Al veel jaren stap ik jaarlijks over van energieleverancier via Easyswitch.nl en dit bevalt me altijd goed. Weinig gedoe en goede vergelijkingen.

Tot nu toe ging mijn vergelijken en aanvraag om over te stappen heel soepel zonder problemen. Nu afwachten hoe ‘t verder geregeld gaat worden.
gewend om zoals in het verleden zaken te doen met easyswitch. jammer allen, dat geen terugkoppeling, waar om gevraagd werd heeft plaats gevonden
Dit is de 2e keer dat ik voor een overstap gebruik maak van EasySwitch. Het is makkelijk, duidelijk, onafhankelijk en kosteloos. Behalve de benodigde gegevens en de gewenste nieuwe leverancier invulle... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Easyswitch.nl
Yrityksen kirjoittama
EasySwitch.nl is al langer dan 12 jaar dé onafhankelijke overstapservice van Nederland. Naast het maken van een vergelijking zorgen we ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt, via onze klantenservice, de mail, de website en het Energiejournaal. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de overstap van je zorgverzekering, internetabonnement en energie voor zakelijk gebruik.
Easyswitch.nl
Yrityksen kirjoittama

- 100% Kostenloos vergelijken & overstappen
- Onze vergelijker en overstapservice is geheel gratis voor consumenten en bedrijven. Ook zijn de energietarieven via Easyswitch voordeliger dan rechtstreeks bij de leverancier. Gebruik de vergelijker en zie in 5 minuten of jij kan besparen.
Overtoom 62, 1054 HL, Amsterdam, Hollanti
- 020 531 76 70
- klantenservice@easyswitch.nl
- www.easyswitch.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jaarlijks overstappen loont
Eenvoudig overstappen
Makkelijk overstappen van energiemaatschappij. Duidelijk en overzichtelijk om in te vullen
I asked for information for electricity…
I asked for information for electricity and gas supply not insurance contract

Vastaus yritykseltä Easyswitch.nl
Goed tot nu toe even wachten tot ik…
Goed tot nu toe even wachten tot ik overgestapt ben
Doe dit al jaren met genoegen via hen
duidelijke keus en alles wordt geregeld
Heldere website
Het ging eenvoudig./
Altijd goed…
duidelijke site en direct geregeld
Check de tarieven in de bevestiging!
De vergelijking ging prima, dus sluit ik een energiecontract af. Dan blijkt in de bevestiging dat de kosten hoger zullen zijn. Er klopt duidelijk iets niet. 10 minuten voor 18.00 uur besluit ik nog snel te bellen, de telefoon geeft geen enkel signaal meer. Niet prettig om tot morgen te moeten wachten om dit op te lossen.

Vastaus yritykseltä Easyswitch.nl
Alles gaat eenvoudig en snel
Makkelijk
snel, duidelijk en makkelijk. En vooral betrouwbaar, ik stap altijd over via jullie site.
Vergelijken en overstap energie
Het is makkelijk;
Het is makkelijk;
Alles wordt verder afgehandeld door Easyswitch.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.