Fenomen - Indret med stil Arvostelua 6 118

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Jeg modtager min vare som tydeligvis har været åbnet/ brugt før og delene er pakket ind i forskellige typer køkkenrulle. Der mangler en del til vare for at kunne holde batteriet fast. Jeg har... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse af handle hos Fenomen.dk. Varerne var af god kvalitet, forsvarligt indpakket. Alt forløb fuldstændig som planlagt. Hurtig og effektiv levering. Skønt sted at shoppe, kan kun anbe... Näytä lisää

Fantastisk service da et skab var skadet og skulle retur og ombyttes. Nyt skab blev sendt sammen med returlabel til det beskadigede skab - lige med det samme. Alt gik fuldkommen glat. Et eksempel på s... Näytä lisää

Fik hurtigt min levering - desværre var der nogle af mine varer der var gået i stykker i transport til Fenomen eller under produktion. (Ikke skader under transporten til mig - alt var pakket for... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Huonekaluliike
  3. Lahjatavaraliike
  4. Kodintarvikeliike
  5. Sisustussuunnittelija
  6. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Fenomen - Indret med stil

Her finder du spændende brugskunst og gaveideer. På Fenomen har vi flotte fotorammer, smarte vægure, praktiske knage og knagerækker, søde ting til børneværelset og spændende gaveartikler. Vi fører et stort udvalg af dørmåtter og smykkeholdere. Her kan du finde brugskunst, som naboen ikke lige har magen til. Vores stil spænder fra det trendy over det romantiske til det stilrene. Fenomen er din nye yndlings online shop. Her har du mulighed for at finde gaven til din kræsne veninde, din forkælede niece, til manden som har alt, samt til din gamle bedstemor.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

6 t. arvostelua

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din positive feedback! Vi sætter pris på at høre, at vores levering har været hurtig, og at du er tilfreds med dit køb. Vi vil fortsætte med at yde den bedste service og sikre, at vores kunder får en god oplevelse.

Let at bestille.

Let at bestille.
Fin betjening.
Hurtig levering.
Jeg er en meget tilfreds kunde.
Venlig hilsen Sonja Glintborg

22. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at bestille fra vores hjemmeside, og at vores betjening og levering har levet op til dine forventninger. Det er altid dejligt at vide, at vores kunder er tilfredse, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give den bedste service.

Super flot design.

Super flot design.
Hurtig levering 👍

21. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkters design, og at du har modtaget din levering hurtigt. Vi værdsætter din støtte og vil fortsætte med at levere produkter af høj kvalitet og med et flot design.

Lever op til forventningerne

21. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tusind tak for din feedback! Det glæder os at høre, at vores produkter og service har levet op til dine forventninger. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste oplevelse for vores kunder og sikre, at vi altid leverer det, vi lover.

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din levering hurtigt og er tilfreds med dit køb. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste service og produkter af høj kvalitet til vores kunder.

Fin service

Modtog varen dagen efter bestilling.

18. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du har modtaget din vare allerede dagen efter din bestilling. Vi sætter en ære i at levere hurtigt og effektivt til vores kunder, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse hver gang du handler hos os.

Mvh. Emilie / Fenomen

Et rigtigt fint produkt som svarer til…

Et rigtigt fint produkt som svarer til billedet på annoncen. Prisen er også rigtig fin og jeg bestiller gerne på denne hjemmeside en anden gang.

17. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det produkt, du har modtaget, og at det svarer til billedet på vores hjemmeside. Det er vores mål at levere produkter af høj kvalitet til en fair pris, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med prisen. Vi vil gerne takke dig for din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

17. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din levering hurtigt. Det er vores mål at levere hurtigt og effektivt til vores kunder, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse hver gang du handler hos os.

16. helmikuuta 2023

Mvh. Frederikke / Fenomen

Hurtig og præcis levering.

15. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har modtaget din levering hurtigt og præcist. Vi er glade for at have leveret en god oplevelse for dig, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste service til vores kunder.

Hurtig levering.

15. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din levering hurtigt. Det er vores mål at levere hurtigt og effektivt til vores kunder, og det glæder os at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at give den bedste service til vores kunder.

Alt ok.

Alt ok.. Intet at klage over👍🏻

14. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at alt var i orden, og at du ikke har nogen klager. Vi værdsætter din støtte og vil fortsætte med at stræbe efter at levere en fremragende kundeoplevelse hver gang du handler hos os.

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og hurtige levering. Vi værdsætter din støtte og vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste service og hurtig levering til vores kunder.

Mvh. Frederikke / Fenomen

Det har bare været fint.

13. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback! Det er godt at høre, at din oplevelse med os har været fin. Vi sætter stor pris på din støtte, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at give dig den bedste kundeoplevelse hver gang du handler hos os.

Hurtig levering

Hurtig levering. Ingen problemer.

13. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din levering hurtigt og uden problemer. Det er vores mål at levere en hurtig og problemfri service til vores kunder, og vi er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Tak for din støtte, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

11. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din feedback om vores leveringstid. Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering af din ordre. Vi sætter en ære i at levere vores varer til tiden, så vores kunder kan få glæde af dem så hurtigt som muligt.

Tak fordi du valgte at handle hos os.

Go’ handel

Go’ handel, varen sv. til forventning !

9. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din vare og at den levede op til dine forventninger. Det er altid en fornøjelse at vide, at vores kunder er tilfredse med deres køb.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart.

Fin og god betjening

Fin og hurtig betjening, godt produkt.

9. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores betjening, og at du er tilfreds med det produkt, du købte hos os. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse med både vores service og produkter.

Tak for din tillid og for at vælge at handle hos os. Vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden.

Mvh. Emilie / Fenomen

Fin vare med hurtig levering

31. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den vare, du købte hos os, og at du også oplevede hurtig levering. Vi gør vores bedste for at levere varer til tiden, så vores kunder kan nyde deres køb så hurtigt som muligt.

Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart.