Fenroy Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Yrityksen kirjoittama

Particulier of zakelijk, bij Fenroy staan wij voor u klaar. Wij willen het beste voor u en dat ziet u terug in onze prijzen, onze kwaliteiten en in onze adviezen. Wij bieden een compleet platform aan voor zowel particulier als zakelijk. Met installatie materiaal, airco omkastingen, mobiele airco's en nog veel meer

Keskitasoinen

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Afspraken en kosten bleken niet betrouwbaar

Prima installatie, maar zeer slechte nazorg

Een jaar geleden kochten mijn buurman en ik twee splitunits bij Fenroy voor samen ruim €5.000. Kort daarna probeerde Fenroy, ondanks een mondeling én schriftelijk afgesproken tarief, het maandbedrag van het onderhoudscontract te verhogen. Pas na meerdere e-mails werd de gemaakte afspraak alsnog nagekomen.

Na een jaar abonnementsgeld meldde ik problemen met mijn airco. Bij het inplannen van de monteur werd met geen woord gerept over extra kosten. De monteur constateerde een vervuild filter, dat ik vervolgens zelf met mijn eigen stofzuiger heb schoongemaakt. De jaarlijkse onderhoudsbeurt waarvoor ik had betaald, werd niet uitgevoerd.

Achteraf werden ineens voorrijkosten en arbeidsloon opgevoerd. Toen ik bezwaar maakte en om een factuur, werkbon en specificatie vroeg, beëindigde Fenroy zonder pardon mijn onderhoudscontract. Vervolgens werd €100 aan betaald abonnementsgeld verrekend met €135 aan vermeende diensten, opnieuw zonder factuur, werkbon of specificatie.

De installatie zelf was prima, maar afspraken, transparantie en nazorg waren zwaar ondermaats. Zolang alles goed gaat lijkt er niets aan de hand, maar zodra je kritische vragen stelt, blijkt klantgerichtheid ver te zoeken. Op basis van deze ervaring zou ik hier absoluut niet opnieuw kopen

21. heinäkuuta 2026
Fenroy-logo

Vastaus yritykseltä Fenroy

Beste heer S,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het belangrijk om iedere review serieus te nemen, ook wanneer deze kritisch is.

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening en communicatie op deze manier heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om onze klanten goed te helpen, afspraken na te komen en een passende oplossing te bieden wanneer er vragen of problemen ontstaan.

Toen u bij ons een probleem met de airco meldde, hebben wij ernaar gestreefd om binnen twee werkdagen een servicemonteur bij u langs te laten komen om de situatie te beoordelen en u zo snel mogelijk te helpen.

Tegelijkertijd zijn wij van mening dat een goede samenwerking gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect. Wij zetten ons dagelijks met veel betrokkenheid in voor onze klanten en proberen hierin altijd mee te denken. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte blijft voor een prettige samenwerking vanuit beide kanten.

Wij staan achter de kwaliteit van onze installaties en de service die wij onze klanten bieden. Uiteraard blijven wij openstaan voor feedback, omdat dit ons helpt onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier met uw airco-installatie.

Fenroy klimaattechniek.

Saanut 5/5 tähteä

Fenroy klimaattechniek is een topleverancier

Fenroy klimaattechniek is een topbedrijf
Afspraken snel gemaakt en nagekomen
Besteld en geleverd bij Fenroy hetvolgende: Airco voor een lekkere verkoeling na een dagje 30* aan het strand, Hybride cv instalatie voor de koele avonden en als klap op de vuurpijl 30 zonnepanelen voor de benodigde extra elektriciteit , kortom Dennis en Daan de uitmuntende instalateur hebben ons hele huis klimaatneutraal gemaakt TOP
Dennis en Daan hartelijk dank ook voor de snelle service en gedane arbeid

8. syyskuuta 2025
Fenroy-logo

Vastaus yritykseltä Fenroy

Hallo Ron,
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en installatie. We wensen u veel comfort. Bedankt voor uw vertrouwen in Fenroy klimaattechniek, en voor vragen staan wij altijd voor u klaar.
Groet, Team Fenroy.

Saanut 5/5 tähteä

3 Offertes aangevraagd Fenroy scoort het best

3 Offertes aangevraagd, Fenroy reageerde snel. Afspraak voor huisbezoek gemaakt met Dennis.
Duidelijke uitleg gehad over de mogelijkheden en aansluitend een prima aanbod ontvangen. De professionele, transparante communicatie en uiteraard een goede prijs hebben mij ervan overtuigd de opdracht tot levering van twee airco’s aan Fenroy Klimaattechniek te gunnen. Vandaag zijn de airco’s keurig geplaatst door Melvin. Goede uitleg gekregen van Melvin zodat we kunnen genieten van koele slaapkamers op de warme nachten die ongetwijfeld gaan komen. De airco’s kunnen naast de standaard bediening met een AB ook via een handige app worden bediend.
Ik beveel Fenroy van harte aan wanneer je een airco wil laten plaatsen. Ga ook zeker aan de slag met Fenroy voor het plaatsen van een hybride warmtepomp.

4. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin