Yritys on vastannut
Positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De prijzen zijn concurrerend en de verwachting was dat dit ook in het resultaat te zien zou kunnen zijn, maar aangenaam verrast: netjes gecentreerd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Madepolderweg 7A, 9608PX, Westerbroek, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Negatieve sterren zijn niet mogelijk.... anders was het -5 sterren geweest. Beloven 1 max 2 dagen bij spoedbestelling, is er na 3 dagen nog niet en komt dus te laat. Na 1 dag al gebeld en ze leggen de schuld bij DHL. Maken daar een ticket aan maar dat helpt ook niet want daar krijg ik doodleuk een bericht dat de bezorging verhinderd is en het over 1-2 dagen komt (zijn overigens werkdagen; ik had het zaterdag nodig, zou donderdag komen, het is nu vrijdag en het komt dus maandag of dinsdag.....).

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Snel in behandeling genomen en snelle bezorging!
De flyers zien er top uit!

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
dienst na verkoop....telefonisch, je hebt meer kans om de lotto te winnen dan hen te hebben, bestelling uit luiheid DHL zogezegd verkeerd adres, niks van waar, en zo heb ik mijn paneel niet voort de fotoshoot, nooit meer,

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Ik bestel jaarlijks 500 brochures bij Drukland, met veel tekst en enkele afbeeldingen. Dat gaat altijd prettig: duidelijke factuur met alle opties, zodat ik exact hetzelfde kan herhalen. Dit jaar voor het eerst gekozen voor FSC‑gerecycled papier — mooi dat ze daarin meegaan. Het bestand werd aanvankelijk afgekeurd vanwege onvoldoende DPI, maar telefonisch waren ze goed bereikbaar en het is netjes opgelost. Snelle levering, goede service.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Prima drukkwaliteit, goede verpakking en snel bezorgd.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Kaartjes zien er goed uit, snelle levering

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Snel geleverd en kwalitatief goed. Elke keer weer! Ik ben vaste klant

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Nummer 1 tegenwoordig: klantenservice! Als je een vraag hebt, heb je snel (een mens!!!) aan de lijn ipv dat je met zo'n chatbot aan de gang moet. Ronduit super! Ten tweede: (razend)snelle levering. Als bekend zijn de grafici meestal diegenen die de overschreden deadlines dicht moeten lopen en met een partij als Drukland gaat dat in 99,9% van de gevallen altijd goed. En ten derde: de kwaliteit, zeker voor deze prijzen is de kwaliteit super. En zoals het gezegde binnen de drukwereld leeft: "shit in, shit out". Dus gewoon zorgen dat je spullen op orde zijn.
Voor mij een ideale partij om mee samen te werken.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Het bestelproces is vrij rigide, maar verder wel duidelijk. Het is na betaling niet direct duidelijk wat er is gebeurd. Na wat klikken vind je de betaling wel.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
De bestelling kwam onverwacht in tweevoud binnen, wat positief kan zijn. echter waren beide (alu platen) frames op verschillende plekken beschadigd. en omdat het alu is, is het moeilijk te herstellen.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Snelle leveringen en scherpe prijzen. Ook wordt er goed meegedacht als je twijfelt over de juiste instellingen.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Eenvoudig bestellen, snelle levering en correcte prijzen

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Ik had snel wat flyers nodig voor een uitnodiging voor de opening van ons nieuwe bedrijf. De bestanden ingegeven en het zou een dag of 4 a 5 duren. Binnen twee dagen lag het al in de brievenbus. Super snel en zonder problemen. Ook nog voor een prijs waar ik het zelf niet voor kan printen. Ik doe overigens al jaren mijn printwerk met drukland en het gaat eigenlijk altijd goed.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Goede kwaliteit, breed aanbod en veel productopties die anderen niet aanbieden. Ik bestel hier regelmatig spandoeken op maat, stickers en plaatwerk.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Gemakkelijk bestellen via overzichtelijke website en duidelijke berichtgeving via email.

Goedemiddag,
Ik ben zeer tevreden ben netjes aan de telefoon bedient wat ik niet wist over de cover.
Binnenkort ga ik weer een order plaatsen als het bok helemaal klaar is.
Groet, André Poels

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Ik bestel al jaren al mijn drukwerk bij Drukland, zowel privé als zakelijk. Goede kwaliteit en leveren snel.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Snelle bezorgservice en goede kwaliteit dat wordt geleverd.

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Bestelling na bestelling prima tevreden! Snel geleverd, nette kwaliteit en als er eens iets niet lekker loopt wordt dat altijd netjes opgelost!

Vastaus yritykseltä Drukland.nl
Ik kan het echt iedereen aanraden!
Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij.
Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar kan werkelijk geen opmerking formuleren ook al zijn we al maanden klant.