Din-Bolighandel.dk Arvostelua

1 425
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god og professionel rådgivning. Meget hurtig til at svare på både telefon og mail, og hele forløbet var gik nemt og smertefrit.

Saanut 5/5 tähteä

Har gennem tiden handlet en del boliger, men de sidste handler er afviklet via Din Bolighandel(Tanja).... Fra start til slut føler bliver man yderst professionelt ført igennem handlens facetter, hv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hermed min varmeste anbefaling af din-bolighandel.dk! Og især til min rådgiver Tanja. Som førstegangskøber er jeg blevet taget i hånden og trygt guidet og vejledt i købet af min drømmebolig. Grund... Näytä lisää

1. Kiinteistökonsultti
  2. ja myös
  3. Kiinteistönvälittäjät
  4. Kiinteistönvälitystoimisto
  5. Lakipalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

VI REPRÆSENTERER DINE INTERESSER – FRA START TIL SLUT I BOLIGHANDELEN! Vi hjælper dig hvis du skal købe eller sælge bolig (villa, lejlighed, andel, sommerhus mv.) Gennem mere end 17 års praktisk erfaring fra ejendomsmægler-branchen er vi godt klædt på til at hjælpe dig med boligrådgivning og tinglysning af skøder. Vi udarbejder og tinglyser alle dokumenter i en ejendomshandel, købsaftalen, skødet, refusionsopgørelsen, skifteretsattesten mv. Vi gennemgår alle de væsentlige forhold med dig, enten over telefonen, eller via et online møde hvis du måtte ønske dette således at du kommer trygt igennem handelen. Vores priser er yderst konkurrence dygtige, men det betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi vender altid hurtigt tilbage, så hold jer ikke tilbage fra at skrive eller ring til os. Vi træffes ofte også i weekenden og om aftenen!

Erinomainen

(1 425)

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

God vejledning, tryghed og mange penge sparet

Jeg brugte din-bolighandel.dk ifm. skødeskrivning og refusionsopgørelse.

Det var en helt igennem god oplevelse at have Tina Poulsen som min wingwoman.

Hun tog sig god tid til at svare på spørgsmål og fulgte op med mails, hvis vi ringede forbi hinanden. Hun var god til at forklare ting og gav mig den tryghed, jeg havde brug for ifm. mit hussalg.

... og så sparede jeg næsten kr. 8.000,- ift. den pris, jeg skulle have betalt, hvis jeg havde taget mæglerens tilbud.

Jeg kan varmt anbefale din-bolighandel.dk

1. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

God og problemfri oplevelse...

Vi har haft en god og problemfri oplevelse med at benytte din-bolighandel.dk til udarbejdelse af skøde i fbm. intern ejendomshandel i familien. Tina har stået til rådighed i forløbet og leveret god og hurtig kundeservice indtil vi kom i mål.

8. kesäkuuta 2026

Stor ros

Tanja og Mads har hjulpet os trygt gennem en bolighandel. Vi har hele tiden følt os trygge og velkomne. Tanja og Mads er meget kompetente, velforberedte og er lynhurtige til at svare på spørgsmål. Stor anbefaling herfra!

21. toukokuuta 2026

Kæmpe stor anbefaling

Dette er anden gang jeg har fået rådgivning og hjælp af din bolighandel og endnu engang har det været langt over forventning. Denne gang havde jeg fornøjelsen af Mads, som altid var velforberedt på alverdens spørgsmål fra vores side og pænt tog os igennem det hele. Jeg vil på det varmeste anbefale din bolighandel, både Tanja og Mads har været mere hjælpsomme og venlige end man kunne forvente.

1. toukokuuta 2026

Vi kan varmt anbefale Din Bolighandel

Vi kan varmt anbefale Din Bolighandel. De hjalp os med at få tinglyst vores grund – selvom det var lidt i sidste øjeblik. De var hurtige, meget informative og utrolig venlige hele vejen igennem.

17. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vi er blevet holdt i hånden og…

Vi er blevet holdt i hånden og orienteret hele vejen, hvilket har gjort os trygge i forløbet.
Nicoline og resten af teamet hos Din -Bolighandel, har været fantastiske og de får de højest anbefaling, fra min familie og jeg.
VenligstLis Hansen

12. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Overdragelse af ejerandel i sommerhus

Brugte Din-Bolighandel.dk i forbindelse med en overdragelse af en ejerandel i et sommerhus. Alt gik super let med god hjælp og fin kommunikation fra Tina hos Din-Bolighandel.dk
Næste gang jeg skal bruge hjælp til berigtigelse af hushandel, udarbejdelse af skøde osv. er der ingen tvivl om hvem jeg kontakter...Det bliver Din-Bolighandel.dk, som både har relevante kompetancer, god erfarring og rimelige priser.

19. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Your legal concerns will be handled professionally

Buying a home is always difficult, especially when it comes to the legal aspects and document verification, including dues, legal requirements, environmental regulations, and so on.

I always try to do my due diligence in most cases, but I can't believe how Tanja and Mads saved me not just once, but three times with different types of legal wording in the sales agreement and the documents the seller produced.

Din-bolighandel are subject matter experts, and their knowledge gives me confidence that my legal concerns will be handled professionally and thoroughly. I know I can rely on them to navigate any challenges that come up during the process.

Highly recommended!

6. tammikuuta 2026

High quality of service

Our experience with them was very successful. They helped us with professional and high quality service and made sure every step goes smoothly. As a non Danish speaker, their support was critical. They explained to us rules and regulations along side with the terms and conditions in documents. They made sure there is no dark spot left and we are fully aware of what we are signing.

17. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Det bliver helt sikkert selvsalg igen...

Jeg kastede mig for første gang ud i et selvsalg af et sommerhus, og blev anbefalet din-bolighandel.dk.

Helt overordnet så var det nok aldrig gået uden Tanja og co., hvor jeg blev mødt med professionalisme, stor faglig indsigt og et imponerende serviceniveau.
De ved i den grad, hvad de snakker om, og kender gamet til fingerspidserne, hvilket er en stor tryghed i en ejendomshandel.

Jeg kommer helt sikkert til at bruge virksomheden igen.

NB: Under normale omstændigheder ville alle de positive anmeldelser virke næsten utroværdigt – men ikke her, den er go' nok!

15. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin