Bästa leveransen ever!
Snygg hemsida, bra kvalitet på kläderna men damen som hämtade ut mitt paket och bjöd på hångel vid leveransen gör detta till en klockren femstjärnig. Mycket nöjd kommer lägga många ordrar framöver..
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Bluff företag. mig stal det över 1500:- i rena pengar. jag betalde för 3 Nattlinnen som jag fick hem sen sa det att jag inte hade betalat och krävde att jag måste skicka tillbaka allt. sagt å gjort så var jag tvungen att göra det med, men de dummaste det kunde göra var också att de anmälde mig för kronofogden. ja då fick jag ringa dit och fick berätta för dem att de hade stulit 1500:- av mig men ändå vart tvungen att skicka tillbaka varorna som jag redan hade betalat för. efter det gick det knappt 1 vecka så drog det över 795:- av mig. som rena straffet efter ett tag så dök inkasso krav av en summa.. ännu mera upp. sen fick jag nog av den skiten och ringde även in till inkasso och talade med dem också. då både kronofogden och inkasso tog bort mig. för jag var inte skyldig Ellos i huvud taget utan de är skyldiga mig pengar som de drog av från mitt konto. efter det vart jag tvungen att spärra kontot och sen hör de jag aldrig mer av dem.. Jag säger bara en sak Fy Skäms på er som stjäl från en som inte har så mycket att röra sig med. Jag säger bara en sak "VARNING FÖR OSERIÖS FÖRETAG"
Bara en mellanhand. Inte koll på leveranstider. Kommunikationen är som med en robot. Stötta andra företag ist.
Jag beställde en skjorta som skulle kosta 399:- men blev det 482,90 till slut. Administration avgift pluss frakt avgift. Kommer aldrig beställa mer 👎
Ringer Ellos kundtjänst och vill avbeställa en order som kommer från deras leverantör OPVIQ som ska levereras om 4-5 veckor.
Jag får då veta att OPVIQ ej godkänner avbeställningar i förtid. Paketet måste skickas till mig och sedan skickas i retur till OPVIQ.
TOTALT VANSINNE MED TANKE PÅ VÅR MILJÖ!!!
Att Ellos involverar sig med denna leverantör är under all kritik. Jag kommer ej att handla där något mer!
They lost my package and they didn't even care. No options were presented. Angelica the customer advisor was so rude.
Handler ofte hos Ellos og får altid en god service.
bestilte X5 damp støvsuger d. 8.12.2011 med angivet 3-4 ugers lev. tid.
rykkede d. 28.12.2011 hvor levering blev lovet i beg. af januar. Har indtil nu d. 25.01.2012 ikke modtaget den og kan ikke få besked, hvornår den kan ventes. Ser også andre der har købt samme,at de ikke modtager dem - pil ned !!