Jeg anbefaler shopping.

Vastaus yritykseltä Filtrimeister AS
Hva er Filtrimeister og hvem vi er. Filtrimeister-merket har operert i det internasjonale markedet for ventilasjonsutstyr i mer enn 20 år. I dag har vi driftsenheter i Norge, Ųsterrike, Finland, Estland, Russland og Ukraina. Vår globale salgsgeografi strekker seg fra Irland til Kypros, Tyrkia, Turkmenistan, Georgia og derfra til Pakistan. Vi er i stand til å produsere og levere filtre i henhold til kundens behov og ųnsker for alle forskjellige bruksområder, for eksempel energisektoren, medisinske institusjoner, nęringsmiddelindustri, metall- og treforedling, samt forskjellige offentlige gjenstander og husholdningsapparater. Vi våger å si at filtrene våre er et av de beste på markedet, fordi eksistensen av langvarig kunnskap gjųr at vi kan oppnå det maksimale optimale resultatet i ventilasjonskvalitet. Vi sier aldri nei, det er vårt hovedmotto. Vi er ikke motlųse av kompleksiteten i forespųrselen din, vi har langvarig grundig kunnskap om hvordan du finner den beste lųsningen for din forespųrsel, som er optimal med tanke på dine tekniske behov. Ved å velge riktig utstyr kan du spare betydelig på energikostnadene. Våre filtre holder ventilasjonsutstyret ditt rent og i orden og tilbyr hųy stųvstoppekraft med betydelig lavere strųmforbruk sammenlignet med andre lignende filtre på markedet. For hjemmebruk tilbyr vi filtre fra ISO Coarse 50% til ePM1, og allergivennlige små HEPA-filtre. Alle filtrene er i rammer av papp, plast eller metall i henhold til kundens behov. De mest populęre filtersettene som Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan, Nibe er alltid tilgjengelig på lager, noe som garanterer vår raske og pålitelig service for kundene. Filtrimeisterens familie har vęrt involvert i luftfiltre på daglig basis i mer enn 20 år. Målet til Filtrimeister er å vęre lett tilgjengelig for så mange kunder som mulig over hele verden. Vi jobber hver dag for å gi kundene våre bare fųrsteklasses kundeservice, og leverer filtre av beste kvalitet med kort leveringstid og alt dette til rimelige penger. e-butikken er åpent! Kom og se: www.filtrimeister.no
Lager: Brokvollveien 42 www.filtrimeister.no, 3032, Drammen , Norja
Jeg anbefaler shopping.