2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 2/5 tähteä

In beginsel best tevreden

In beginsel best tevreden , ze hebben mij zelfs goed geholpen met bestellen.
Nu zit ik al enige tijd te wachten op een centraal plaat van een busch jeager radio.

Alles is netjes op de post gedaan met bijbehorend retourformulier. De reactie is dat ze niets hebben ontvangen. Na twee weken mag je verwachten dat de post is gearriveerd.

18. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Micro omvormers besteld

Micro omvormers besteld. van de 5 waren er 2 uit een inmiddels bekende slechte reeks van APsystems. 1e retour slechts na veel mailen en aan het lijntje gehouden worden, vervangen. De tweede terug gestuurd, niks meer van gehoord.
KVK registratie zonder werkend telefoonnummer.

Na bijna een jaar, reactie hier op trustpilot. Ik heb nog nooit zoveel werk gehad met een leverancier als deze.
Gebrekestelling, aangifte… Noem maar op.
Zeker niet ‘van te voren’ gewaarschuwd over slechte serie. Daar heb ik zelf voor moeten zoeken.

En ook na het afhandelen ook nog meerdere keren moeten contacten voor het terug betalen van het gratis terug sturen.

Hele slechte ervaring aan over gehouden. En nu bijna een jaar na dato hier proberen goed te praten. De aanpassing van zijn reactie hier is sneller dan de afhandeling destijds zelf.
Voor mij nooit meer.

22. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Euro Electronics-logo

Vastaus yritykseltä Euro Electronics

Beste, dit klopt gedeeltelijk echter hebben we u vooraf geïnformeerd over de bekende slechte reeks. Echter liet de fabrikant tijdelijk afweten om de vernieuwde omvormers te leveren, vandaar de langere levertijd. Dat u hier meteen aangifte van hebt moeten doen kunnen wij niks aan veranderen dat was omdat u niet langer wilde wachten en niet begreep waarom dit niet sneller kon, uw product had gecrediteerd kunnen worden, we hadden op dat moment geen vervanger hiervoor, zoals ook vermeld was het wachten op de fabrikant, wat we dan ook hebben gedaan uiteindelijk.

Ik begrijp dat u ontevreden bent over de afhandeling hiervan echter is dit overmacht geweest, u hebt waarschijnlijk in het verleden vaker een slechte ervaring gehad met enige online aankopen elders daar kunnen we helaas niks aan doen, wij hebben ons volledig ingezet hiervoor maar zijn uiteindelijk afhankelijk geweest van de fabrikant en een nieuwe levering zoals ook naar u vermeld is geworden.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin