Fenomen - Indret med stil Arvostelua 6 118

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Jeg modtager min vare som tydeligvis har været åbnet/ brugt før og delene er pakket ind i forskellige typer køkkenrulle. Der mangler en del til vare for at kunne holde batteriet fast. Jeg har... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god oplevelse af handle hos Fenomen.dk. Varerne var af god kvalitet, forsvarligt indpakket. Alt forløb fuldstændig som planlagt. Hurtig og effektiv levering. Skønt sted at shoppe, kan kun anbe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service da et skab var skadet og skulle retur og ombyttes. Nyt skab blev sendt sammen med returlabel til det beskadigede skab - lige med det samme. Alt gik fuldkommen glat. Et eksempel på s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fik hurtigt min levering - desværre var der nogle af mine varer der var gået i stykker i transport til Fenomen eller under produktion. (Ikke skader under transporten til mig - alt var pakket for... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

5. Sisustussuunnittelija
  6. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Fenomen - Indret med stil

Yrityksen kirjoittama

Her finder du spændende brugskunst og gaveideer. På Fenomen har vi flotte fotorammer, smarte vægure, praktiske knage og knagerækker, søde ting til børneværelset og spændende gaveartikler. Vi fører et stort udvalg af dørmåtter og smykkeholdere. Her kan du finde brugskunst, som naboen ikke lige har magen til. Vores stil spænder fra det trendy over det romantiske til det stilrene. Fenomen er din nye yndlings online shop. Her har du mulighed for at finde gaven til din kræsne veninde, din forkælede niece, til manden som har alt, samt til din gamle bedstemor.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Varerne kom hurtigt

Varerne kom hurtigt, og de levede helt op til forventningerne. Handler gerne hos Fenomen igen.

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering af dine varer, og at de levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at høre, at vores kunder er tilfredse med deres køb, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Fenomen. Tak for din støtte!

Super god betjening ...

Super god betjening .... og god aflevering fra Post Nord ...
er MEGET tilfreds !!!!

20. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god betjening fra os og at din pakke blev leveret godt af Postnord. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige service og at sikre, at vores produkter når frem til vores kunder i god stand og til tiden. Tak for at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

Igen igen god leveringstid og godt…

Igen igen god leveringstid og godt produkt.

24. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse med os og vores produkter. Vi bestræber os altid på at levere vores produkter hurtigt og i god kvalitet, så vores kunder kan nyde dem med det samme. Tak for din støtte, og vi håber at se dig igen snart!

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering af din ordre. Vi stræber altid efter at levere vores produkter til tiden, så vores kunder kan nyde dem så hurtigt som muligt. Tak for at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

Saanut 4/5 tähteä

Alt gik som forventet.

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Vi er glade for at høre, at alt gik som forventet med din ordre. Vi bestræber os altid på at levere vores produkter til tiden og i god stand, så vores kunder kan nyde dem med det samme. Tak for at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

Hurtigt og nemt

23. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig og nem købsoplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at handle hos os, så de kan nyde vores produkter så hurtigt som muligt. Tak for at handle hos os, og vi håber at se dig igen snart!

8. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med vores hurtige levering. Vi sætter pris på din feedback og vil fortsætte med at stræbe efter at yde den bedste service til vores kunder.

God og hurtig service 😊

21. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med vores god og hurtige service. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores indsats, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hos os.

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. Den var som forventet!

16. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har modtaget din vare hurtigt og at den levede op til dine forventninger. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder får en god oplevelse hos os, og det er derfor dejligt at høre, at vi har formået at gøre det for dig. Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

God handel

Mega godt. Jeg bestilte en krukke på en fredag og kunne allerede hente min pakke om lørdagen. Produktet var så fint og lignede sit billede

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige leveringstid og at produktet levede op til dine forventninger. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder får den bedste service, og det er derfor dejligt at høre, at vi har gjort det for dig. Tak fordi du valgte Fenomen. Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

Utrolig lækkert produkt og blev sendt…

Utrolig lækkert produkt og blev sendt afsted allerede dagen efter.
Oplevede fremragende service!

12. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med det produkt, du har købt, og at du har oplevet en god service fra vores side. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse med både vores produkter og service, og det er derfor dejligt at høre, at vi har gjort det for dig. Tak fordi du valgte Fenomen. Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition og fremsendelse af…

Hurtig ekspedition og fremsendelse af bestilte varer 👍

18. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med vores hurtige ekspedition og fremsendelse af dine bestilte varer. Vi bestræber os på at yde den bedste service til vores kunder, og det er derfor dejligt at høre, at vi har gjort det godt i dit tilfælde. Tak fordi du valgte Fenomen. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Her er meget at vælge imellem 😊

Her er meget at vælge imellem 😊
Lækre varer og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og handler helt sikkert med jer igen.
Mvh Mona

13. maaliskuuta 2023

Kære Mona,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sortiment og leveringshastighed. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Saanut 5/5 tähteä

De har et utroligt stort udvalg og…

De har et utroligt stort udvalg og mange lækre produkter - og ikke mindst, så gik det fantastisk hurtigt med leveringen, så her er der ikke noget at klage på.

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores store udvalg af lækre produkter og den hurtige levering. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse. Tak for din tillid, og vi ser frem til at betjene dig igen.

En god handel.

17. maaliskuuta 2023

2 / 2

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god handel hos os. Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Ordren kom hurtigt

Ordren kom hurtigt. Godt produkt til en rimelig pris.

13. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din ordre ankom hurtigt og at du er tilfreds med produktet, som du har købt. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen.

Fine produkter

Fine produkter - hurtig ekspedition :-)

28. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og at vi var hurtige til at ekspedere din ordre. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen.

hurtig levering

7. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din ordre hurtigt. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at betjene dig igen.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition og et godt og pænt…

Hurtig ekspedition og et godt og pænt produkt

10. maaliskuuta 2023

Kære Lene

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige ekspedition og det pæne produkt, du modtog. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Saanut 4/5 tähteä

Hej. Jeg takker

Hej
Jeg fik det jeg bestilte i god tid.
Tak

Vastaus yritykseltä Fenomen - Indret med stil

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du modtog din bestilling i god tid. Det er vores mål at sikre en problemfri købsoplevelse for vores kunder, og vi er glade for at have opfyldt dine forventninger. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin