Elgiganten A/S Arvostelua

144 545
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Et ungt menneske fra callcenteret ( Jens ) trådte i karakter Da Elgiganten havde leveret, og installeret en opvaskemaskine, der efter tredie opvask ikke kunne pumpe vand ud! Jens fik lavet... Näytä lisää

Endnu et kiks af Elgiganten. Vi kontaktede Elgiganten Erhverv for levering af en Miele Kogeplade til en kunde. De kom med en anbefaling og leverigsdato. Miele kogeplade KM 8685-2 FL Pris 24.33... Näytä lisää

​Efter en fejl med min oprindelige bestilling, tog vi ind i butikken i Frederiksberg Centret for at få hjælp. ​Her blev vi mødt af Jos, som var utrolig venlig og ydede en fantastisk service! Han hja... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

145 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(144 545)

11 070 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God håndtering i kundeservice.

Først lettere irriteret over, at min ordre ikke var plukket. Dernæst kunne produktet slet ikke findes. Men Gustav i kundeservice (Svendborg) løste det hele perfekt og fandt et sammenligneligt produkt, som vi var tilfredse med. Rigtig god service 👌🏼

6. heinäkuuta 2026

Endnu et kiks af Elgiganten.

Endnu et kiks af Elgiganten.

Vi kontaktede Elgiganten Erhverv for levering af en Miele Kogeplade til en kunde. De kom med en anbefaling og leverigsdato. Miele kogeplade KM 8685-2 FL Pris 24.339,-
Dagen før levering bliver vi kontaktet, de beklager men kan ikke levere. Men pudsigt nok har de et flot tilbud.
Har dem kraftigt mistænkt for at det er en forretningsmodel.
Vi kan som professionel leverandør til byggebranchen ikke bruge Elgiganten til noget

Sylan A/S Aage Graff

7. heinäkuuta 2026

Glad og tilfreds med deres produkter

Glad og tilfreds med deres produkter. Købte en hårtørrer og en støvsuger. God kundeservice

25. heinäkuuta 2025

Hej Nate,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Jeg ønsker dig en god dag.

Allerede modtaget varen dagen efter

Allerede modtaget varen dagen efter

Hej Anders,

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os her.

Det glæder mig at høre om den hurtige levering og at alt ellers har været som ønsket.

Vi takker en ekstra gang og håber du har en dejlig aften.

Klik&Hent…

I ordered something with Klik&Hent yesterday that I was supposed to be able to pick up in an hour. 24 hours later my order still hasn't been processed and I have no information about when I will be able to pick it up. I wanted to make the process faster by using Klik&Hent service, but it did the opposite and that's really annoying.

Hello,

Thank you for taking the time to leave us a review on Trustpilot.

I would like to apologize for the delay with your Click & Collect order. I completely understand how frustrating this can be.

We are currently experiencing technical issues affecting our Click & Collect service. Our teams are working to resolve the issue as quickly as possible, and we hope to have things running again soon.

We appreciate your patience and understanding.

Have a great day!

Kind regards,
Ellen
Customer Care Center

godt køb

godt køb, god beskrivelse på web og levering ok
levering er noget for dyr

4. heinäkuuta 2026

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at både produkt, beskrivelse og service ved levering har været som det skulle.

Din feedback på forsendelsespriser er også værdsat og tages naturligvis med videre.

Du skal have tak igen og ønskes en dejlig dag!

HOLD JER VÆK!!

Hold jer væk

Det her firma er totalt uduelige hvad ang alt, deres service og kundeservice er ikke eksisterende.

De trækker penge fra dig og nægter og tilbagebetale dem selvom varen aldrig blev hentet, og er på vej tilbage til dem, har stadig nu flere uger senere ikke fået mine penge tilbage. Ren tyveri.

Har også fået leveret et fryseskab, og her laver deres chauffører huller i både gulv og væg, de trækker sagen rundt i halvanden måned, og bliver ved med fejl citere hvad sagen handler om, de er fuldstændige ligeglade, svarer tilbage at de ikke kan lave de skader og igen nægter sig ansvar.

Hold jer væk køb fra alle andre online butikker end Elgiganten, fuldstændig horrible butik og medarbejder.

31. toukokuuta 2026

Hej Kareem,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Først of fremmest vil vi gerne beklage for denne service, som du har modtaget. Det er ikke vores intention at give denne slags oplevelse efter at have foretaget en bestilling hos os.

