Elgiganten A/S Arvostelua

145 704
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Jeg er ikke improneret. On 16th we realised that we had a problem. On 17th we confirmned that we had a problem. On 18th we selected a fridge/freezer and on 19th we ordered this fridge/freezer. It will... Näytä lisää

Virkelig en fantastisk oplevelse! Jeg blev mødt af en super god og venlig betjening af Irem (Mobil telefon afdelingen). Hun var utrolig imødekommende, hjælpsomme og professionel, og man kunne virkeli... Näytä lisää

Jeg havde skadet min IPhone 17. Det var beskyttelsen på skærmen viste det sig. Den skiftede medarbejderen, i Hørsholm Elgiganten, med en beskyttelse der var en del bedre end den gamle. Det var jeg gla... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Tietoja yrityksestä Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Keskitasoinen

11 545 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej Elgiganten Gentofte

Hej Elgiganten

Jeg var på besøg i Gentofte, skulle have en ny Nintendo oplader vi så den hang der sammen med flere på en plads til 69kr. Henne ved kassen slå den ind til 149kr
Vi sætter spørgmål på det og viser medarbejder hen hvor vi fandt den og han kunne bekræfte at den stå forkert.
Sammen med mange andre produkter som også hang forkert men han kunne heller ikke finde den rette plads til produktet eller den rette pris nogen steder

Medarbejder tilbud at vi kunne returnere produktet, han var ikke ude i at give det til prisen som stod på skiltet eller give et nedslag.

Vi skulle have produceret og gik der fra og betalt prisen
Jeg synes bare ikke at der er noget at hente eller en undskyldning eller en pæn farvel han virket meget ligeglad

Venlig hilse.
Christoffer

Ignorerer henvendelser om reklamation

Stort set umulige at komme i kontakt med i forbindelse med reklamation af kaffemaskine. Har sendt flere mails, som fortsat er ubesvaret, link til at oprette reklamation/bestille service på hjemmesiden virker ikke, og når jeg endelig kommer igennem til en person via hjemmesidens chatfunktion, så 1. svarer vedkommende ikke på mit spørgsmål og 2. forlader chatten hvis jeg ikke har skrevet mit svar indenfor et minut. Det har nu stået på i et par uger

17. elokuuta 2026

Køb ikke sonos eller andet i Elgiganten…

Køb ikke sonos eller andet i Elgiganten de giver kun 14 dages returret og da jeg ramte den 15 dag var løbet kørt alle andre giver 30 dages returret det skal lige siges at jeg ikke har spurgt om de ville tage det retur alligevel og jeg kunne også selv have tjekket det

Køb aldrig hos Elgiganten

Køb aldrig hos Elgiganten. Ville give 0 stjerner hvis det var en mulighed

Jeg har d. 1. august 2026 købt en MacBook hos Elgiganten i Haderslev. De havde ikke computeren på lager, så den skulle først bestilles hjem til butikken. Jeg skulle ud at rejse fra d. 8/8-23/8, så jeg fik dem til at lægge den til side, til jeg var hjemme igen.

Da jeg er ude at rejse, modtager jeg 3 beskeder om, at den forventede levering er blevet skubbet længere frem. Computeren skulle være leveret i butikken d. 12/8 – så blev den skubbet til d. 19/8, 26/8 og så til d. 2/9.

Jeg skal starte på studie d. 1/9, og de kan først få computeren leveret d. 2/9. Jeg ringer til kundeservice for at fortælle om min situation. De beklager, men kan ikke gøre noget. Det betyder altså, at jeg nu står uden computer til studiestart!

Manden i kundeservice fortæller, at han kan se, at den måske kan blive leveret d. 4/9, hvilket jo er yderligere 2 dage senere. Jeg fortæller, at jeg skal starte studie d. 1/9, så jeg ikke kan nå at modtage computeren inden studiestart. Det vil altså sige, at computeren nu har fået udskudt sin levering 4 gange!! Og de kan ikke engang garantere, at den bliver leveret d. 4/9.

