Dreamwatch Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Skulle sælge mit Omega Seamaster ur og kontaktede derfor Dreamwatch som hurtigt vendte retur med pris. Sendte uret afsted som værdipakke og havde det aftalte beløb på min konto samme dag som uret bl... Näytä lisää

Hos Dreamwatch.dk får man en god og uforpligtende service. Altid hurtigt svar og ingen købspres overhovedet. Hurtig og problemløst levering, jeg har fuld tillid til Mick!

Har netop modtaget mit "nye" ur, et 16 år gammelt Rolex Daytona "Zenith" G/S og mine tårnhøje forventninger er til fulde blevet indfriet, som anført lever vurderingen 9/10 til fulde op til det lov... Näytä lisää

Købte et "Red Sub" af [navn fjernet] for nogle måneder siden, og gav mit GMT Master 2 i bytte. Vi blev enige om, at jeg skulle give 29.000.- samt mit ur i bytte for hans ur. Valgte selv at køre til Å... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget tilfreds med min handel…

Meget tilfreds med min handel med Dreamwatch. Micki var hurtig til at svare på mine spørgsmål om uret, både på telefon og mail. Herudover følte jeg mig tryg igennem hele handlen. Alt var som forventet, og beskrevet. Virkelig god oplevelse.

13. huhtikuuta 2021

Ordentlighed og service i top

Jeg har for første gang haft fornøjelsen af at handle ure med Micki. Jeg har købt et nyere dress watch i en handel, hvor mit Panerai Luminor indgik i bytte.
Det har været en god oplevelse i hele forløbet over adskillige mails, sparring undervejs og selve handlen. Handel med gode ure er en tillidssag. Jeg ser frem til at handle med Micki og Dreamwatch igen.

20. helmikuuta 2021

Fantastisk kundeservice !

Fantastisk kundeservice !
Tydelig stor interesse og viden om ure hos Dreamwatch.dk
Og virkelig behagelig respons på mails !
Mine Aller varmeste anbefalinger af Dreamwatch

21. tammikuuta 2021

Har købt flere ure af Micki

Har købt flere ure af Micki. Jeg har fået en fin service og alle ure har levet op til mine forventninger i relation til stand og dokumentation. Jeg kan absolut anbefale at handle med Dreamwatch.dk og Micki.

8. tammikuuta 2021

Super service

Besluttede at købe ur hos Dreamwatch og er fuldstændig tilfreds med servicen og produktet. PostNord slog skår i glæden ved at have en ekstrem lang leveringstid. Det skal selvfølgelig ikke lægges Micki til last, nærmere tværtimod. Han gjorde alt få at få PN op i gear og vi følte os aldrig ladt i stikken. Hvis du er på udkig efter luxusure kan jeg varmt anbefale Dreamwatch

3. tammikuuta 2021

Køb ur hos Dream Watch

Købte en omega ur ved Dream Watch og alt er bare perfekt. God og nem hjemmeside og super service fra dem. Vi har i familien gennem 10 år købt 3 ur hos dream watch altid god service. Vil klart anbefalde dem til alle.

9. kesäkuuta 2020

Både at sælge mit Omega

Både at sælge mit Omega, og køb af et Breitling.
Det forløb glidende og let, takket være dit gode fornemmelse for hvordan man flot kan takle en handels og køb forhold, så begge bliver tilfredse. Det kræver et talent du har. Stor tak for en god handel.
Med stor tak for et så godt forløb.

Mvh. Jørgen

28. toukokuuta 2020

Ekstremt nem handel, og høj service!

Kunne ikke bliver mere tilfreds med min oplevelse med Dreamwatch!

Det var helt utrolig nemt at få arrangeret en byttehandel med Micki. Kom derfra med et ekstra led som efterspurgt, og et stort smil på læben!

Jeg vil helt klart bruge Dreamwatch fremadrettet når jeg skal købe ure!

Tak for handlen!

11. maaliskuuta 2020

Fantastisk handel med Dreamwatch!

Fantastisk handel med Dreamwatch. Alt er gået meget professionelt.
Hurtig respons på mail, og super service hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert handle med Dreamwatch igen!
Tak for handlen

18. helmikuuta 2020

Micki fremstår ekstremt professionel og…

Micki fremstår ekstremt professionel og med høj faglighed indenfor feltet, hvilket gav stor tryghed i forbindelse med køb af ur. Han er derudover en imødekommende og venlig person. Varmeste anbefalinger herfra.

2. joulukuuta 2019

Very professional

Very professional!
We sold our watch to Micki from dreamwatch and got a really fair price for it. The money was in our account straight away. We can only recommend this company.

12. marraskuuta 2019

Super professionel og yderst behagelig

Idag mødtes jeg med Micki for at bytte mit ældre ur om til mit drømme ur.
Micki sørgede for at alt er forløbet super godt og det nye ur sidder nu på min arm og stråler som nyt.
Tak for en yderst professionel behandling og hjælp - jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger her fra.

20. syyskuuta 2019