Vi vil rigtig gerne tage et nærmere kig på dine sager.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Elgigantens kundecenter

Har fået en rigtig god og hurtig…

Har fået en rigtig god og hurtig betjening. Vi

Hej Ove,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplevede rigtig god og hurtig betjening.

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.

Elgigantens Kundecenter

Giver dig tid, god service

Hej Betina,

Mange tak for anmeldelsen.

Vi er glade for, du har været tilfreds med vores service i forbindelse med din seneste bestilling hos os.

Du må have en dejlig dag og kan altid sige til, hvis vi kan hjælpe igen i fremtiden.

En rigtig dårlig service

En rigtig dårlig service. Købte et lille smart TV Philip 32 og da vi installerede det kunne det ikke tage TV2play direkte. Det står ingen steder skrevet og aner jo ikke at det kan forekomme ,når man vælger et smart tv. Da jeg ikke pakker TVet ud straks og installerer det bliver de 14 dages retur ret overskredet med 8 dage. Og Elgiganten nægter at bytte det. Sidste køb vi har lavet der.

13. kesäkuuta 2026

Hej Birgit,

Tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er ked af at høre om de udfordringer, du har oplevet med dit fjernsyn.

Jeg har fuld forståelse for, at det kan være både skuffende og frustrerende at opdage, at et produkt ikke lever op til de forventninger, man havde ved købet, eller ikke indeholder de funktioner, man havde regnet med.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service og behandle alle kunder ens og fair.
Da vores retningslinjer for returret er faste og gælder for alle kunder, har vi desværre ikke mulighed for at gøre en undtagelse i denne sag.

Jeg beklager de gener dette måtte medføre, og jeg håber på din forståelse for vores beslutning.

Jeg ønsker dig en god dag.

Elgigantens kundecenter

Har ikke haft problemer med dem i mange…

Har ikke haft problemer med dem i mange år

19. helmikuuta 2026

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Bestil afhentning lige ud af landevejen

Bestil afhentning lige ud af landevejen

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Elgigantens Kundecenter

Min varer er ikke ankommet.

Min varer er ikke ankommet, betalte 100 kr for hurtig levering til døren .
Med modtagelse 3. Juli, i dag et det 7. Juli.
Savner en blender

7. heinäkuuta 2026

Hej Ragnhild,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, at din vare er flere dage forsinket.

Det er en af vores butikker, der har stået for forsendelsen af denne. Jeg har rykket på dem, så du får en opdatering senest i morgen.

Som et plaster på såret, så har jeg refunderet fragten.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Elgigantens Kundecenter

Sendte TV til reparation og.....

Indleverede mit TV til reparation hos Elgiganten i Gentofte (da det gik i stykker under garantien) den 29. juni og blev ved indleveringen tilkoblet et link så jeg kunne følge min reparation. Den 1. juli fik jeg besked via linket om at nu var mit TV blevet afhentet og var på vej til reparatøren.....så langt så godt. Så i dag den 7. juli har jeg så fået en meddelelse om at mit TV nu er modtaget hos reparatøren og snart ville blive efterset af en teknikker. 8 dage om at komme fra butikken til værkstedet, så hvor lang tid mon der så går før en teknikker får set på det og det så kommer tilbage til butikken så jeg kan hente det igen. Man bliver bare så træt....suk. Handler aldrig i Elgiganten mere. Får 2 stjerner fordi den unge mand i butikken i Gentofte var sød og hjælpsom og gjorde hvad han kunne.

29. kesäkuuta 2026

Hej Bolette,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Vi forstår naturligvis, at det kan være frustrerende, når der opstår tekniske udfordringer med ens TV.

I forhold til behandlingstiden på denne reparation ligger sagen dog inden for den normale tidsramme.

Disse sager tager nemlig sædvanligvis 10-15 hverdage, og vi er derfor fortsat inden for denne tidsramme.

Derudover kan jeg se, at der netop i dag er blevet bestilt reservedele, og derfor er vi aktivt i gang med din produkt.

Du ønskes en god dag!

Ellen

Hurtighed

Bestilte varer kunne afhentes inden for aftalt tid.

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at vi kunne afholde vores aftale i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye Galaxy ur!

Jeg takker for stjernerne og den positive anmeldelse, det er meget værdsat.