Peter gav en rigtig hurtig, god service, da vi havde mistet 4 skruer til en Einhell Kantskærer. Vi har tidligere købt flere Einhell produkter, som virkelig har levet op til vores forventninger.

Havde en fantastisk oplevelse fra Peter H Staub fra service support som man skal lede længe efter ,fremover vil jeg hælde totalt til einhell produkter . M. V. H. Jan Høxbro Service Suppor

Etter 23 mail og mange tlf nekter de og ta i mot reklamasjon på en pumpe de sendte feil. De nekter og ta retur, selv om det er de osm har gjort feil og de netker og refundere pumpen som er ubrukelig.... Näytä lisää

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Skruer til Einhell Kantskærer

6. toukokuuta 2026

Bedre service fås nok ikke mange…

Bedre service fås nok ikke mange steder. Service folkene i Risskov yder en hel igennem fantastisk service. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til dem og deres måde at takle kunder på. Tak til jer fra en yderst tilfreds Robot plæneklipper kunde.

20. huhtikuuta 2026

Defekt batteri

Da mit batteri til min plæneklipper ikke virkede efter et halvt år ,skrev jeg til service-dk . Om ikke der var garanti på batteriet. De svarede hurtigt tilbage ,at det var der,jeg skulle bare sende en kvittering på købet og en beskrivelse af fejlen.
Jeg modtager et nyt batteri indenfor en uges tid.
God service 👍

3. maaliskuuta 2026

Fantastiske produkter til en god pris!

Fantastiske produkter til en god pris!
Jeg har gennem tiden købt en del af deres produkter (alle batteridrevne).
De virker perfekt og det gør batterierne stadig også her efter 5 år.
Derfor har jeg nu udskiftet alt mit dewalt med Einhell!
Det er synd at flere ikke kender til Einhell’s produkter og kvalitet. De vil alle have noget “mere kendt” fordi de tror at det er det eneste der virker.
Men Einhell’s produkter ER kvalitet men til en skarp pris.
Jeg elsker alle mine produkter fra dem.
I forbindelse med en defekt på et af deres produkter fik jeg kontakt med Peter fra deres service afd. som ydede en rigtig god service.
Jeg kan kun anbefale Einhell’s produkter og jeg synes at det er synd at mærket er så ukendt (for mange) som det åbenbart er. For jeg har ikke mødt nogen på min vej som kender deres produkter.

17. syyskuuta 2025

Bestilte en kapp og gjærsag fra disse…

Bestilte en kapp og gjærsag fra disse og får ikke varen. Uansett kor my jeg sender eposter og ringer dem så får mann ikke svar fra dem. Kjæms alderi te å anbefale disse til noen andre. Anbefaler folk å handel andre plasser enn med disse.

30. elokuuta 2025

Har købt både buskryder og teleskop hækklipper og fræser

Har købt både buskryder og teleskop hækklipper og sav. jeg fik 2 lader og 2 batterier 18v 4amp med i købet som kampagne tilbud, men batterierne er desværre defekte efter en opladning. alle testlamper lyser rødt. har skrevet til dem men ingen svar. det kan i ikke være bekendt. har købt for 6000.- i maskineer med navnet einhell. og har virkelig fortrudt..
Flemming Jensen

29. heinäkuuta 2025

Tak til Einhell Nordic

Tak til Einhell Nordic
Vejlbjergvej 5
Risskov, for topprofessionel vejledning af min Akku græstrimmerCE-CT 18/28 Li-solo.
Nu virker den helt fantastik igen
Tak Peter :)

22. heinäkuuta 2025

Ekstraordinær kundeservice

Vi købte for nylig en Einhell robotplæneklipper i Sverige til vores hus deroppe. Den virkede fint ved opsætning, men efter et par uger stod den pludselig stille. Efter forskellige fejlsøgnings forsøg ringede jeg til Einhell Nordic for at få hjælp og vejledning. Her kom jeg i kontakt med Emil fra serviceafdelingen. Emil var yderst lydhør overfor vores problemer og det særlige geografiske aspekt af at bo i DK og have handlet i SE. Emil sørgede for en plan og her en uge senere er min robotplæneklipper repareret og på vej retur til mig - HELT uden omkostninger.
Jeg indrømmer gerne at jeg ikke havde forventet en så stor imødekommenhed og handlekraft fra Emils side. Det var oprigtigt en meget positiv oplevelse at rette henvendelse til Einhells serviceafdeling. Tak for suveræn service - helt perfekt! Og Einhell - Emil skal I holde fast i!!

14. elokuuta 2025

Garanti Kundeservice

Har købte flere af deres produkter til havearbejde i denne sommer. Alle produkter lever til fulde op til mine forventninger. Ret attraktive priser og 3 års garanti ;o) Havde mistet en lås til spændeskiven på min motorsav og da den ikke kunne leveres inden for rimelig tid, Så valgte Einhell at ombytte produktet asap. Hurtig og super god kundeservice Steen

19. heinäkuuta 2025

Einhell støvsuger TC-VC 1812S rustfrit…

Einhell støvsuger TC-VC 1812S rustfrit stål.
Virkelig dårlig. jeg har faktisk ikke rigtig noget godt at sige om den.
Vælter konstant.
Dårlig kvalitet: discount løsning på samlinger etc.
Larmer afsindigt meget. også forbehold for at det er en kombi af våd og tørstøvsuger.
Man kan ikke justere om man støvsuger på glat gulv eller tæpper.
Man kan ikke justere sugekraften.
Generelt bare en dårlig støvsuger.
Hold jer fra den!!!!

30. heinäkuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili