Erotictreasure Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Eroottisten vaatteiden myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar, wij hebben van kado artikelen tm vibrators kleding noem het maar op in huis tegen scherpe prijzen.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Pas op voor dit dubieus bedrijf

ik ben nog nooit opgelicht met bestellen via internet maar het is nu toch gebeurt en wel door erotictreasure. Dit zijn pur sang ordinaire oplichters.

Ik heb op 27 april 2 artikelen bij hun besteld en betaald, 10 dagen niks gehoord na enkele boze mails kwam ineens onverwacht de helft van mijn bestelling, Geprobeerd netjes te informeren hoe het met de rest van mijn bestelling gaat, wordt deze nog verzonden of krijg ik het geld terug, natuurlijk geen reactie, een tweede en derde mail gestuurd maar ineens werden mijn mails door hun geblokkeerd en kwamen onbestelbaar terug, via een ander mailadres een nieuwe mail gestuurd met het verzoek om de 39,95 op mijn rekening terug te storten natuurlijk geen reactie en ook geen geld terug.

Ik begrijp nu dat ik mijn 39,95 kwijt ben, gestolen door erotictreasure, nou erotictrasure ik hoop voor jullie dat dit geld veel ongeluk brengt, stik erin zou ik zeggen.

Ik hoop dat toekomstige klanten heel goed na gaan denken voordat men bij deze oplichters iets gaan bestellen want de kans is zeer groot dat je geen bestelling krijgt en tevens ook je geld foetsie is

27. huhtikuuta 2026

Bad service

Bad service, nobody helps you and after you ask for help they just stay and leave you on seen! This is one of the worse shops i know

25. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Positief verrast

De site had weinig reviews op trustpilot waardoor ik een beetje huiverig was om iets te bestellen. Gelukkig kon ik met Klarna (achteraf betalen) betalen en durfde ik het aan. Ik bestelde 2 producten maar kreeg er maar 1 geleverd. Beetje bang dat ik het tweede product niet meer zou krijgen maar na Whatsapp contact met de klantenservice werd het tweede product de volgende werkdag toegezonden.
Perfect afgehandeld. Blij mee.

10. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Alles netjes geregeld!

Alles netjes geregeld!
Mailtjes goed , houdt je op de hoogte .
Vandaag besteld is morgen in huis , ook een discrete levering , niet iedereen hoeft te weten dat ik een geile sexmachine heb gekocht ..
hahaha

2. kesäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Niet passen? Ik pas...

Feit dat je de kleding niet kunt passen en retourneren, maakt dat ik geen klant bij jullie kan zijn.
Levering en telefonisch contact was oké.

11. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

IK ZIT AL EEN WEEK TE WACHTEN OP MIJN…

IK ZIT AL EEN WEEK TE WACHTEN OP MIJN PAKKET!
Ik weet niet welke idioot bedacht heeft om dit met DHL te sturen want die komt niet volgens afgesproken tijden, belt niet aan en meld dan vrolijk dat je er niet bent terwijl je gewoon thuis zit te wachten op je pakketje. Ik heb nog steeds GEEN pakket!!!

6. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin