The order itself was processed fairly quickly, but the staff’s attitude left much to be desired. They treated me rather dismissively; I even felt uncomfortable. Judging by the fact that I was speakin... Näytä lisää
En god pris på en Philips Trimmer og ikke engang en Måneds levering ; ) jeg har købt Tv. og andet udstyr og altid været tilfreds med Giganten. Deres Bot derimod bliver jeg aldrig gode venner med men s... Näytä lisää
Jeg bestilte Huawei Watch fit 4 pro, fint løbe ur. Tracker fint med offline kort. Fint med søvn tracker, dog var jeg klar over min søvn var dårlig og kort. Men den virker! Batterilevetiden er... Näytä lisää
Jeg købte AirPods Pro 3 i Elgiganten. Jeg har tidligere ejet den første generation af AirPods Pro som har passet fint til mine ører. Dog mærker jeg en smerte dybt i mit ene øre når jeg bruger AirPods... Näytä lisää
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
**1 stjerne – Elgiganten Nørrebro (Nørrebro Bycenter)**
Den 3. juli 2026 besøgte vi Elgigantens nye butik i Nørrebro Bycenter for at købe varer. Det endte med den værste butiksoplevelse, vi nogensinde har haft.
Vi gennemførte hele købet i god tro. Vi underskrev en kreditaftale hos Resurs Bank på 12.500 kr. som betaling for købet. Derudover skiftede vi til Telenor, fordi vi fik oplyst, at det var en forudsætning for at opnå 1.750 kr. i rabat.
Først efter alt var underskrevet, fik vi besked om, at vi ikke kunne få vores varer udleveret, fordi Elgigantens system ikke kunne kommunikere med Resurs Banks system. Med andre ord havde Elgiganten fået os til at indgå en kreditaftale og et mobilabonnement, uden at de kunne gennemføre handlen.
Vi blev herefter bedt af Elgiganten om at kontakte Resurs Bank for at undersøge, om problemet lå hos dem. Den 13. juli 2026 kontaktede jeg derfor Resurs Bank, som oplyste, at alt var i orden fra deres side, og at der ikke var problemer med min kredit eller godkendelse.
Jeg kontaktede derefter Elgiganten igen med denne information. Alligevel fik vi stadig ingen løsning eller en ordentlig forklaring på, hvorfor handlen ikke kunne gennemføres.
Da vi samtidig bad om at tale med den ansvarlige eller butikschefen, blev vi afvist. Medarbejderen gjorde ingen reel indsats for at få os i dialog med en leder. Vi fik blot at vide, at butikschefen havde for travlt, og at dem, der arbejdede med IT-systemet, var gået på ferie. Vi fik hverken mulighed for at tale med en leder, tilbud om at blive kontaktet senere eller en realistisk løsning på problemet.
Da vi fortsat stod uden en løsning eller en tidshorisont, valgte vi at annullere købet. Det var ikke det, vi ønskede, men vi så ingen anden mulighed.
Det mest uacceptable er, at vi efter annulleringen stadig står med konsekvenserne. Vi har fortsat en oprettet kredit hos Resurs Bank, og vi er blevet bedt om selv at kontakte Telenor for at få abonnementet annulleret – selv om både kreditten og abonnementet udelukkende blev oprettet som en del af handlen hos Elgiganten.
Det mest frustrerende er, at vi stadig lever med usikkerheden om, hvorvidt dette kan få økonomiske konsekvenser for os. Vi ved ikke, om vi senere bliver mødt med gebyrer, renter eller andre udgifter hos Telenor eller Resurs Bank som følge af et forløb, der skyldtes Elgigantens egne systemproblemer.
Det mest skuffende var ikke den tekniske fejl – den kan ske. Det mest skuffende var den manglende ansvarstagen. Vi fulgte de anvisninger, vi fik, og dokumenterede endda, at der ikke var problemer hos Resurs Bank. Alligevel stod vi tilbage uden en løsning og uden mulighed for at tale med en ansvarlig.
Hvis dette er den standard, Elgiganten ønsker at lægge for deres nye butik i Nørrebro Bycenter, er det en meget dårlig start.
Vi kan derfor ikke anbefale Elgiganten i Nørrebro Bycenter.
Bestilte tre outlet produkter hos Elgiganten, som skulle sendes fra to forskellige lokale butikker. Alt fint.
Varerne bliver sendt senere end deres lovning fra start. De kommer med Bring, hvor man skal være hjemme mellem 8-16, ingen nærmere indsnævring af tiden. Ret træls.
De to pakker ankommer, men jeg bliver lidt forbavset over størrelserne på pakkerne. Det viser sig også at der mangler et produkt. Meget frustrerende.
Jeg tager kontakt til kundeservice ved hjælp af deres chat, som virker fint. Da det er en lokal butik der har sendt, ligger alt ansvaret hos dem, åbenbart. Det eneste kundeservice kan gøre er at skrive til den lokale butik, i et intern system. Jeg bliver lovet at butikken kontakter mig omkring den manglende pakke enten på dagen eller dagen efter. Efter weekenden hvor jeg stadig intet har hørt, tager jeg fat i kundeservice igen. Jeg får samme behandling; de skriver til butikken at de skal tage kontakt og at jeg skal vente en dag eller to. I mellemtiden er produktet faldet i pris hos andre butikker. Men selvom et nyt produkt er billigere end deres outlet produkt, så virker der prismatch ikke med outletprodukter. Derfor vil jeg annullere det produkt jeg ikke har modtaget. Men der skal man også have fat i den lokale butik, som man åbenbart ikke kan få fat i på andre måder end lokal kontakt og kundeservice interne beskeder. Så nu venter jeg stadig på Elgiganten kan levere lidt service.
Elgiganten har afmeldt bestillingen, øv håbede at modtage det jeg havde bestilt!
Den 5. juli bestiller jeg et airconditioning da det jo bliver varmt. Elgiganten foreslår at jeg tilkøber et vinduesforseglingssæt, hvilket giver mening, så det gør jeg.
Jeg valgte elgiganten da de skrev de kunne levere den 9. juli.
Den 9. juli bliver jeg ringet op af elgiganten da de er kommet til at sende airconditioningen til en forkert terminal og om jeg ville cancellere ordren. Det vil jeg ikke, da det jo bliver varmt... så vi aftalte at de blot ville sende den når den kom retur.
I dag får jeg så en email, at de nu har cancelleret ordren, da der ikke er flere airconditions på lager.... Men jeg skal jo ikke have en fra jeres lager... jeg har allerede købt en hos jer, som I bare skal levere....
Heller ikke et ord om det vinduesforseglingssæt som koster kroner 400. Det skal I jo have retur ligesom mine penge skal retur.... Det kan jo ikke være mit problem nu...

