Energiebespaarders Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een positieve ervaring heb ik vandaag gehad met adviseur Sander! Hij heeft oprechte kennis over de zaken waarover hij adviseert en heeft enorm oog voor detail. Alle vragen die ik had heeft hij he... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Waar het mis ging bij ons, was bij de installatie van de hybride warmtepomp door de installateur die door de Energiebespaarders was geselecteerd. NB een erkende Vaillant dealer, maar in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Veel handige tips gekregen om te verduurzamen en daarnaast tips om slim om te gaan met energieverbruik. Wij zijn geholpen door Sander, prettige man met kennis van zaken. Ook direct een offerte ontvang... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Niels studied our house very well and informed us honestly with whats possible for now. He also gave good suggestions as to how to reach the final stage for sustainability step by step. We thought of... Näytä lisää

1. Urakoitsija
  2. Lämminvesivaraajien myynti
  3. Aurinkoenergialaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Wij geven advies op maat en bieden direct de energiebesparende producten inclusief installatie voordelig aan. Dat maakt ons de eerste echte online aannemer voor de verduurzaming van je huis.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader

Professional, kundig een waardevol. Dank jullie wel. Wijzer geworden en oprecht geadviseerd 🙏🏻

10. lokakuuta 2024

Prettig gesprek

Prettig gesprek, heel realistisch en redelijk.
Wel jammer was het misverstand met het even nabellen over of ik thuis was met verkeerde gegevens. Gelukkig wel dezelfde dag nog een nieuwe afspraak.

4. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Een man met ervaring die wist waar hij…

Een man met ervaring die wist waar hij het over had. Overal wist hij uitleg over te geven, betrok hij mij erbij en liet het me zien. Daarnaast was de offerte nog eens dezelfde dag binnen! Niets minder dan lof heb ik voor deze meneer!

3. syyskuuta 2024

Top service!

Maandag vroegen we verduurzamingsadvies aan, dinsdag werd het ingepland, en woensdag kwam er al iemand langs! Mark was erg professioneel en beantwoordde al onze vragen. Hij nam uitgebreid de tijd om onze woning grondig te inspecteren en gaf ons heldere en bruikbare adviezen om ons energieverbruik te verminderen.

21. elokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Onbetrouwbaar en slechte communicatie

Bezoek was netjes en informatief, maar de offerte die volgde onbruikbaar, omdat daarin niet werd vermeld welke types voor binnen en buitenunit van de airco zouden worden geleverd. Dat betekent dus carte blanche. Desgevraagd zal deze informatie worden aangevuld.
Daarna ontvang ik een nieuwe offerte via whatsapp. Deze blijkt nu ruim € 800 duurder.
Ik heb de offerte direct via whatsapp afgewezen als onacceptabel en onbetrouwbaar. Kreeg via whatsapp bericht om via ander medium te reageren. Waarom communiceren zij zelf dan plotseling via whatsapp.

22. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Dit was een goede ervaring omdat Eduard…

Dit was een goede ervaring omdat Eduard over zeer goede sociale vaardigheden beschikt. Hij luisterde goed, stelde vragen en vatte mijn verhaal tussendoor samen om te checken of hij het goed had begrepen. Hij straalde rust uit en leek oprecht in mij geïnteresseerd. Hij was in mijn ogen voldoende deskundig. Minpunt was dat hij 20 minuten te vroeg was. Ik was nog net een boterham aan het wegwerken. Maar achteraf was dar ook wel komisch. Zijn verhaal was helder en concreet. Ik kon er wat mee

6. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin