3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,8

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Fantastiskt, Læs hele anmeldelsen

Ok. Totalt mistænkelig hjemmeside, med de der: der er 15 mennesker der kigger på denne vare. Skynd dig at bestille.
Og en grim anmeldelse herinde.

Men at ringe til Morten og Allan i Jylland. Så får man ro i maven og bestiller.
Jeg har nu langt om længe fået bremser hjem til en hestetrailer, selvom de specifikke bremser den har, ikke har været i ordinær produktion i 16 år.
Ja, og så fik jeg sgu slik med i papkassen. 👍🏻
Tak de herrer. 💪🏻

9. toukokuuta 2025

Nu 30 dage efter er der intet sket.

Bestilling på hjemmesiden går fint, og man får en bekræftelse.

Nu 30 dage efter er der intet sket.
Jeg sendte en mail til deres support, og her er der over en uge efter ikke kommet svar.

Det er ikke lykkedes mig at finde et telefonnummer som man kan ringe op på deres hjemmeside...

Useriøst.

30. elokuuta 2024

Danmarks bedste trailer og Danmarks bedste kundeservice

Er super glad for min EURO trailer og hvis man sammenligner med de andre fritidstrailere på markedet, så er EURO markant bedre og stærkere bygget.
Havde et spørgsmål så jeg ringede ind til EURO trailer, selvom jeg ikke havede købt den hos dem. De var super flinke, hjalp mig og tog sig tid til at hjælpe.
Kunne jeg give flere end 5 stjerne havde jeg gjort det.

1. joulukuuta 2022

Skuffet over min Euro 260

Er lidt skuffet over min Euro 260.
Efter ca. 3 år og meget lidt brug, max. 1000 km. fløj den ene hjulkasse/skærm af, efterfølgende kunne jeg så konstatere at den øverste for boret hul i begge skærme ikke var boret ind igennem trailersiden og fastgjort der, og hjulkasserne dermed manglede den nitte som jeg vurderer værende vigtig for at de bliver siddende, især hvis de resterende ikke er nittet ordenligt fast, men der er så åbenbart et bevist valg at undlade den og heller ikke noget de efterfølgende vil dække når man er kommet ud over garantien måtte jeg konstaterer ved forespørgsel på mail.

16. syyskuuta 2022

Lang leveringstid og dårlig opfølgning.

Lang leveringstid og dårlig opfølgning.

Vi skulle bruge en Høj Presenning til vores trailer i Påsken d.14.04.22. Derfor bestilte jeg d.20.03.22 en Høj Presenning og Stativ til vores trailer.

Grundet flytning af EURO trailers lager blev leveringen forsinket. Jeg blev informeret pr. mail og det gjorde ikke den store forskel for mig.

D.01.04.22 modtog jeg forsendelsen og en del af stativet var defekt. Jeg kontaktede Euro-tailer og de ville sende en erstatningsdel. Jeg oplyste, at det var lidt vigtigt for mig, at jeg modtog den inden Påsken.

D.09.04.22 kontaktede jeg Euro-trailer for at følge op. D.11.04.22 fik jeg en besked om, at den skulle være sendt afsted.
D.13.04.22 havde jeg ikke modtaget tracking nummer eller erstatningsdel, så jeg kontaktede Euro-trailer. Produktet skulle være sendt, men de havde ikke tracking nummer og varen er ikke dukket op hos mig.

Fakta er derfor, at det blev Påske 2022 og jeg stod uden brugbar produkt. Jeg regnede med at den dukkede op, men det var en dårlig købsoplevelse.

D.21.04.22 kontaktede jeg Euro-trailer mhp. opfølgning. De ville undersøge sagen og melde tilbage. I dag er det d.01.05.22 og jeg har stadig ikke modtaget en erstatningsdel eller besked om, hvornår jeg kan forvente at modtage den.

1. toukokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili