Wwooww vi fikk sjokk at det var såå enkelt å bytte. Vi hadde 2 råtne vifter på bad. Som ikke har vært bytta på 40 år. Da vi tokk av de gamle å så inni. Da fikk vi sjokk. De kunne brent når som hels... Näytä lisää
Enkelt å bestille- kjapt levert - topp produkt. Eneste minus; Vell enkel emballasje samt at eneste mulige transportør var Post nord som vi har dårlig erfaringer med. Denne gangen var tildels unntaket... Näytä lisää
ELdirekte.no AS leverer elektromateriell, belysning, varme, smarthus om mye mer til særdeles hyggelige priser! Vi har lager i Norge, rask levering og frakt fra 59,-.
Engenes 17, 4865, Åmli, Norja
- salg@eldirekte.no
- www.eldirekte.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Rask og effektiv leveranse.
Raskt levert
Enkelt og grei måte å handle på
Enkelt og grei måte å handle på. Gode produkter og pris.😊
Hurtig levering
Kjøpte og betalte varen den 13.08
Kjøpte og betalte varen den 13.08, og nå den 21.08 er varen enda ikke sendt.
Det er alt for tregt.
Veldig bra
Alt bra, hjemmesider, salg, til levering og produkt. Fantastisk rask leveranse. Flinke folk på kundesenteret også som kunne sine saker.
Raskt levert.
Passa perfekt 😀
Flott produkt - Problemfri bestilling/levering
Egnet og flott produkt. Rask levering.
Rask forsendelse og bra produkt
Veldig fornøyd med handelen hos…
Veldig fornøyd med handelen hos Eldirekte.no! Gode priser, rask levering og en enkel og problemfri handel. Alt gikk som forventet, og varene kom raskt og godt pakket. Kommer definitivt til å handle her igjen. Anbefales! 👍
Jeg har ikke fått varen enda
Jeg har ikke fått varen enda. Den ble forsøkt levert til pakkeboks for 1 uke siden og siden har statusen stått som "På vei. Ny estimert levering vil komme snart."
Bestilte nordic home kjøle og varme vifte
Bestilte nordic home kjøle og varme vifte. Det tok to dager det fra jeg bestilte og til den låg i postnord pakkeboksen! Lappene var klistra direkte på vifte emballasjen, fordel jeg slapp unødvendig papp og heft. Ulempe, den har nok fått litt juling underveis, men det hadde den nok fått uansett og alt fungerer helt som det skal. Jeg har to av disse, den andre er til camping og telt! Genial!
Så dette er definitivt den kjappeste pakken jeg noensinne har fått! Fantastisk 😂🤩
Kjapp og god levering
Mottatt skadet produkt
Mottatt skadet produkt, fikk et svar på mail. Sendte inn bilder av skadene å da ble det helt stille. Har prøvd flere ganger på telefon og mail for å tak i de men ingen hell.
Når det viser seg å være umulig å få kontakt så blir det ekstremt uprofesjonelt.