bij het gebruik van de dinerbon bij een restaurant bleek dat het saldo al was gebruikt. We hebben contact opgenomen met dinerbon en zij gaven aan dat het Saldo al volledig opgebruikt was in Rotterda... Näytä lisää
Door privé omstandigheden en COVID-19 had ik een dinerbon waarvan de datum verlopen (langer dan 5 jaar) was. Ik heb recent contact opgenomen en prettig contact gehad met Tessa, de situatie ui... Näytä lisää
Twee diner-bonnen van 150 aangeschaft en als cadeau gegeven. Blijken ze niet 'geactiveerd' te zijn (op de site staat: Je hoeft de cadeau kaart niet te activeren. Je knt met deze cadeaukaart direct bi... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Niet cadeau geven
Op de website staan veel restaurants die al lang gesloten zijn. Ook een keer gehad dat restaurant wel op site stond maar het niet wilde aannemen. Weinig aanbod van echt goede restaurants.
Beter niet cadeau geven dus.
Advies: niet als cadeau geven
Ik had deze kaart in Coronatijd van mijn werkgever gekregen. Er zijn maar weinig restaurants waar je het geld kunt besteden en dan merk je ook nog overduidelijk dat ze het liever niet doen. Je kunt niet van de menukaart bestellen of degene die dan werkt weet toevallig niet hoe dit systeem werkt en biedt haar excuses aan. Uiteindelijk de kaart vorige week kunnen weggooien omdat de datum was verlopen. 50 Euro in rook opgegaan en dat hoor ik van meer collega’s.
Nooit geven!!! Geef dan geld of iets wat wel wat waard is.
Nooit doen!!!!
* De restaurants waar we graag eten zijn niet aangesloten, er is weinig aanbod
* Restaurants die niet meer zijn aangesloten staan nog wel op de site.
Wij stonden dus in een restaurant waar we de bijna aflopende kaart niet konden inleveren.
* Ze hanteren een geldig TOT datum dus bij nieuwe poging op de vervaldatum van de kaart konden we hem WEER NIET inleveren
Zelfde dag gebeld konden niets doen.
Via de mail vervolgens een korting aangeboden gekregen van 20% op een hotelgift reservering van 100 euro.
Die hoef ik uiteraard niet.
Restaurant deed geen zaken meer met…
Restaurant deed geen zaken meer met dinerbon, werden 3 uur van te voren afgebeld....
Niet doen
Wat een slechte deal is deze dinerbon. Al twee keer naar een restaurant geweest wat volgens Dinerbon.nl hun bon zou accepteren, maar dat doen ze dus allebei niet. Nog een derde restaurant bleek al permanent gesloten te zijn.
Sowieso is het aanbod aan aangesloten restaurants erg karig. Veelal zaken die hun omzet van toeristen of andere eenmalige gasten moeten hebben. Afrader.