De kan ikke gøre andet end at beklage. Det er godt nok dårlig service! Manden fortæller, at jeg kan søge om kompensation, fordi min ordre er blevet forsinket. Han kunne ikke vide det med sikkerhed, men jeg ville nok få omkring 500 kr. i kompensation. Men det ændrer jo ikke på, at jeg stadig står uden computer til studiestart.

Da jeg bestilte min computer, skulle jeg betale i butikken, så jeg har d. 1/8 lagt 10.000 kr. ud, og jeg ved ikke, hvornår jeg får min computer. Jeg synes, det er vildt, at man som ung, der skal i gang med at studere, skal have 10.000 kr. ude at flyve for en computer, man ikke ved, hvornår bliver leveret – samtidig med at man ikke har en computer til studiestart!

Da jeg jo skal have en computer til studiestart, har jeg været ved at kigge hos andre butikker. Jeg kan se, at flere andre butikker først kan få den leveret i midten af oktober, så chancen for, at leveringen hos Elgiganten også bliver rykket flere gange endnu, er meget stor!

Jeg ved godt, at det højst sandsynligt er, fordi Apple ikke kan levere, men jeg synes, det er for dårligt, at de laver et skolestartstilbud og så ikke har bestilt nok hjem til at kunne levere dem inden studiestart. Manden i kundeservice pointerede også, at der var flere, der havde ringet ind med samme problem - så det er jo ikke kun mig der venter på min computer.

Manden i kundeservice sagde, at jeg skulle begynde at søge efter nye alternativer, da de ikke kan gøre noget. Han foreslog, at jeg kunne bruge en gammel computer eller låne en computer af en anden.
Jeg føler slet ikke, at det er en løsning, jeg kan bruge. Jeg føler, at de skubber problemet tilbage på mig, fordi DE ikke kan levere den. Jeg har jo valgt at købe en ny computer til studiestart, fordi min gamle computer ikke længere er god nok, så derfor er det ikke en mulighed for mig at bruge den.
De kunne ikke gøre andet end at beklage. Det er godt nok den dårligste service, jeg til dato har fået!

Og som skrevet ovenfor, så ved jeg godt, at det nok er et generelt problem, siden flere butikker har samme problem. Men som kunde er det virkelig træls, at man betaler for en vare, som man skal bruge inden en bestemt dato, og så kan man ikke få den leveret inden studiestart. Samtidig kan de heller ikke fortælle, hvornår de regner med, at jeg får den!

For at det ikke skulle være nok så har jeg valgt at købe en anden computer ved Power da den var på lager. Jeg ringer så til Elgigantens kundeservice og siger at jeg gerne vil annullere min ordre og have pengene tilbage. Men fordi jeg har betalt nogle af pengene kontant så skal man måde fysisk op i en butik for at få sine pengene tilbage!!!!!!

Jeg er virkelig skuffet og ked af det over denne dårlige oplevelse og service.

24. elokuuta 2026

Vi har set i flere forskellige…

Vi har set i flere forskellige forretninger. Det vi søgte fik vi hos Elgiganten.

Hej Kirsten,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at I fandt det I søgte hos os via vores klik og hent system.

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

God Service

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede god service i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Nemt

Nemt, rigtig godt til prisen og varieret udbud.

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplever vi har et varieret udbud og at vores hjemmeside er nem, og at varerne er til en god pris hos os.

Super Service 👍

Super Service 👍

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede super service i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Elgigantens Kundecenter

God og let at finde ud af

God og let at finde ud af, gør det gerne igen

Hej Hans,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at din seneste Marketplace ordre gik godt og var let at finde ud af.

nem process

Hurtig og nem proces hele vejen fra bestilling til afhentning.

Hej Erling,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at din seneste klik og hent bestilling var en hurtig og nem process.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Nilfisk støvsuger!

Nem bestilling

Nem bestilling, meget ventetid ved udlevering.

Hej Jesper,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplevede at det var nemt at bestille via vores klik og hent system.

Jeg beklager, hvis der var længere ventetid ved udleveringen af produktet.

Jeg har taget din feedback med videre til den pågældende butik, så vi kan sørge for bedre bemanding i fremtiden og mindre ventetid.

Din tilbagemelding er værdsat, da den hjælper os med at udvikle og sikre en bedre kundeoplevelse fremover.