Findservice i bogstaveligste forstand. Man kan finde et hav af services inde på Findservice, det har været meget overraskende hvor godt det har fungeret for mig. Utrolig nemt at bruge og simpelt men f... Näytä lisää
Søgte efter tilbud herinde med succes. Jeg var på udkig efter tilbud på både malerarbejde og tilstandsrapport, samme firma kom med bedste tilbud ved begge emner, så jeg tog imod tilbuddet og det blev... Näytä lisää
Ret hurtigt fik jeg svar fra en såkaldt agent, ved navn Kevin, som lovede 3-5 tilbud på min lille maler opgave af min hovedør. Jeg fik dog ret hurtigt et tilbu fra et tvivlsomt firma til ca 1,5 gan... Näytä lisää
Bedste værktøj Jeg synes at Findservice er det bedste værktøj til at få ordnet praktiske ting. Man behøver næsten ikke røre en finger, også er der et hav af udbydere som man kan vælge og vrage imel... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God og imødekommende service ved at…
God og imødekommende service ved at anskaffe tilbud..
En god hjemmeside!
Min erfaring med Findservice!
Jeg har haft brug for at få malet i min lejlighed i lang tid nu, og har i den forbindelse været på jagt efter et firma som kan udføre opgaven til en fordelagtig pris.
Da stødte jeg på Findservice, hvor jeg blot skulle skrive en forespørgsel, hvorefter jeg fik tilbud fra diverse firmaer.
Findservice sparede mig for en masse tid, da jeg ikke behøvede at kontakte de relative firmaer direkte, og i forlængelse af dette fik jeg sparet penge, da jeg blot kunne vælge det billigste tilbud.
Jeg fandt et rigtigt godt flyttefirma …
Jeg fandt et rigtigt godt flyttefirma gennem siden.
Fungerer super godt!
Jeg postede en opgave omkring min flytning og fik hurtigt nogle tilbud fra professionelle firmaer. Jeg valgte det bedste firma og flyttede nemt og hurtigt. De bedste anbefalinger herfra! Tak for hjælpen.
Godt koncept som virker
Jeg fandt et firma som jeg godt havde kendskab til. Men der var gode tilbud at hente og hjemmesiden er super brugervenlig.
Fedt koncept og nem at bruge
Jeg opsøgte flere flyttetilbud online, og fik nogle stykker i løbet af ganske kort tid. Og så fandt jeg det perfekte flyttefirma til yderst favorable pris.
Nemt og hurtigt at få de gode tilbud
Jeg indhentede nogle tilbud på min flytning og fandt en rigtig god og billig flytteforretning, som gjorde et godt stykke arbejde til en billig pris. Så kan man ikke ønske sig mere af sådan en portal.