EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Am 23.01.2026 sind beide bestellten EcuaFina Alpaka Wolldecken in Dunkelgrün und Farbmischung eingetroffen. Beide sehen wunderschön aus, die prachtvolle Farben und Muster. Ich bin begeistert und se... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag de Poncho Geel Driehoek afgehaald en wowo..overtrof al mijn verwachtingen. Heb vele jaren door Midden Amerike rondgereisd en ken mij zeer goed uit met de Midden/zuid Amerikaanse handkunst. De... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na de heerlijke Poncho heb ik gisteren de Alpalka Native decke grün ontvangen. 2stuks. En opnieuw...hoogste kwaliteit en je hoeft dus niet naar Ecuador te reizen maar via Ecuafina.nl want die brengen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima ervaring met een heel mooi bedrijf. Ze leveren heel mooie producten en doen dat in harmonie met omgeving en locale producten. We hebben eerder al een aantal dekens gekocht, en nu een kussen vo... Näytä lisää

1. Haute Couture ‑muotitalo

Yrityksen kirjoittama

EcuaFina importeert rechtstreeks vanuit de Andes diverse authentieke producten, die volgens oude tradities op kleine schaal lokaal worden geproduceerd. Voorbeelden van deze authentieke producten zijn kleurrijke alpaca kleden, poncho's, shawls, Panama hoeden en tagua kettingen. Maar ook heerlijke gourmet producten zoals avocado olie, chocolade en koffie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

103 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prenderei tutto!

Prodotto arrivato molto prima rispetto alle aspettative, materiale bellissimo e colori esattamente come in foto! È super importante inoltre il lavoro che fanno dietro a tutto, bisogna dare più importanza a l’handmade!

22. heinäkuuta 2025

Sehr Empfehlenswert

Empfehlenswert! Lieferung war schnell und die Decke ist einfach super! Wir haben momentan 30°C und konnten mit der Decke schlafen ohne zu schwitzen. Und sie ist weich und leicht. Ich liebe sie :))

29. toukokuuta 2025

Bijzonder goede service!

Een deken gekocht in een winkel in Egmond aan Zee bleek achteraf niet geheel dan de verwachtingen te voldoen, gebeld, uitgelegd en meteen werd zonder morren en maren een andere deken zonder kosten toegezonden. Een uitstekende aftersale en service, zonder meer!

27. toukokuuta 2025

Poncho und Decke

Schnelle Lieferung. Spitzen Qualität, sehr schön verarbeitet. Wunderschöne Farben! Sehr fein zu tragen.

20. toukokuuta 2025

Prachtig

Een prachtige deken, met diepe kleuren en zoooo zacht. Echt genieten en voor alle temperaturen

6. toukokuuta 2025

Heerlijke review, dankjewel!

Wat een prachtig kleed/plaid

Wat een prachtig kleed/plaid. Supermooie kwaliteit en snel in huis 💚🌿

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts

Dank voor deze mooie review. En uiteraard blijven we ons best doen om de mooiste producten uit de Andes aan te bieden met Ecuafina!

Netjes opgemaakt en ingepakt

Netjes opgemaakt en ingepakt

28. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts

Dank voor je review Vincent!

Met Ecuafina kopen we de kleden en poncho's in bij kleine lokale producenten in de Andes. De goederen worden vervolgens in ons Quito maganzijn verzameld. En vanaf daar gaat het transport over zee richting het Ecuafina magazijn in Zutphen.

Vanaf Zutphen is het voor ons dan een kleine moeite om deze prachtige Alpaca producten netjes in te pakken en vlot te versturen met betrouwbare partners, zoals PostNL en DHL.

Saanut 5/5 tähteä

Excellent service and excellent…

Excellent service and excellent product. Very reasonably priced. Will definitely recommend this website 🙃🙃

22. huhtikuuta 2025

Great! Thanks for this very nice review Elaine

Prachtige deken en kussen

Prachtige deken en kussen! Een stukje Ecuador in huis roept mooie herinneringen op van mijn reis naar de Galapagos eilanden en Ecuador!

22. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts

Wat leuk! Ecuador is inderdaad een prachtig land, met uiteraard de unieke Galapagos Eilanden.

En zoals je weet bieden we met ons reisbureau Rebecca Adventure Travel de mooiste reizen aan. Dus mochten er nog familieleden, vrienden of kennissen zijn deze kant op willen, dan kunnen ze contact opnemen met het reisbureau.

Wat zou het leuk zijn als ze dan aan jullie kunnen referenen, want dat sturen we zeker dat andere kussen als geschenkj aan jou op Ida!

Erg tevreden

Prachtige materialen, mooie kleuren. Zeer snelle levering.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä EcuaFina - Ecuadorian Fairtrade Handicrafts

Dank voor je mooie review Larissa!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin