fiskehusetnorsminde.dk Arvostelua 17

2,0

2,0

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Blev mødt af godt humør.

Vi fik fire stjerneskud, og de så flotte ud da de blev sat på bordet…..meeen
fisk må hverken lugte eller smage af fisk, men det gjorde dem vi fik altså.
Brug nu frisk fisk for dælen da,
I har en fantastisk beliggenhed og nogle gode rammer, men kvaliteten af maden er altså vigtig!!!
Vi kommer (måske) igen🙂

2. toukokuuta 2026

Fin, uprætentiøs og solid oplevelse

Den lille restaurant var velbesøgt, da min hustru og jeg besøgte Fiskehuset Norsminde på en dag i efterårsferien. Vi tog fish'n'chips, og jeg kunne se, at de serveringer, de øvrige gæster fik, så meget delikate ud. Prisniveauet ligger i fin tråd med en solid og dejlig uprætentiøs oplevelse.

16. lokakuuta 2025

Kager sammen med fisk???

Kager sammen med fisk???
Jeg fik et mindre chok da jeg kom ind i går i Fiskehuset Norsminde. Jeg husker fra tidligere, hvor indbydende det hele har set ud og man spiser jo også med øjnene, men i går ser jeg en køledisk som er opdelt dog - men med kager i den ene side og røgede rejer, røget makrel og sild i den anden side. Det siger sig selv at en fiskebutik dufter af fisk og det gjorde den også…….. men man bør altså vise friske fisk og så gemme kagerne et andet sted i en lille montre hvis man vil vise udvalget.

Skuffet og ærgerlig over at forsøget på at køre en café samtidig med en butik, betyder at alle de lækre fisk ikke er synlige.

Den røgede makrel var ok men fiskefileter vi købte med hjem er jo bare tørre, kedelige og fyldt med fritureolie.

Øv øv øv

5. syyskuuta 2025

Spar dig selv og bliv væk !

Spar dig selv og find et andet sted. UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER pengene, eller oplevelsen værd !! Fiskefilet fra en frosset papkasse, fiskefrikadelle fra friture tidligere på dagen, eller dagen før ? Intet virker til at være hjemmelavet og serveringen på et engangs plastfad vidner om en ligegyldighed, hvor interessen for at servere ordentligt kvalitet, er IKKE eksisterende. Man evner ikke en gang, at bestikket der er uens og formentligt indkøbt i den nærmeste genbrugsbutik ( hvilket jeg bifalder) er rent !

27. elokuuta 2025

Ren hjerte kar mad, frityre gryde stegt fisk.

Var der, og fik et stjerneskud, og jeg vil ikke anbefale det til andre, med mindre de elsker frityre gryde fed hjerte kar mad, føj for den lede, når jeg personlig tænker på et sted hvor de servere fisk, tænker jeg sundt mad, men der blev jeg slemt skuffet, alt var frityre gryde stegt, og over hældt med fed mayo, 3 timer efter det stjerne sku brændte det stadig i min mave, og tænkte bare 195 kr for sådan en omgang frityre gryde stegt fisk, tror at det ville ha været sunder med en menu fra McDonald's..........

9. elokuuta 2025

HAR LIGE VÆRET DER UD I EFISKEHUSET

HAR LIGE VÆRET DER UD I EFISKEHUSET
FÅ FISH AND CHIPS DER VAR SORT OG RÅ OG FIskeFRIKADELLER OG PRONFRITER som VAR SMÅ BRÆNTE STYKKER DER VAR LAVE I GAMMEL FRITYRE oil ,folk der sidder ders ben der bliver snydt, føj gammel friture oil

21. kesäkuuta 2025

Ikke i orden. 👎🏻

Jeg var i dag på Norsminde fiskehus og bestilte Fish & Chips og en mørk øl.
Mørk øl har de så ikke så jeg tager en classic i stedet.
Begynder på min fisk som er rullet. 2 stk.
Dertil en kop pommes .
Det første stykke er ok. Men det andet er så sejt at jeg må sidde at tygge på det i lang tid. Det er bare ikke ok.
Spiser fisken færdig og mangler en del pommes da en ung tjener kommet og vil tage min tallerken. Jeg er ikke færdig siger jeg. Og han svarer. Må jeg så ikke bare tage tallerkenen.
Øhhh NEJ. Jeg vil gerne være færdig først.
Var en dårlig oplevelse.

