Elgiganten A/S Arvostelua

145 723
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig en fantastisk oplevelse! Jeg blev mødt af en super god og venlig betjening af Irem (Mobil telefon afdelingen). Hun var utrolig imødekommende, hjælpsomme og professionel, og man kunne virkeli... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Stort set umulige at komme i kontakt med i forbindelse med reklamation af kaffemaskine. Har sendt flere mails, som fortsat er ubesvaret, link til at oprette reklamation/bestille service på hjemmesiden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde skadet min IPhone 17. Det var beskyttelsen på skærmen viste det sig. Den skiftede medarbejderen, i Hørsholm Elgiganten, med en beskyttelse der var en del bedre end den gamle. Det var jeg gla... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Yrityksen kirjoittama

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

Yrityksen kirjoittama

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(145 723)

11 574 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God arbejdslyst

Jeg var ikke helt rask på dagen, så jeg var rigtig glad for at han bar kassen ind, på trods af størrelsen.
1000 tak.

10. elokuuta 2026

Ingen kundeservice, brudte løfter

Da det var tredje gang på lige over 2 år, at vores robotstøvsuger holdt op med at virke, bad vi om at få pengene tilbage/eller få en kredit (fordi vi syntes produktet var for dårligt OG fordi vi de forgangne to indleveringer også ventede en måned på at få robotten retur). Det ville man ikke give os uden at den blev undersøgt eksternt igen, hvor efter vi ville få besked ang. penge retur. Den blev indleveret 2. august og dd. har vi stadig intet hørt. Jf. track and trace, som de i øvrigt manipulerer/ændrer i, er de først gået igang med at reparere på produktet den 19. august. Fragt har altså taget 17 dage..... Og så blev vi jo lovet en tilbagemelding ift. om vi måtte få pengene retur - og man kan jo ikke ringe til Elgiganten/den butik man har handlet i. Så kontakt til dem er lige så langsommelig og bøvlet som selve deres kundeservice.. Jeg tilkøber ALDRIG forsikring hos Elgiganten igen og ser mig også om efter andre steder at købe elektronik fra nu af.

25. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Mia,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at du nu står i den situation, at produktet for tredje gang skal indleveres til service. Jeg forstår godt, at dette er både frustrerende og utilfredsstillende.

Det er korrekt, at produktet skal undersøges igen, før det kan vurderes, om sagen skal afsluttes med en kreditering eller en anden løsning.

I forhold til den manglende opdatering beklager jeg, at du ikke er blevet informeret tidligere. Jeg kan se i vores system, at der den 18. august er modtaget en opdatering fra det eksterne værksted om, at de i øjeblikket har længere behandlingstid på grund af stor travlhed. Dette betyder desværre, at der kan gå lidt tid, før sagen bliver vurderet.

Jeg vil dog meget gerne tage kontakt til værkstedet for at indhente en status på din sag. Så snart vi modtager en opdatering, vil du blive kontaktet med nærmere information.

Endnu en gang beklager jeg de gener, dette har medført, og jeg håber, at der snart kan findes en afklaring på sagen.

Jeg ønsker dig trods omstændighederne en god dag.

Saanut 2/5 tähteä

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis der er længere forsendelsestid på din seneste ordre.

Da vores hovedlager ligger i Sverige, så kan der nogle gange være lidt længere forsendelsestid på varer.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg købte en outlet vare

Jeg købte en outlet vare. Desværre manglede et strømkabel samt hdmi kabel.

Opdatering: Elgiganten har efterfølgende kontaktet mig og leverer de manglende kabler. God service!

Hej Carsten,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis flere kabler manglede i forbindelse med dit seneste outlet køb.

Jeg har taget fat i den butik, der har haft ansvar for denne outletvare. De vil kontakte dig omkring de manglende dele indenfor 24 timer, og vil give dig en tidshorisont på hvornår de kommer hjem til dig.

Hvis der skulle være det mindste du har brug for hjælp til, så er du velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk med et ordrenummer og en link til denne anmeldelse, så kan vi følge op på sagen.

Din tilbagemelding er værdsat, da den hjælper os med at udvikle og sikre en bedre kundeoplevelse fremover.

