4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,4

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Service og kundepleje som i gamle dage

Jeg købte primo marts en fabriksny Honda hos Farsø MC, til levering i slutningen af måneden. Alt blev aftalt pr. tlf. og mail, da jeg bor over 200 km fra Farsø. Fra første færd fik jeg et super godt indtryk af firmaet.
Det blev kun bekræftet ved leveringen, som var både professionel, super kompetent og meget venlig/ imødekommende.
Mit førstehåndsindtryk blev i den grad bekræftet ved 1000 km servicet, hvor alt blev udført til min store tilfredshed.
Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at de i Farsø har styr på deres ting og derfor vil jeg også få lavet mine kommende service hos dem trods den lange afstand.

4. huhtikuuta 2025

Har sendt min mc til eftersyn hos Farsø…

Har sendt min mc til eftersyn hos Farsø MC. Nævnte problemer med en tidligere reperation hos en anden forhandler. Farsø fandt en fejl ved reparationen og tog kontakt til den anden forhandler. Den anden forhandler erkendte de havde lavet en fejl og regningen bliver videre til dem. Må sige min oplevelse med Farsø MC, overgår alt, jeg ellers i mit mere end 30 årige mc-liv med mc værksteder har oplevet.

23. lokakuuta 2024

Måske den bedste service jeg har oplevet.

Købte en fin Yamaha hos dem og må sige at hele forløbet har været rigtigt godt. Da jeg havde 2.5times kørelse så krævede det lidt planlægning men de var utrolig medgørlige.
Desværre er den ene pakdåse utæt og da afstanden er så lang som den er tilbyder de at få en anden mc mekaniker tættere på mig til at lave den naturligvis på garantien.

Det er squ indbegrebet af god service.

Farsø MC kan klart anbefales ikke sidste gang jeg sætter mine ben hos dem.

10. huhtikuuta 2024

Dårlig service

Fik 2 sidetasker til min VFR i julegave, min partner fik en god pris samlet på flere forskellige ting. Dog laves der ikke længere beslag til min MC, så fik med til Suzuki og Yamaha, som så kunne modificeres! Det var en gav, og jeg er ikke så specielt glad for dem, synes de er for klodsede og store, havde ønsket mig GIVI, men fik Krauser i stedet! Jeg ringede så til Farsø MC i dag d. 12/1-21 og forelagde min forespørgsel om at få pengene tilbage, det var de så ikke lydhøre overfor! det var tydeligt de ikke selv ville have tilsyneladene udgåede varer på lager, så der rendte jeg så hovedet imod en mur. Manden jeg talte med fortalte stolper op og ned om hvor billigt vi havde fået dem, ja det tror sgu da f*****, når der er tale om et oprydnings salg af varer de ikke selv gider have! Har søgt på reservedele til Krauser, og kan intet finde på det! Det var ikke den aftale der blev lavet da varerne blev købt.
Jeg vil på det stærkeste fraråde at købe noget hos Farsø MC. Det er helt sikkert at vi hvert fald ikke handler der igen!🤬🤬

12. tammikuuta 2021

Kun gode oplevelser

Kun gode oplevelser.
Jeg stod i en nødsituation, hvor jeg fik virkelig god behandling! Der var varm kaffe på kanden imens min MC blev fixet. Servicen har været i top alle de gange jeg har handlet i butikken.
Man får den bedste vejledning af hele personalestaben.
Klart 5 stjerner!

5. elokuuta 2020

Helt fantastisk kundepleje

Helt fantastisk kundepleje, intet andet sted har jeg oplevet sådan en åbenhed og villighed til at vise frem og svare på spørgsmål. Mange steder (ingen nævnt ingen glemt) værdiges man ikke meget service hvis man ikke ligefrem kommer på en mc og med hjelm under armen. Hos Farsø MC var det en super oplevelse, kan klart anbefales som stedet at handle.

3. toukokuuta 2020

God oplevelse hos Farsø MC

En regnvåd april dag 2013 kører jeg - næsten tilfældig - forbi Farsø MC for at se på udvalget af motorcykler.

Jeg kender i forvejen Gert Christensen som en pålidelig mand og mange af mine venner har været glade for at handle med Gert gennem årene og for at benytte det fine værksted.

Efter kort tid finder vi en rigtig pæn og velholdt cykel til en fornuftig pris og trods regnen bliver jeg tilbudt en prøvetur som resulterer i en hurtig handel.

Allerede samme eftermiddag bliver motorcyklen leveret på min bopæl - registreret, serviceret og køreklar.

30. elokuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili