Vi bliver presset til at ændre rejsekort til APP. Dette skaber trængsel på Sjællands eneste fysiske DSB rejseinformation/billetkontor Hovedbanegården. En times venten for at få udstedt et basisk... Näytä lisää
Undertegnede Vil hermed gerne rose DSB Rejsebureau samt rederiet for Göta Kanalen for en fantastisk fin rejse med skibet M/S Wilhelm Tham med besætning - for en eventyrlig rejse igennem 65,sluser og... Näytä lisää
Aarhus billetsalg kan ihvertfald ikke hjælpe med noget. Jeg rejser ikke ikke så tit mellem København og Aarhus og spurgte egentlig bare hvordan jeg kunne købe en billet hjem til en tidligere adgang... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vildt forvirrende døgnsystem
Vildt forvirrende døgnsystem: Hvis man skal rejse efter midnat. Kunne gøres meget mere simpelt for kunderne. Fx. jeg får af vide at hvis jeg skal rejse 00.40 hedder det d. 10. og hvis jeg skal rejse 00.52 så hedder det d. 9. Altså gør I grin med folk eller hvad? Dybt godnat!
Dårligste kundeservice
En times venten for at få udstedt et basiskort kombi (inkl pendlerstrækning) .
Men dette er ikke muligt. DET ER IKKE OPFUNDET! Hvornår ved de ikke - og jeg kunne jo også bare vælge APPen. Plus huske at rejsekort lukker 28 maj.
Det ved jeg! Bliver mindet om det allevegne. Gå omveje for at finde en åben stander at checke ind/ud på.
Kunderne skal være klar til endnu ny og DYR omvæltning.
Hvad med om DSB snart kunne være klar til deres kunder!
Jeg har valgt at tage DSB fra Horsens…
Jeg har valgt at tage DSB fra Horsens til Kbh mange gange det seneste år, da jeg ønsker at bruge min arbejdstid effektivt.
Jeg har haft vigtige møder jeg skulle til, men har oplevet et utal af gange jeg skal ringe og sige jeg er forsinket, grundet diverse fejl hos DSB.
Den seneste fejl var at DSB havde glemt 2 togvogne på Fyn, som en DSB ansat fortalt til os grinende på KBH hovedbanegaard. Det var en hån - det var så uacceptabelt. Jeg havde selvfølgelig købt pladsbillet, så jeg kunne arbejde de 2 timer det tog at kom hjem, så jeg kunne være sammen og være tilstede med ungerne når jeg kom hjem.
Vi var 1.5 time forsinket, og det er okay hvis det skete 1 eller 2 gange. Desværre sker det her 90% af gangene jeg vælger jeg DSB, så jeg har nu fravalgt det. Jeg kører nu bil fordi jeg ved at jeg kommer frem til tiden.
#seriøst?
Aarhus billetsalg kan ihvertfald ikke…
Aarhus billetsalg kan ihvertfald ikke hjælpe med noget.
Jeg rejser ikke ikke så tit mellem København og Aarhus og spurgte egentlig bare hvordan jeg kunne købe en billet hjem til en tidligere adgang. Blev mødt af jordens sureste kvinde, som både var uforskammet og tarvelig i sit svar hvor essensen var "du må selv købe på hjemmesiden." Så var det måske bedre at lukke billetsalget og bruge pengene på, at vi kan komme frem til tiden istedet. 😆
Enestående og kompetent service fra…
Enestående og kompetent service fra skranke #7 på Hovedbanegården fredag eftermiddag. Fandt de billigste og bedste billetter til Sverige.
Hjælp i topklasse fra DSB
Frank på udlandsrejser er den mest imødekommende og serviceorienterede DSB-medarbejder man kan møde. Selv billetter i Sverige kan være en indviklet ting, men Frank kan hjælpe - og gør det! 5 stiore stjerner
God tur med togbus
Vi skulle med togbus med noget stort, besværligt bagage, og personalet var simpelthen så søde!! 15/10 behandling, DSB er bare gode.
Fantastisk service en juleaften
Fantastisk service en juleaften. Taler movia og dsb ikke sammen. Først venter vi på 8a til Valby station, så skal vi derfra til fredrkissund , men det kører og så venter vi da lige 20 minutter mere. Er det service i julen så forstår jeg godt at folk tager bilen. Der skal ikke være mere end 10 minutter mellem indtil kl 23, men tænker de ansatte der laver planer kører bil i hverdagen, men tag forskellige ture med tog og bus eller find jer et andet job, en gang altid amatører. Glædelig jul trods jeres mangler 🌲
Kan ikke få gratis parkering
Kan ikke få gratis parkering, fordi rejsen er købt hos deutsche bahn. Selvfølgelig er den det....man kan jo ikke købe den hos jer!!!
Løsningsforslag var at købe en del af ruten igen (dobbelt) igennem dsb, så man kan få parkering. Det er jo fuldstændig gak.
Easy park viser 370 kroner for 1,5 dage.
I kan tro det bliver bilen fremadrettet!
Kan ikke passe at kommunen ikke kan tilbyde parkering til rimelig penge, hvis man gerne vil folk til at tage tog!
400 kroner koster diesel til berlin og jeg skal bøvle med forsinkelse of aflysninger.
To gange blev jeg send til stationen fra kundeservice, da de selv ikke var enige om om og hvordan det kan lade sig gøre.
Sidste gang skulle jeg ned til at finde en rød billetautomate, som viste sig ikke eksisterer i silkeborg.
