Hade tidigare köpt antennkabel både på Claes Ohlson och på Kjell & Company, men båda var odugliga, då tv bilden flimrade och helt försvann på flera kanaler. Beställde därför en antennkabel... Näytä lisää
Fiberpenna Beställde en fiberpenna för rengöring av smycken mm. Den levererades direkt i brevlådan och betaldes i förväg. Produkten är helt suverän för att rengöra nålspetsar till skivspelare.... Näytä lisää
Enkelt och smidigt att beställa och bra pris (bästa enligt Prisjakt) med snabb leverans. Produkten i sig ligger för egen klass och efter installationsbyte och antennuppgradering signalstyrkan är 100%... Näytä lisää
Har hittills gått 8 dagar och ännu ingen vara har levererats… och jag bor i Stockholm. Dålig köpupplevelse. Dålig/obefintlig information om leveranstid och uppdatering. Ifall det är lång leveranstid b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Digitaltvexperten.se, lite utöver det vanliga, en personlig webshop med allt inom hemelektronik. Vi jobbar inte med det här bara för att kunna leva, vi älskar det vi gör och hoppas att det märks!
Prästängsvägen 58, 42944, SÄRÖ
- 0300-66 00 95
- feedback@trustpilot.digitaltvexperten.se
- www.digitaltvexperten.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Inte 100% klart på hemsidan vilka…
Inte 100% klart på hemsidan vilka kontakter jag behövde
Har inte fått några varor och inte sett…
Har inte fått några varor och inte sett något leverans besked på hela veckan. Mvh/ Christer

Vastaus yritykseltä Digitaltvexperten.se, Lite utöver det vanliga
Snabb leverans och enda svenska nätsidan som jag hittade för denna fjärrkontroll.
Den fungerar mycket bra.
Snabb leverans!!!
Ni levererade enligt ök och artikeln…
Ni levererade enligt ök och artikeln jag köpte uppfyllde förväntningarna.
Toppen!
Enkelt och bra, ingen krånglig installation utan bara att stoppa i batterier i fjärrkontrollen och börja använda. Toppen!
Snabb leverans!!
Det tog lite väl låg tid utöver de 4…
Det tog lite väl låg tid utöver de 4 garantidagarna.
Min ersättande fjärrkontroll fungerar…
Min ersättande fjärrkontroll fungerar helt okej, knapparna ligger annorlunda men det är ju inget problem
Mycket bra service och produkt.
Kunnig personal och snabb service
Jag fick kunniga svar på mina frågor och en snabb leverans på det jag beställde
Tack för snabb leverans och blixtsnabbt…
Tack för snabb leverans och blixtsnabbt respons från kundtjänst
Snabb leverans.
Fick bra hjälp med att hitta en…
Fick bra hjälp med att hitta en ersättningsfjärrkontroll till min gamla cd-spelare. Snabb leverans var det också.
Bra kablar och snabb leverans
Bra kablar och snabb leverans. Allt enligt förväntningarna.
Allt fungerade bra, från beställning till själva varan
Hittade precis det jag sökte till en bra pris, leverans var smidig och fick paket efter 3 dagar
Jag blev lurad
Jag blev lurad, de skulle först köpa produkten i Kina men låtsades att de hade den på lager!

Vastaus yritykseltä Digitaltvexperten.se, Lite utöver det vanliga