DogShop.dk Arvostelua

1 543
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super gode varer, super service, hurtig levering! Hvad mere kan man ønske sig =) Tusinde tak

Hvis du vil ha' super god service og hurtig levering, så er dogshop stedet ,at handle. Jeg bestilte igår formiddags og kan her kl 13.15 allerede hente min bestillin🙂 giver dogshop en masse ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐... Näytä lisää

Vi købte en ny hundeseng til vor nye Airedale terrier hos dogshop. Den blev bestilt via nettet den 13.08.2013. "donut hundeseng DOG GONE SMART". Bestillingen blev afgivet om formiddagen (der kom bek... Näytä lisää

Jeg har dummet mig ved bestilling af Hurrta Pro Y sele, men det var ikke noget problem, to dage så var en nye og rigtige sele fremme, uden beregning af Porto, det må jeg sig mange mange tak for. Je... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

På Dogshop.dk kan du finde aktiveringslegetøj, halsbånd, liner og andet lækkert udstyr til din hund. Dogshop.dk lægger vægt på at hunden får lov til at være hund og finder varer, der er testet og anbefalet af hundeejere, hundetrænere, dyrlæger eller hundeadfærdseksperter.

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tilfreds

Super tilfreds!
Et virkelig lækkert produkt, en dejlig overskuelige hjemmeside med bredt udvalg og fik leveret dagen efter bestilling. Også er jeg kæmpe fan af den lille hilsen til den 4 benede i pakken og en lille “glædelig jul” hilsen. Jeg vender helt sikkert tilbage!

22. joulukuuta 2020

God service, hurtig levering og dejlige varer at modtage :-) ikke sidste gang, jeg handler der :)

3. huhtikuuta 2020

Min ene stjerne er for hurtig levering.

Min ene stjerne er for hurtig levering.
Men er skuffer over varen, som hverken passer i str til det oplyste på hjemme siden og er noget anderledes end den vare på billedet. Gider ikke kontakte dem, da de skriver man selv skal afholde udgifter til fragt. Fragt tilbage plus ny fra for ombytning af vare. Så kan jeg lige så godt sælge det.

3. joulukuuta 2019

Vanvittig hurtig levering og super service

Jeg spurgte til et produkt og fik prompte svar. Jeg bestilte pakken og fik en mail om den var sendt efter få timer.
Vanvittig hurtig levering - kun 15 timer fra bestilling til pakken stod foran min dør og så bare virkelig god service.

25. heinäkuuta 2019

Nellies nye yndlings shop

Leveringstid som angivet på siden med levering til næstkommende hverdag. Nellie (hund) var med til at åbne pakken og fandt lynhurtigt den lækre hunde slikkepind i pakken. Hun var meget begejstret :) det samme var jeg, tak for den lille ekstra ting.

8. heinäkuuta 2019

Hurtige, venlige og generøse

Bestilte fredag aften, sendte mail med ændring søndag aften. Mandag morgen fik jeg svar, min ordre blev ændret som ønsket og afsendt. Modtaget tirsdag med en flot gave til hunden. Vil helt klart købe her igen!

3. lokakuuta 2018

Knaldhurtig levering

Knaldhurtig levering , god info via mail og total lækre kurve. Begge hunde har indtaget og ja, har ejerfornemmelse.
Kikker helt sikkert forbi jeres side igen

10. elokuuta 2018

Kan kun anbefale dette sted

Kan kun anbefale dette sted, da kundeservicen er i top og levering dagen efter.
Har fået super produkter og det lækreste vetbed i den bedste kvalitet ever.
Er så glad for at modtage mine varer dagen efter og oven i at kunne betale med forbrugsforeningen. Mine hunde takker for godbidder
Top

27. huhtikuuta 2017

Perfekt :-)

Modtog varerne dagen efter bestilling incl. en lille godbid til min hvalp. Anbefaler gerne siden :-)

27. huhtikuuta 2017