Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super betjening og fantastisk mad. Vi var 5 personer i dag, som fik den bedste service og mad. Det er vores ynglings reststaurant
Yritys on vastannut
Vi havde den dejligste familieaften på Ferdinands Bøfhus, hvor alt bare spillede fra start til slut. Stemningen var varm og afslappet, servicen var imødekommende, og maden… helt i særklasse! Vi bes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestilte bord til tirsdag aften, hvor der blev taget godt imod os, og alle forholdsreglerne i forbindelsen med Covid-19 blev overholdt. Vi valgte flere forskellige forretter til deling som levede o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.
Nørregade 31-33, 4100, Ringsted, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
En af mine ynglingsteder i Ringsted når jeg skal spise ude, hvor man skal forkæle sig selv ekstra meget. Maden er altid fantastisk og servicen er i top. Det gælder både for deres aftenmenu og for brunch om søndagen. Der går man helt sikkert IKKE gal i byen - kan klar anbefales.

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Har altid fået super god mad og service,når jeg har spist hos Ferdinands.

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Det er meget meget lang tid siden jeg har fået sådan en god bøf. Betjeningen er også helt i orden.

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super hyggeligt sted, med god og opmærksom betjening. Super lækker mad og rigeligt af den til en fornuftig pris. Vi kommer helt klart igen

Vallentinsdag 2020
Det var fjerde gang vi besøgte Ferdinands Bøfhus
på Vallentinsdag og vi er aldrig blevet skuffet.
Det var endnu engang en smagsoplevelse i både
forret - hovedret og dessert.
Betjeningen var helt perfekt, og man sad ikke og ventede
længe på de forskellige retter.
God betjening ved udvælgelse af de forskellige vine.
Alt i alt en god oplevelse.
Mvh.
Birgit og Per Andersen

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super god betjening og en god sans for humor under betjeningen.

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Lækker mad og fin betjening.
Vi har været meget tllfredse med kvaliteten af især bøfferne og de lækre pommes fritter.

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Jeg besøgte Ferdinands Bøfhus den 12/12-19, sammen med min familie.
Vi blev budt velkommen og fik et fint bord ved vinduet. Tjeneren var utrolig høflig og serviceminded igennem hele oplevelsen.
Vi fik hver i sær nogle perfekt tilberedte Rib Eyes med tilbehør, der blev fyldt op efter behov - her var der en god evne til at tjekke op på om vi havde det vi behøvede.
Priserne matchede kvaliteten.
Alt i alt en super oplevelse, og bestemt et besøg værd!

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Fremragende mad og betjening, har altid været fuldt tilfredse nå vi har besøgt Ferdinands Bøfhus

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Normalt er jeg meget stor fan af Ferdinand, kommer der tit og der plejer ikke at være noget og sætte en finger på...
Her til aften bestilte jeg så 2X tapas ud af huset og der må jeg desværre sige at der levet de ikke op til deres normale standard.. 👎☹️
-Mark

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Rigtig god oplevelse dejligt personale og maden var rigtig god og lavet fra bunden så absolut ikke sidste gang at jeg kommer der

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Dejligt spisested, kan varmt anbefales super flink personale. Endnu engang tak for god betjening 😃👍🏻

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Det var alt sammen gennemført, da vi besøgte Ferdinands bøfhus.
Stemmingen på stedet var god, tjeneren var opmærksom og hjælpsom og maden smagte simpelthen fantastisk.
Dyrt men alle pengene værd.
Ikke sidste gang jeg kommer der

Vastaus yritykseltä Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi har været der nogle gange og har fået go mad, fantastisk modtagelse og gode dejlige tjener der er smulen og glade.
Vi kommer gerne mere