Godt håndværk til tiden
Har fået udskiftet 2 store skydedørspartier. Processen var meget veltilrettelagt og resultatet blev tilsvarende rigtigt godt. Aftaler holdes og god kommunikation hele vejen.
Meget anbefalelsesværdigt!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Meget anbefalelsesværdigt!
Som altid omhyggeligt og vel udført arbejde. Denne gang reparation af gammelt gulv monteret smukt med træpropper samt fodpaneler der matcher de gamle døre. Godt håndværk udført af Lasse.
Advarsel - fejlmontering af tag
Tømrermester Finn Vesterholm har fejlmonteret pålægning af bølgeeternittag.
Der er ingen udluftning i kip.
Så denne anmeldelse er at betragte som rettidig omhu.
Få dit tag checket af en byggesagkyndig, så det ikke er dig, som alene står med udgiften, når taget skal skiftes.
Jeg havde endda Finn Vesterholm med på loftet, da jeg synes der var fugtigt. Der var fin udluftning, sagde han. Og man skal ikke have plastik på loftet, som kan opsamle vand, var også hans kommentar.
Der er nu revner i tagplader og de skaller af.
Swisspearl erstatter plader, men ikke udskiftning på grund af fejlmonteringen.
Jeg har bedt Jonas Vesterholm undersøge, om der er flere revner på taget, end dem jeg kan se fra en stige.
Efter 11 mdr. havde han stadig ikke undersøgt det. Han sagde heller ikke noget om fejlmontering, selv om han burde have set det. Men det var jo også hans far, der stod for monteringen, men Finn Vesterholm er jo stadig en del af ejerkredsen.
Kontaktet anden tømrer, som på Google Maps kunne se fejlmonteringen. 2 dage senere var han på taget og konstaterede flere kritiske revner, som under 2 timer senere nødtørftigt blev repareret.
Rettidig omhu, da jeg hører det åbenbart ikke kun er mig, der har oplevet dette. Andre håndværkere siger, at det ikke er første gang de hører, at Tømrerfirmaet Finn Vesterholm har fejlmonteret pålægning af tag.
På deres hjemmeside skrives : Det er vigtigt at have tillid til sin tømrer - tillid til, at opgaven udføres effektivt og i højeste kvalitet. Vi har de dygtigste ansatte, der alle har en høj faglig ekspertise og derfor altid udfører godt håndværk.
Tømrerfirmaet ved denne anmeldelse kommer
Vi har fået lavet ovenlys i vores andelsbolig… vi siger bare tak for det flotte arbejde