Eerstehulpbij Onrecht Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ze nemen geen contact op

Ik neem contact op. Binnen een werkdag zou ik worden teruggebeld. Is niet gebeurd. Na drie dagen bel ik maar op. Binnen twee uur zou ik worden teruggebeld. Is niet gebeurd. Ik bel opnieuw. Iris zou de zaak met spoed aan een collega voorleggen. Niets meer van vernomen.
De bezwaartermijn van mijn zaak is nu verlopen. Ik ben gedupeerd door de laksheid van dit bureau.

12. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb meerdere zaken mogen doen met…

Ik heb meerdere zaken mogen doen met deze fantastische groep advocaten, en iedere keer was de uitkomst positief. Natuurlijk kwamen er onderweg uitdagingen voorbij, maar hun inzet, professionaliteit en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat alles succesvol is afgerond.

Ik ben enorm blij met het resultaat en wil jullie hartelijk bedanken voor jullie harde werk én de uitstekende communicatie. Het is een plezier om met jullie samen te werken!

28. helmikuuta 2026

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Wat ik belangrijk vind is de manier van communicatie. En die is optimaal! Ze staan altijd voor je klaar en informeren je volledig en op tijd. Absoluut niks te klagen. Bedankt

12. helmikuuta 2026

Snel, betrokken en daadkrachtig

Šejla heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze reageerde supersnel, was echt betrokken bij onze zaak en was altijd bereikbaar. Ze heeft zich echt hard gemaakt voor ons, en daar was het resultaat ook naar. We zijn ontzettend tevreden en zouden haar en haar firma dan ook bij iedereen aanbevelen!

8. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Exactly what their name promises

I had an excellent experience with Eerste Hulp bij Onrecht. The communication was clear, professional, and reassuring. I was helped quickly and effectively. Their name truly reflects what they deliver: real first aid when you need it most!

21. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer professioneel en betrokken advocaat

Mevrouw Petković is een zeer professionele en betrokken advocaat. Ik heb meerdere keren uitstekende ervaringen met haar gehad. Ze is vriendelijk, goed bereikbaar en het contact verloopt altijd laagdrempelig. Ze luistert aandachtig en onderneemt direct actie. Absoluut een aanrader, Verdient meer dan 5 sterren!

16. helmikuuta 2026

Super tevreden

Super tevreden met de geweldige hulp van mr. Lilli Hu. Na afwijzing van het visum van mijn Senegalese man heeft zij ons zeer goed geholpen, met positief resultaat! Profesionele en fijne, duidelijke communicatie. Mochten ze het visum na dit 1ste bezoek weer afwijzen, dan weet ik haar gelukkig te vinden!

2. helmikuuta 2026

Thanks for the help!

Mijn grote dank spreek ik uit naar Lili.
Lili is een lange traject met mij aangegaan voor een situatie die onmogelijk leek te zijn voor mij. Lili heeft het onmogelijke mogelijk weten te maken voor mij en heeft mij diverse keren geholpen. Door Lili heb ik mijn toekomst weten te bouwen. Mijn dank en waardering hebben jullie!

17. helmikuuta 2026

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden! Ze is zeer kundig, professioneel en weet precies waar ze het over heeft. Daarnaast is ze erg prettig in de omgang: duidelijk, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

5. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super te vreden!!! Ze heeft een geweldige job gedaan!!!

De manier waarop ze mij behandeld hebben heeft een positieve indruk bij mij achtergelaten. Zij hebben mij ondersteund bij het invullen van diverse formulieren. Dit is met geduld en vriendelijkheid gedaan. Mijn case is met uitermate zorgvuldigheid en professie behandeld. Dit gaf mij een zeker en waardig gevoel. Het enige wat ik nog kan zeggen is dat mijn dank groot is!

30. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden!!!! Zeker een aanrader!

Ik ben erg tevreden over dit advocatenbureau. Ze hebben mij goed geholpen bij het indienen van een bezwaar bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst voor mijn man zijn visum aanvraag uit Gambia. Het heeft even geduurd, maar het wachten was het waard: we hebben de zaak gewonnen. Dankzij hun inzet mocht mijn man op vakantie naar Nederland komen. Goede begeleiding en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden!

15. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin