Et ungt menneske fra callcenteret ( Jens ) trådte i karakter Da Elgiganten havde leveret, og installeret en opvaskemaskine, der efter tredie opvask ikke kunne pumpe vand ud! Jens fik lavet... Näytä lisää
Endnu et kiks af Elgiganten. Vi kontaktede Elgiganten Erhverv for levering af en Miele Kogeplade til en kunde. De kom med en anbefaling og leverigsdato. Miele kogeplade KM 8685-2 FL Pris 24.33... Näytä lisää
Efter en fejl med min oprindelige bestilling, tog vi ind i butikken i Frederiksberg Centret for at få hjælp. Her blev vi mødt af Jos, som var utrolig venlig og ydede en fantastisk service! Han hja... Näytä lisää
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Randers afdeling
Ventet en time på at får udleveret telefonen
Virkelig dårlig track mulighed..det skal være så man direkte kan spore ved et link og ikke alle mulige omveje for at kunne se hvor ens produkt er..
Først lettere irriteret over, at min ordre ikke var plukket. Dernæst kunne produktet slet ikke findes. Men Gustav i kundeservice (Svendborg) løste det hele perfekt og fandt et sammenligneligt produkt, som vi var tilfredse med. Rigtig god service 👌🏼
At det kun tog en time fra bestilling online til afhentning i butik 👍
Endnu et kiks af Elgiganten.
Vi kontaktede Elgiganten Erhverv for levering af en Miele Kogeplade til en kunde. De kom med en anbefaling og leverigsdato. Miele kogeplade KM 8685-2 FL Pris 24.339,-
Dagen før levering bliver vi kontaktet, de beklager men kan ikke levere. Men pudsigt nok har de et flot tilbud.
Har dem kraftigt mistænkt for at det er en forretningsmodel.
Vi kan som professionel leverandør til byggebranchen ikke bruge Elgiganten til noget
Sylan A/S Aage Graff
Glad og tilfreds med deres produkter. Købte en hårtørrer og en støvsuger. God kundeservice

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
I ordered something with Klik&Hent yesterday that I was supposed to be able to pick up in an hour. 24 hours later my order still hasn't been processed and I have no information about when I will be able to pick it up. I wanted to make the process faster by using Klik&Hent service, but it did the opposite and that's really annoying.

Hold jer væk
Det her firma er totalt uduelige hvad ang alt, deres service og kundeservice er ikke eksisterende.
De trækker penge fra dig og nægter og tilbagebetale dem selvom varen aldrig blev hentet, og er på vej tilbage til dem, har stadig nu flere uger senere ikke fået mine penge tilbage. Ren tyveri.
Har også fået leveret et fryseskab, og her laver deres chauffører huller i både gulv og væg, de trækker sagen rundt i halvanden måned, og bliver ved med fejl citere hvad sagen handler om, de er fuldstændige ligeglade, svarer tilbage at de ikke kan lave de skader og igen nægter sig ansvar.
Hold jer væk køb fra alle andre online butikker end Elgiganten, fuldstændig horrible butik og medarbejder.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
En rigtig dårlig service. Købte et lille smart TV Philip 32 og da vi installerede det kunne det ikke tage TV2play direkte. Det står ingen steder skrevet og aner jo ikke at det kan forekomme ,når man vælger et smart tv. Da jeg ikke pakker TVet ud straks og installerer det bliver de 14 dages retur ret overskredet med 8 dage. Og Elgiganten nægter at bytte det. Sidste køb vi har lavet der.

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Har ikke haft problemer med dem i mange år

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Min varer er ikke ankommet, betalte 100 kr for hurtig levering til døren .
Med modtagelse 3. Juli, i dag et det 7. Juli.
Savner en blender

Vastaus yritykseltä Elgiganten A/S
Indleverede mit TV til reparation hos Elgiganten i Gentofte (da det gik i stykker under garantien) den 29. juni og blev ved indleveringen tilkoblet et link så jeg kunne følge min reparation. Den 1. juli fik jeg besked via linket om at nu var mit TV blevet afhentet og var på vej til reparatøren.....så langt så godt. Så i dag den 7. juli har jeg så fået en meddelelse om at mit TV nu er modtaget hos reparatøren og snart ville blive efterset af en teknikker. 8 dage om at komme fra butikken til værkstedet, så hvor lang tid mon der så går før en teknikker får set på det og det så kommer tilbage til butikken så jeg kan hente det igen. Man bliver bare så træt....suk. Handler aldrig i Elgiganten mere. Får 2 stjerner fordi den unge mand i butikken i Gentofte var sød og hjælpsom og gjorde hvad han kunne.