Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet. På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirm... Näytä lisää
Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og præcist. Møblerne; det runde Tokyo spisebord i røget eg,... Näytä lisää
Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt... Näytä lisää
Jeg købte 4 stole, og en af stolene var defekt, knækket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, høflig tone, at en ny stol ville blive afsend... Näytä lisää
Hos os finder du møbler til alle slags behov. Det kunne være spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, tv møbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du ønsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer). Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil være dig behjælpelig. Vi glæder os til en god handel.

Langkær 2a, 6100, Haderslev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Flotteste sofa hurtig levering det er bare 5 ud 5 stjerner er så glad for min sofa der fra<3

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
God kommunikation vedr. levering.
Jeg fik møblerne få dage efter bestillingen.
Alt var pakket forsvarligt ind, så ingen skader.
God kvalitet, nemme og hurtige at samle!
Jeg er positivt overrasket og glad for mine borde👍

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Nemt & let at bestille på hjemmesiden og det blev leveret på den dag jeg ønskede.
Kan helt klart anbefale ebuy24.dk

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Bestilte 2x2 glass rammer den første kom hurtig nr 2 vmbliv forsinked 2 gange.
Viste ikke om den ville komme

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Super nemt at bestille og betale. Levering helt som forudsagt. Kvaliteten af møblet var helt i top.

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Hurtig levering. Varen levede op til vores forventning.
Dog kunne vi ønske os en bedre præcision vedrørende skuffeseksionen.

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Jeg har haft en god oplevelse med eBuy24. Bestillingsprocessen var nem, og jeg er tilfreds med deres service. Dog oplevede jeg lidt ventetid ved leveringen – den skulle komme på et bestemt tidspunkt, men jeg endte med at vente en time ekstra. Det var en smule frustrerende, men ellers var alt i orden, og produktet levede op til forventningerne. Jeg vil stadig handle her igen.

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
God information og vejledning.
Fragtmanden, GLS sendte bud hvad tid vi fik pakken og i informerede os om hvad vi skulle være opmærksom på.
Da han holdt udenfor ringede han og sagde at nu var han her.
Behageligt person.

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Fået en ridset og total skrammel natbords skuffe med 2 skuffer i lysegrå istedet for mørke grå ( ligner slet ikke varen på billedet ) og venter svar fra deres meget langsomme kundeservice hvad de vil gøre ved det

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Der var slået et hjørne af på 2 af lågerne, så malingen var væk, vil tro at det er sket under transporten.
Det er ærgerligt, for det er et par lækre og funktionelle skabe.

Vastaus yritykseltä ebuy24.dk
Hurtig levering med de rigtige flotte barstole, som jeg kun kan anbefale til andre.