Saanut 1/5 tähteä

laver tilbud hvor man så gør det…

laver tilbud hvor man så gør det besværligt at få varen udleveret som fx. at det først kan blive leveret 2-3 måneder senere.

Hej Preben,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, hvis vi ikke har tydeliggjort, at den vare du købte online ikke er på vores lager.

Vi har skrevet på produktsiden på hjemmesiden at den vare du har købt, at vi først forventer at den er på vores hovedlager d. 22/10, hvilket er årsagen til at vi først kan levere nogle måneder senere.

Hvis ventetiden er utilfredsstillende, så kan ordren annulleres og eventuelt, kan vi finde et alternativ, der kan leveres tidligere.
Hvis du ønsker et alternativ produkt, kan du kontakte vores sælgere fysisk i butik eller via Live Shopping på hjemmesiden.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte vaskemaskine over klik og…

Bestilte vaskemaskine over klik og collekt. Kunne nemt tilvælge/fravælge diverse tilvalg. Fik ordrebekræftelse med det samme og kort tid efter åbning fik jeg besked om at ordren var klar til afhentning. God og høflig betjening ved udleveringen.

Hej Charlotte,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at det var nemt at bestille din vaskemaskine og tilvalg på hjemmesiden via klik og hent, der var hurtig håndtering af din bestilling og at du oplevede god og høflig betjening ved udleveringen.

Det er netop den oplevelse vi ønsker at give vores kunder, når de handler med os!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Hello John,

Thanks for taking time out of your day to give us a review on Trustpilot.

It's nice to read, that you found your new stove to a great price.

Your positive feedback is valued, and I appreciate that you shared it with all of us.

Have a nice day!

Best regards
Elgigantens Customer Care Center

God og hurtig service

Hej Jeppe,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at der var god og hurtig service i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye LG TV!

Jeg kunne mærke venlighed

Jeg kunne mærke venlighed
En rigtig god service

Hej Joanna,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din ordre, og at du oplevede både god service og venlig betjening. Det er en vigtig del af den kundeoplevelse, vi ønsker at skabe, og derfor betyder din positive feedback rigtig meget for os.

Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse, og jeg håber, at du bliver glad for din nye computer!

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Saanut 5/5 tähteä

I har rigtig gode produkter som man kan…

I har rigtig gode produkter som man kan blive rigtig glade af jeg vil komme til at blive rigtig glad for at få mit nye ur som jeg bestilte så det glæder jeg mig til at se hvordan det fungerer og hvordan det virker men kører stadigvæk med de gode produkter fordi I får flere kunder det er derfor jeg giver fem stjerner hav en god dag og en god aften

Hej Pernelle,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du syntes at vi har gode produkter i vores sortiment, vi stræber os også efter at have noget til alle.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får glæde af dit nye produkt, når du modtager det og at du får gavn af det!

Du må have en dejlig dag.

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside
Hurtig til afhentning

Hej Jørgen,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Din positive feedback er værdsat, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Altid til tiden.

2. helmikuuta 2026

Hej Per

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med at handle I Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger. Vi håber at du bliver glad for dit nye fjernsyn!

Jeg ønsker dig en god dag.

Saanut 2/5 tähteä

Har bestilt en vare

Har bestilt en vare, men ikke hørt mere

22. elokuuta 2026

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Vi sender disse invitationer til Trustpilot ud automatisk. Det kan derfor hænde, at denne sendes ud inden varen er modtaget.

Du er naturligvis meget velkommen til at opdatere din anmeldelse når ordren er modtaget, og du kan give en vurdering af hele oplevelsen.

Jeg ønsker dig en god dag

Saanut 5/5 tähteä

Altid godt at handle hos jer

Altid godt at handle hos jer, enten i butikken eller over nettet

19. elokuuta 2026

Hej Jane

Hej Lailani,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at medarbejderne var rigtig hjælpsomme, det er altid skønt at læse.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får glæde af din nye ovn!

Du må have en dejlig dag.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har ikke modtaget nogen pakke

Jeg har ikke modtaget nogen pakke, indnu

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Jeg kan se at dit produkt er på vej i dag, det glæder mig at se!

Jeg ønsker dig en god dag

nemt og hurtigt

20. elokuuta 2026

Hej

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin