Saanut 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Ik had twee dozen wijn besteld. PostNL komt niet eens langs ondanks een aankondiging per mail. De dozen worden gewoon rechtstreeks naar een afhaalpunt gebracht. Een tijdje geleden werden er twee doze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

P.S.: Inmiddels heeft Dirk iii contact opgenomen nav. onderstaand review en de bestelling opnieuw verzonden. Die heb ik gisteravond ontvangen met nog een hele aardige troost verrassing. Het is dus... Näytä lisää

1. Viinakauppa

Yrityksen kirjoittama

Dirck3 is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis! Met 96 winkels zijn we één van de grootste slijterijketens van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn wordt de formule zeer kostenbewust aangestuurd, scoren onze inkopers superscherpe deals en bedenken we toffe acties die altijd voordelig zijn voor jou als klant!

3,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Uiteindelijk goed opgelost !

Ik had een bestelling geplaatst en niet voor het eerst. Het ging eerder goed dus ik dacht doe het nog een keer. Besteld en dacht natuurlijk dat het de volgende dag zou komen.Ik kreeg een post nl mail dat het over een week in een postvak gedeponeerd zou worden! Ik heb gemaild en een contactform.ingevuld op dirck3 website, dat ik dit niet vind kunnen omdat ik ook voor bezorging had gekozen. Ze reageren.. snel.. en ze boden aan het pakket opnieuw te verzenden en dan te bezorgen. Toen had ik het 2 dagen later in huis, wat top is. Het is dus goed opgelost, echter vind ik wel dat ze hun verzendservice anders aan moeten pakken, en direct gewoon doen wat de site beloofd. Dus binnen 24 uur in huis en gelijk bezorgen als dat wordt aangegeven.

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Dirkiii heeft het goedgemaakt!

Het is dus weer helemaal 'aan' tussen Dirk iii en mij.

Al 5 dagen lang krijg ik telkens van PostNL de melding dat het bezorgmoment die dag niet gehaald wordt. Dirk 3 hierover contacteren lukt niet: contactformulier op mobiel geeft na invullen en versturen een foutmelding. Contactformulier op laptop gaat na versturen terug naar blanco. Winkel van Dirk 3 gebeld: geven geen telefoonnr van hoofdkantoor want staat op de website. Wat niet zo is. Dus Dirk 3 slijterij is geen contact mee te krijgen en bestelling van €68,14 is foetsie.

20. tammikuuta 2026

Winkel in Katwijk zh

Winkel in Katwijk zh. Wat een klant onvriendelijke medewerker. Mijn eerste contact met de eerste medewerkster was goed. Daar heb ik geen klachten over. Zij was vriendelijk en hulpvaardig. Toen kwam het contact met de tweede medewerkster. Ik had netjes gebeld dat ik 12 flessen wijn wilde hebben omdat ik liever in de winkel haal dan online. Zij zou ze klaar zetten. Eenmaal in de winkel zag ik de zelfde wijn, maar dan in pakken ipv flessen staan. Deze waren in de aanbieding. Toen ik dit vroeg aan de medewerkster wist ze niet waar ik het over had. Dat vond ik al raar dat je niet weet wat er in de aanbieding is in je eigen winkel. Daarna terug naar de flessen die zij klaar had gezet. Zij vertelde dat de flessen 9 euro kosten. Ik vroeg toen aan haar dat ze online voor 8 euro stonden. Ik vroeg toen hoe dat werkte omdat ik voor het eerste klant was bij Dirk3. Het enige de medewerkster kon zeggen was: " Dan had je maar beter moeten kijken" dat was dus de eerste klant onvriendelijke opmerking naar een klant die voor bijna 100 euro wijn komt halen. Toen ik vroeg of ze wat met de prijs kon doen want als ik online zou bestellen was het 12 euro goedkoper en zou het gratis gebracht worden. zei ze: " Had je het maar moeten zeggen toen je belde. "

Nou Dirk3 Katwijk, dat was eens maar nooit meer. Lekker zo met je klanten om blijven gaan.

1. lokakuuta 2025

Fantastische klantenservice

Door een storing bij postnl werd mijn bezorging 7x uitgesteld. Na 1 telefonisch contact met Giel van dirck's klantenservice, die goed bereikbaar, en vriendelijk was, had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Grote klasse!

2. elokuuta 2025

1 doos gin besteld

1 doos gin besteld. Post NL blijft mails sturen dat de levering uitgesteld wordt. Na een week de klantenservice gebeld. Contact met klanten service zeer positief. 1 pakket niet binnen gehad en ze komen meteen met een oplossing. Ik koos om te wachten. Ondertussen heeft de klanten service het in de gaten gehouden en opnieuw mijn bestelling toe gezonden. Heel goede communicatie een pro-actieve houding van de klantenservice. Achteraf bleek dat 2 flessen kapot waren in de eerste verpakking!.

20. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Delay and lack of customer support

Placed order on 6th June, no delivery yet. Approached postnl but they advised to call the seller and request them to initiate the investigation.
Contacted seller customer support twice but no reply.

15. kesäkuuta 2025

Perfect verlopen

1e bestelling hier. Beetje huiverig nav de reviews over de leveringen. Ging perfect op de beloofde dag. Postnl stuurde niet de normale pakketbezorger maar een klein bestelbusje met 2 personen. Daar liggen waarschijnlijk de problemen met bezorging, dat deze niet met de normale pakketpost mee gaan. Daar kan Dirck3 niets aan doen. Ik zal hier zeker weer bestellen

7. toukokuuta 2025

Belabberde wijn

Belabberde rode wijn voor een tientje. Ruikt en smaakt muffig voor de rest proef je werkelijk niets
7 Muri Primitivo di Manduria

18. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Contact met klanten service zeer positief. 1 pakket niet binnen gehad ze komen meteen met een oplossing. Wij kozen om te wachten. ondertussen heeft de klanten service het in de gaten gehouden en opnieuw mijn bestelling toe gezonden.

28. helmikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

17 februari besteld tot heden 20…

17 februari besteld tot heden 20 februari nog niets ontvangen. Post.nl zou het niet kunnen leveren omdat er niemand thuis was....... geen post.nl gezien. Mail dat ik het op kan halen bij afhaalpunt dan mail dat pakket beschadigd is en terug word gestuurd dan weer dat het geleverd word....... 1 keer nooit weer. Ben benieuwd of het ooit binnen komt of dat ik mijn geld terug krijg

20. helmikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

PostNL komt niet eens meer langs met pakketten.

Een tijdje geleden werden er twee dozen wijn door PostNL bij een naburig appartementencomplex in de hal neergezet. Gelukkig waren daar eerlijke mensen die de moeite namen om even bij me langs te lopen om dat te zeggen, anders was ik de wijn kwijt geweest.

14. marraskuuta 2024

Locatie Hendrik Ido ambacht regelmatig dicht

Locatie Hendrik Ido Ambacht:
Daar is Dirck 3 vaak gesloten (8 van 10 keer dat ik er was), omdat er geen medewerker is die alcohol mag verkopen. Je kom elke keer weer voor Jan L (die met de korte achternaam) bij de winkel en kun je dus mooi geen gebruik maken van de aanbiedingen!
Sluit die tent gewoon als je het niet aankan, Mitra en Gall&Gall zullen er mee zijn!

24. elokuuta 2024
Dirck3-logo

Vastaus yritykseltä Dirck3

Bedankt voor uw review. Vervelend dat u een slechte ervaring heeft, wij hebben alleen geen Dirck3 in Hendrik Ido Ambacht, dus wij gaan er van uit dat u bij een borrelshop van de Dirk bent geweest. Bij ons bij de Dirck3 mag iedereen alcohol verkopen.

Ons dichtstbijzijnde filiaal is in Zwijndrecht en verwelkomen u graag met onze goede aanbiedingen.

Met vriendelijk groet,

Team Dirck3

Saanut 1/5 tähteä

Feestje in het water gevallen door niet bezorgen.

2e keer besteld bij Dirck heb je een feestje houd dan rekening met ellenlange wachttijden want met post.nl is het een drama. Je moet thuis zijn voor ontvangst maar Post nl komt gewoon niet 9:00 tot 17:00 al 2 dagen iemand thuis en niet komen. ZAL NOOIT MEER BESTELLEN !!

3. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin