Hier een garage besteld van 5x10. Vanaf de info aanvraag tot de aftersales alles perfect verlopen. De loods als zelfbouw project besteld maar zijn toen het klaar was toch komen kijken, heel netje... Näytä lisää
Spullen zijn vlot klaar maar de nacontrole kan beter. 1 van de 4 door mij bestelde hoekstukken is is gedeeltelijk verkeerd gebogen... Verder zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Wij geb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hebben een loods besteld van 5x10 meter. We hebben deze zelf geplaatst. Dit was de eerste keer dat ik zoiets ging bouwen. Maar alles werd goed en duidelijk uitgelegd. En paar keer te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dakpanplaten besteld maar thuisgekomen ontdekte ik dat ik een verkeerde maat had opgegeven. Paniek. Direct contact opgenomen met hun en tot mijn grote opluchting deden ze er totaal niet moeilijk over... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Finish Profiles ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 45 jaar hoogwaardige dak- en wandbeplating. We leveren aan bouwmaterialen groothandels, bouwbedrijven, aannemers en aan particulieren in heel Nederland. Finish Profiles levert een groot assortiment dakpanplaten, wandplaten, damwandplaten, sandwich dakpanelen, sandwich wandpanelen, zetwerken en toebehoren. Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze showroom in Purmerend, op de Component 110, Baanstee Noord. Bestel eenvoudig via onze webshop uw complete order beplating op maat. Stel met onze dak- en/of wandconfigurator uw order op maat samen. Bestel direct ook alle bijbehorende zetwerken mee, zodat u direct aan de slag kan. Liever persoonlijk contact? Profiteer van de kennis en ervaring van het Finish Profiles verkoopteam. Bel naar: 0299 - 451 200 of stuur een mail naar info@finish-profiles.com. Waarom klanten voor Finish Profiles kiezen? We hebben al jaren vaste afnemers die elke keer weer voor een samenwerking met ons kiezen! Dit is waarom zij voor ons kiezen: * Vakmanschap en kwaliteit * Persoonlijk contact & meedenken * Betrouwbare levering * Oplossingsgericht en flexibel Help ons groeien met uw review Bent u tevreden over onze service en producten? Door uw review te delen met Trustpilot helpt u anderen met het maken van de juiste keus!
Component 110, 1446 WP, Purmerend, Hollanti
- 0299 451 200
- info@finish-profiles.nl
- www.finish-profiles.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Goed en vakkundig geholpen
Vakkundig en snel gehandeld ,kon het bestelde snel ophalen

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
alles werd netjes afgeleverd op de…
alles werd netjes afgeleverd op de afgesproken dag

Alles was perfect
Alles was perfect. Levering was precies op de afgesproken datum. Levering klopte precies.

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
Snelle levering en komen afspraken na…
Snelle levering en komen afspraken na.Goede nazorg.

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
Eenvoudig bestellen en goede en…
Eenvoudig bestellen en goede en klantgerichte afhandeling.
Alle hulp en uitleg bij afhalen.

Product is prima
Product is prima, communicatie erg rommelig. Op de website hadden we aangegeven de order te willen laten bezorgen maar kreeg een bevestiging dat de order afgehaald kon worden. Na enig nabellen is de order keurig afgeleverd.

Finish Scan for a gift.
Scan for a gift.
Na de aankoop van een vaatwasser van 1000 euro kom ik een testsetje van Finish tegen: twee vaatwasblokjes en een klein flesje spoelglans. Wat leuk, zeg! Er zat ook een QR-code bij met de tekst “SCAN FOR A GIFT”. Nog leuker. Dus ik koop een zak Finish Powerball Ultimate Plus vaatwastabletten. Jee, €15,95 voor een zak! Normaal koop ik het AH-huismerk – werkt ook prima – en dat is vijf keer goedkoper. Maar goed, dit is een "gift", dus wat maakt het uit.
Na het invoeren van de kassabon, barcode etc leek ik ergens iets te zien over 15% korting. Hoezo pas ná de aankoop? En ja hoor, ik kreeg inderdaad 15% terug. Maar kon dat niet even eerder gecommuniceerd worden? Dit voelt gewoon misleidend!
Ik overleef het wel, hoor, maar prettig is anders!

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
De levering is nog niet binnen en heb…
De levering is nog niet binnen en heb al 8x een mail gekregen met de vraag hoe de levering is verlopen.

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
de bestelling was wel tekort geleverd…
de bestelling was wel tekort geleverd maar nel en netjes opgelost top

1plaat kan ook gewoon. 👍
Had maar 1 damwandplaat nodig, ook dit is mogelijk bij dit bedrijf. Keurig volgens afspraak klaar en stevig verpakt.

snelle levering goed geholpen
snelle levering goed geholpen bij zelf een fout maken in de bestelling,ook de nabestelling van schroeven super gelopen.
het resultaat is zeer mooi.
ben zeer tevreden.
ga zo door.
mvg Ron

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
Spullen zijn vlot klaar maar de…
Verder zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Wij gebruiken dit merk al vele jaren voor wanden en daken van onze loodsen.

Vastaus yritykseltä Finish Profiles B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.