Yritys on vastannut
Meget fede sneakers jeg købte til min datter, hun elsker dem. Og hvilke søde og nærværende piger i har ansat. Meget god og positiv oplevelser for os begge.
Yritys on vastannut
Ekstrem hurtig levering, kom allerede dagen efter og bestilte først til middagstid. Super dejligt der er gjort det ekstra for en pæn indpakning. Handler bestemt der igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yritys on vastannut
Excellent service and price. Thank you! I was able to source the jacket I had previously seen in London stone island that had since been sold out everywhere I tried in the UK. Dr Adams, Via Google had... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dr. Adams er en dansk multibrand fashionbutik og webshop beliggende i Odense. Butikken er grundlagt tilbage i 1994 og er ejet af ægteparret Jacob og Stine Larsen. I dr. Adams har vi noget til de fleste lejligheder, og vi er ikke bange for at udfordre vores kunder med nye og anderledes brands. Udover tøj, har vi et stort udvalg af sko, tasker og smykker. Vi har også en 'living' afdeling, hvor man finder alt inden for skønhedsprodukter, magasiner, sengetøj og parfumer. Vi bestræber os altid på at skabe en god oplevelse for vores kunder - både i butikken og online. With <3 Team Adams.
Pogestræde 24-28, 5000, Odense C, Tanska
Altid en fornøjelse at handle her! :)

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Super betjening og fantastisk udvalg

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Meget fede sneakers jeg købte til min datter, hun elsker dem.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Fik en rigtig god service af ekspedienten, som troværdigt og med et smil hjalp med den rigtige størrelse i sko, samt hvordan de skulle plejes. Det var nemlig ikke bare lige en str. 44, men mere om den gav sig i læderet mm. For øvrigt altid en butik der er et besøg værd.

Super god oplevelse - perfekt vare og hurtig levering 👍

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Jeg har handlet i Dr. Adams igennem mange år, og jeg er stadig lige vildt med butikken♥️ Får altid en rigtig god service og deres tøj er altid det mest lækre i Odense - sådan er det bare!

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Købte en Cala Jade taske til min kæreste. DR Adams kundeservice gav gode service og vi fandt en god aftale. Tasken blev sendt afsted et par timer efter

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Altid fint udvalg, levering inden for lovet tid. Dog synes jeg at levering fra Odense til Østfyn bør gå hurtigere end tre dage. Jeg købte en ret dyr tshirt, som kom dårligt pakket ind, derfor kun fire stjerner. Når man køber et produkt til 2700 forventes det helt klart også at den er forsvarligt pakket ind. Tshirten var nedsat med 50% hvilket hjælper lidt.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Det gik upåklageligt. Hurtig levering og godt pakket ind. Fint lille personlig kort vedlagt, det er altid lækkert.

Fremragende oplevelse!
Jeg købte online og fik varen sendt med et lille kort underskrevet personligt af en medarbejder - En lille ting men der er dem, der gør det og så er der dem, der lader være.
Ydermere skulle min varer byttes og der var bare en smooth proces 🙌
En fornøjelse hele vejen igennem.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Købte en frakke hos Dr Adams, men var lidt usikker på om den ville blive leveret inden jeg skulle bruge den. Ringede derfor til butikken, hvor de forsikrede mig om, at de ville sende frakken samme dag. En halv time efter at jeg havde afgivet min ordre fik jeg beskad om at frakken var sendt, hvorefter den ankom næste dag. I øvrigt har de en superlækker sortiment så Dr Adams vil blive mit første valg når jeg næste gang skal shoppe tøj. Tak og 5 store stjerner fra mig.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
En skøn butik med moderne tøj fra førende mærker til både mænd og kvinder. Man bliver altid mødt af venlig og professionel service.” Klart et besøg værd!”👌

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Super kundeservice og super produkt! Absolut anbefalelsesværdigt!

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Alt var helt perfekt. Hurtig afsendelse og modtagelse af super flot taske.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Når en forretning gør det så godt og troværdigt, så fortjener de også den bedste anmeldelse. Levering fra dag til dag og skarp pris. Handler gerne her igen.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Super website, god service og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä dr.Adams
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.