20. kesäkuuta 2025

Glemt ordre

Havde bestilt 45 x fiskefilet til afhentning kl 11.30 dd. Da vi kom for at hente dem havde de glemt alt om vores ordre.
45 mennesker skulle have et stjerneskud kl 12..
Dejligt Kvickly Odder kunne træde til med så kort varsel..

Der bestiller jeg ALDRIG mere fra - vi har ikke engang fået en undskyldning😡😡

17. kesäkuuta 2025

Købte i dag 2 hindbærsnitter til 64 kr

Købte i dag 2 hindbærsnitter til 64 kr. De kan ikke helt blive enige om prisen. Nogle gange koster de kun 48 kr for 2. Egentlig synes vi, at kvaliteten har været god, men i dag endte de i skraldespanden. Bundene var bløde og ikke gennembagte og glasuren var stenhård og så lugtede de lidt af friture. Man kunne godt få den tanke, at de ikke var helt friske. Ja, måske endda fra sidste weekend? Vi siger tak for kaffe og køber dem aldrig igen.

17. marraskuuta 2024

Vi har spist på Norsminde Fiskehus…

Vi har spist på Norsminde Fiskehus flere gange, og glædede os til at dele en god oplevelse med familien. Men der kommer vi nok ikke igen. Betjeningen mangler simpelthen pli i forhold til kunderne. Vi spiste 5 personer. Bestilte forskelligt. Maden blev ikke leveret samtidigt, hvilket vi kommenterede på, da vi så ikke spiste sammen. Sådan er det bare blev det sagt. Fiske platten kom med mega tykke skiver rugbrød og intet lyst brød til salaterne. Fiskefrikadellerne var nærmest kolde. Jeg gik ind for at få lunet dem eller nogle nye, det faldt ikke i god jord. Vi syntes ikke, maden havde samme standart som tidligere. Man føler sig ikke just velkommen som kunde.

1. elokuuta 2024

Fantastisk god mad…men vi havde en…

Fantastisk god mad…men vi havde en Deal, og fik at vide, at de serverede ikke mad fra Deals udendørs! Og hvorfor? Ja, det var bare deres politik! Den søde unge tjener, måtte stå for skud, for min forundring OG frustration, da vejret var super dejligt. MEN, det hjalp intet, selvom han spurgte chefen. Min frustration gik på, at der ikke var en grund til denne mærkelige politik!

30. toukokuuta 2024

Manglende service gen !!!

Jeg var g.d. på Fiskehuset i Norsminde sammen med en veninde, hvor vi valgte en Norsminde stjerne (stjerneskud) anrettet på hjemmebagt surbrød, iflg. menukortet. Stor var vores forbavselse, da vi fik dem serveret på en halv burgerbolle. Det var vi så ikke lige blevet orienteret om og da serveringspersonale blev forespurgt, var de nærmest fornærmet over at vi kunne tillade os at forespørge om dette. Den forklaring vi fik, var at så var surdejsbrødet nok udsolgt, hvorefter han bare forsvandt igen. Da vi skulle betale (fuld pris) nævnte jeg det igen. Nu gad de ikke høre på det overhovedet, hvorefter vi forlod stedet. Lidt svært at anbefale stedet når det er den behandling man får. ☹️☹️☹️. Vi finder i hvertfald et andet sted næste gang.

12. toukokuuta 2024

God fisk, meget ringe pomfritter og megen støj fra køkkenet

Har besøgt restauranten tidligere og har fået den bedste fish&Chips. Igen var fisken upåklagelig - men at servere så ringe pomfritter! De var fra store til små og brændte - samt en mærkelig smag af mystiske krydderier.
Derudover er der meget støj fra køkkenet.

22. lokakuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili