Ik heb op vrijdag rond 12 uur een bestelling gedaan, omdat op de website vermeld stond dat als je voor 13:00 uur bestel, dat het dezelfde dag wordt verzonden. Ik had de spullen op dinsdag nodig. Omdat... Näytä lisää
Heb een aantal bestellingen gedaan en allemaal ontvangen. Jammer dat je het niet kan laten bezorgen bij een afhaalpunt maar misschien omdat het grote bestellingen zijn? Tevens geen keuze in bezorgdage... Näytä lisää
Er waren helaas een paar bekertjes kapot bij aankomst, maar dit werd echt keurig opgelost door de klantenservice. Snelle reactie en goede oplossing. Levering was verder snel en alles netjes verpakt.
Het was zeker een goede ervaring , zelfs zo goed dat ik ga kijken wat ik als kleine winkelier nog meer van jullie kan afnemen. Het enige minpuntje vond ik dat er geen achteraf betalen mogenlijkheid w... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!
Hollanti
- www.disposablediscounter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
mooie producten en idem prijs
Goed en snel geholpen
2e optie was niet op voorraad. daarna snel alternatief besteld. zonder extra verzendkosten. Prima service!
Goede kwaliteit en top service
Snelle levering prima.
Geweldig!
Na dat ik mijn bestelling heb geplaatst, heb ik volgende dag mijn pakketje mogen ontvangen! Snelle service!
precies wat ik zocht!
Netjes op tijd geleverd
Snel geleverd,keurig behandeld door…
Snel geleverd,keurig behandeld door klantenservice. Nette prijzen.
Snelle levering, heel te reden
Snelle levering, goed product, zeker prijstechnisch
Eierdopjes op voorraad
Hier waren de eierdopjes op voorraad, makkelijk besteld en snel bezorgd.
PUURANNETTE
Vlotte en correcte levering.
Goed formaat en kwaliteit soepcups.
Top formaat schaaltjes voor pokebowl.
Alles is heel netjes geleverd en goed…
Alles is heel netjes geleverd en goed verpakt. De geleverde artikelen is precies zoals vermeld op de site
Snelle en correcte levering
Levering veel sneller dan verwacht; direct na de dag van bestelling. Levering was compleet en correct.
Snel geleverd en duidelijke…
Snel geleverd en duidelijke website..klein minpuntje de bezorgkosten kunnen misschien iets minder.
Sterke prijzen
Alles mooi op de we site kiezen, betalen en paar dagen later mooi geleverd. Sterke prijzen
snel en accuraat geleverd
Product was zoals verwacht
Product was zoals verwacht. Fijne doekjes!
Zeer tevreden
Nette producten, scherpe prijs, snel geleverd, zeer tevreden !
Netjes verpakt
Netjes verpakt. Mooi op tijd. Nette prijzen. Ik ben tevreden 👍