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Nemt at bestille på hjemmesiden til Klik og hente. 20 min senere kunne jeg hente varen i min lokale Elgiganten.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Afhentning af opvaskemaskine er håbløst i Fields. Der er ikke vareudlevering i parkeringskælderen og heller ikke parkering når man har trailer med. Man kan låne en sækkevogn i butikken, og så køre med opvaskemaskinen igennem centeret og til elevatoren og så finde sin bil, som man har parkeret ulovligt med traileren. Læsse på trailer og så op igen og aflevere sækkevognen i butikken.
Fremover finder jeg et andet sted at købe hårde hvidevarer.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Varen var på lager til en god pris.Bestilte til afhentning i Glostrup- mindre end 5 minutter efter bestilling kom meddelelse om at varen var klar til afhentning.
SUPER god service!!!

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Der er ikke noget at anmelde. Jeg bestiller en vare til afhentning og varen var klar til afhentning, hvorefter jeg afhenter. Bum

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
jeg har købt en GPS som ikke var på lager søndag aften og allerede mandag formiddag var den klar til afhentning i forretningen

Lang ventetid på reparation af forholdsvis ny iPhone 16 Pro
Jeg afleverede min iPhone 16 Pro til reparation d. 19/6, og jeg har stadig ikke fået den tilbage her nu 3 uger senere. Telefonen er købt d. 15/01/2025, så der er tale om en forholdsvis ny og dyr telefon.
Jeg har flere gange forsøgt at få en konkret status og deadline, men får blot at vide, at de afventer svar fra værkstedet. Senest har jeg fået oplyst, at værkstedet får 5 dage til at svare, hvilket betyder, at sagen kan trække næsten en ekstra uge ud - stadig uden at jeg som kunde ved, hvornår jeg kan komme videre.
Der blev nævnt mulighed for en lånetelefon, men den svarede ikke til min egen, da den blandt andet ikke havde eSIM og ikke var samme standard. Derfor har jeg selv været nødt til at finde en midlertidig løsning.
Jeg forstår godt, at reparationer kan tage tid, men jeg synes ikke, det er rimeligt, at man som kunde ikke kan få en klar status, en tidsplan eller en deadline for, hvornår der bliver fundet en anden løsning.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Købt kølefryseskab hos Elgiganten. Skabet har brummet on/off fra levering.
Siemens har konstateret defekt kompressor, men vil ikke reperere da installationen er lavet i skab uden ventilation. Elgiganten vil ikke tage ansvar omend jeg har betalt for professionel installation via dem. Uacceptabel og skuffende håndtering af berettiget reklamation. Jeg har nu klaget til Forbrugerklagenævnet.