Køber en samlet billet fra København…
Køber en samlet billet fra København til Stockholm.
Den første del køres af Øresund, og fra Malmø til Stockholm af SJ.
Vælger DSB rejsebureau for en sikkerheds skyld.
Øresundstoget fanges i signalproblemer i Kalvebod. Holder der i 56 minutter. Kommer formentlig til Malmø. X2000 er kørt. Vi kan ikke få lov at benytte vores billet på en senere afgang. Må købe ny billet. DSB rejsebureau afviser vores henvendelse.
Uha det er ringe.
Ingen kompensation for den ekstra udgift.
Hvis man kunne give 0 stjerner så fik I…
Hvis man kunne give 0 stjerner så fik I det! Jeg har aldrig oplevet noget lignede. Køb ALDRIG billetter til udlandet med DSB. Du bliver overladt til dig selv og der bliver ikke taget ansvar ved forsinkelser. Vi skulle til Stockholm, men toget fra København til Malmø var så forsinket (en time). Det gjorde at toget til Stockholm kørte fra os. Vi blev kastet frem og tilbage mellem det svenske selskab og DSB. Ingen tog ansvar! Vi endte med at betale 5000 kr for nye billetter som DSB eller det svenske selskab ikke vil dække. Føj hvor er det usmageligt!
Køb ikke billetter til udlandet
Køb ikke billetter til udlandet her. Udsteder ikke billetten hele vejen og kunne derfor ikke få erstatning ved forsinkelse. Sødt personale i kundeservice, men kunne ikke hjælpe og deres oplysninger var mangelfulde.
DÅRLIG service
Da jeg skulle købe min ORANGE billet på DSBs app, vælger jeg tur/retur til København fra Aarhus kl. 12:04 d. 30 nov. Dog da jeg har købt billetten har den givet mig en senere afgang, hvilket gør jeg ikke kan følges med mine veninder (hvor billetten er gået igennem).
Efter jeg ser dette er sket ringer jeg for at høre hvordan der kan ske denne fejl og om de kan gøre noget. De siger at det eneste som kan gøres er mine veninde kan få refunderet deres billetter og købe en senere afgang, vi kan dog ikke vide om det samme sker igen. En anden mulighed hun siger er jeg kan “bare” købe en normal billet til 450kr i stedet for 99kr. Efter jeg siger det ikke kan være rigtigt vil hun lave en undtagelse og vil have jeg køber en billet til 450kr også kan jeg få refunderet den efter turen. Men dette kommer ikke til at ske betaler ikke 450kr for de så efter siger det ikke kan lade sige gøre.
Jeg synes det er så dårlig service og forstår slet ikke at de ikke kan rette op på deres fejl. Eller jo jeg kan jo “bare” betale 450kr. Det giver ingen mening for mig, så uacceptabelt.
Forstår simpelhen ikke dette er okay.
Havde købt pladsbillet
Havde købt pladsbillet, men min plads var der ikke, da vognen ikke eksisterede. Toget var propfyldt, da mange andre stod i samme situation. Fuldstændig til grin service. Ingen hjælp var der at hente fra konduktøren.
Forsinket mindst 1-2 gange om ugen
Hvordan kan det være at mindst en gang om ugen er der signalfejl på toget/ruten fra ishøj st kl 4:49, som gør man kommer
for sent og ikke kan nå andre forbindelser? Kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal komme så tit for sent pga jeres **** tog ikke kan køre ordentligt, simpelthen for dyrt at betale den højeste pris for billetter som vi gør i danmark, for sådan et dårligt firma hvor togene ingen gang kan køre ordentligt. Har brugt taxa'er 5 gange indtil videre fordi jeg faktisk kan miste mit arbejde af at komme så tit for sent.. Udueligt firma der ripper deres kunder, fordi de intet valg har.. Sateme godt i statsejet, ellers havde det gået konkurs for længe siden...
Sidder i et overfyldt tog som ikke kører
Sidder i et overfyldt tog som ikke bevæger sig. Toget består af 4 vogne: 3 overfyldte vogne og 1 nærmest tom vogn. Lad nu folk bruge "first class" vognen når der ikke er andre siddepladser. Det er jo ikke folks skyld at DSB konstant fejlvurderer hvor mange vogne de skal bruge.
Men det er blot én af grundene til hvorfor DSB fortjener at blive bedømt dårligt. De kan ikke overholde deres tider, det er ikke til at få kompensation selv hvis de er over 30 minutter forsinket, deres vogne kan være alt for varme og der er sikkert 100 grunde mere. Klart den mest amatøragtige virksomhed i Danmark.
Jeg fraråder brug af aflåst cykel…
Jeg fraråder brug af aflåst cykel parkering i Fredericia. Min cykel er blevet stjålet trods det at den var låst fast til stativet inde i den aflåste cykel parkering. DSB fraskriver sig alt ansvar.
Imponerende! Men meget stabil på den ufede måde...
Havde det været en pådømmelse på at være upålidelig, havde I dog fået 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ med pil op⬆️
Jeg kører heldigvis sjældent i tog og…
Jeg kører heldigvis sjældent i tog og der går mange år før jeg kører med DSB igen.
I turen fra Odense til CPH lugtede hele togvognen som et toilet.
Turen hjem fra CPH til Odense tog 2 timer…
Jeg har ondt af dem, som er nødsaget til at bruge DSB dagligt.