Saanut 1/5 tähteä

Besteld en betaald . Na n aantal weken gewacht te hebben , kontakt opgenomen, maar ik moest maar bij de buren langs , later bleek dat het artikel niet eens besteld was , want het track en trace nr was... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

de megapallet zijn 3 dingen, ik denk een waarde van 4 a 5 euro. wifi camera merk hemelvaart, een draadloos koptelefoontje superplastic, en 1 of ander dingetje wat ik niet weet wat het is,bedrag schat... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

ze verdienen niet eens één ster. Ze zijn gewoon oplichters. Ik had een magabox besteld voor 60 euro en kreeg een wifi camera en een nep kooptelefoon. Ook een stomme cleaner. Ik had ook problemen met t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik bestelde een maxi box van 63 euro, ik had wel verwacht dat het te schoon was, maar ik waagde toch mijn kans. Na een tijdje mail stilte begon ik de reviews te lezen en ja ik verwachte nog enkel wate... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Eshop.nl is de grootste winkel in Home-Entertainment. Winkel en webwinkel, de service van een winkel met internetprijzen. LED televisies, Home Cinema systemen, luidsprekers, versterkers, receivers, subwoofers, platenspelers, hoofdtelefoon en streaming audio van alle gerenomeerde merken; Samsung, Marantz, Sony, Panasonic, Denon, Yamaha, Onkyo, KEF, Bowers&;Wilkins, NAD, Rotel, Dali, Boston Acoustics, Q Acoustics, Cambridge Audio, Sonos, Dynaudio, Arcam, Artsound, Focal, REL, Tannoy en nog veel meer.

1,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

snelle bezorging

Prijs was niet de scherpste maar ik had de luidsprekers volgende dag nodig en eshop heeft de luidsprekers binnen enkele minuten gereed gemaakt en verzonden. super snel en geheel volgens afspraak. Top.

26. tammikuuta 2017
Saanut 4/5 tähteä

Behoefte aan drop-off point

Bestelling en levering gaf geen problemen. Het enige wat ik jammer vindt is dat het niet mogelijk is om in omvang kleinere bestellingen te laten afleveren op een drop-off point, zoals b.v. bij een servicepunt van PostNL. Nu moet je vaak een hele middag thuis blijven en wachten totdat de bezorger van Postnl langskomt.

14. lokakuuta 2016
Saanut 3/5 tähteä

Orderprocessing verdient aandacht

Had goede ervaring met een eerdere bestelling. Daarom voor eshop gekozen. Viel dit keer wat tegen. Uit voorraad leverbaar bleek niet in voorraad, nadat ik zelf na een week contact had opgenomen. Er zou onmiddellijk werk van worden gemaakt en ik zou de bestelling donderdag krijgen. Dat werd uiteindelijk vrijdag. Al met al geen schoonheidsprijs hoewel snel opgepakt na mijn telefoontje. Er mist blijkbaar een trigger in het proces die aangeeft dat een bestelling niet loopt zoals het moet.

29. syyskuuta 2016

Goed en snel

Yamaha receiver R-N 301 en CD S300 speler besteld die nu twee weken spelen, de bestelling was snel en zeer goed verpakt.

28. syyskuuta 2016
Saanut 4/5 tähteä

Luidsprekers prima geleverd.

De bestelling is in prima staat aangekomen en alles werkt naar behoren.
Alleen jammer vond ik dat het product niet de volgende dag geleverd is zoals aangegeven.
Voor 17:00 besteld morgen in huis is dus niet gelukt maar dat is bij de meeste online winkels het geval.

8. syyskuuta 2016
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende ervaring met deze internetwinkel

Ik heb via Eshop.nl een Yamaha receiver besteld. Kreeg de volgende dag een bevestiging van mijn bestelling. Enkele uren later ontving ik een email waarin werd medegedeeld dat de bestelde receiver niet op voorraad was. Wel hadden ze een duurder type op voorraad (300 euro duurder) en deze mocht ik voor dezelfde prijs ontvangen. Twee dagen later werd deze duurdere versie bij mij thuis afgeleverd.
Dit noem ik pas klantgerichtheid! Super.
Bedankt Eshop.nl

5. syyskuuta 2016

Prima service.

Nadat 1 artikel toch niet op voorraad bleek te zijn, is een duurder type voor dezelfde prijs aangeboden. Zeer snel geregeld.

10. elokuuta 2016
Saanut 5/5 tähteä

Prima service en begrip van de klantverwachtingen

Na de bestelling bleek dat het product niet meer leverbaar is terwijl in de webshop wel stond aangeven 'in voorraad'. eShop heeft na de ontvangst van mijn bestelling meteen gereageerd met het leveren van een nieuwer (duurder) model. Hierdoor was ik niet teleurgesteld want ik hoopte dat ik snel over de versterker kon beschikken en natuurlijk voorzien van de door mij gewenste eigenschappen. Enig minpuntje is wel, het nieuwe duurdere model, werd al op transport gezet zonder mij te vragen of ik dat wel een goede oplossing vond.

22. heinäkuuta 2016

snel en goed

Besteld en paar dagen later in huis super snel en netjes afgeleverd.
Er waren ook maar 3 winkels die het leverde in holland.
Dus de beste gekozen.

11. heinäkuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin