1. Web designer
  2. Online-markkinointitoimisto
  3. SEO-palvelu

Yrityksen kirjoittama

Digidan is een eenmanszaak gespecialiseerd in online marketing en webdesign. Ik help ondernemers en kleine bedrijven met het bouwen van professionele websites en het verbeteren van hun online vindbaarheid. Mijn diensten omvatten onder andere het ontwerpen van websites in WordPress, zoekmachineoptimalisatie (SEO), het opzetten en beheren van Google Ads campagnes, social media marketing (zoals Facebook en Instagram advertenties) en e-mailmarketing via tools als Mailchimp. Je werkt direct met mij samen: geen gedoe, korte lijnen en duidelijke communicatie. Ik lever maatwerk, afgestemd op jouw doelen, doelgroep en branche. Of je nu een nieuwe website wilt, beter gevonden wilt worden in Google, of online wilt adverteren, ik zorg voor een strategie die werkt. Met oog voor design én resultaat zorg ik dat jouw website er professioneel uitziet én converteert. Betrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke service staan bij mij centraal.

3,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Een website die echt werkt – en een expert die naast je staat

Digidan heeft een prachtige website gebouwd voor mijn wimpersalon BB-Beauty. Vanaf het eerste contact was het samenwerken met Daniel ontzettend prettig: hij is vriendelijk, geduldig en denkt echt met je mee. Hij begreep precies wat ik nodig had en wist dit perfect te vertalen naar een professionele website die bij mij past.

Sinds de lancering zie ik een duidelijke toename in nieuwe klanten de investering in mijn website heb ik er ruimschoots uitgehaald. Het is ook fijn dat Digidan het onderhoud verzorgt en actief blijft meedenken over manieren om meer bezoekers te trekken. Dat geeft rust én bespaart me veel tijd en geld.

Het voelt alsof ik een online expert naast me heb staan die ik kan vertrouwen. Mijn website en marketing zijn in goede handen en dat is een enorme geruststelling als ondernemer

10. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Digidan-logo

Vastaus yritykseltä Digidan

Wat een prachtige review , dankjewel!
Het was leuk om aan de website van BB-Beauty te mogen werken. Jij wist precies wat je wilde uitstralen en dat maakte het extra leuk om jouw visie te vertalen naar een website die echt bij je past.

Ik ben superblij om te horen dat je resultaat ziet en dat de site ook daadwerkelijk nieuwe klanten oplevert. Daar doen we het voor! En natuurlijk blijf ik graag meedenken over manieren om je online zichtbaarheid nog verder te vergroten.

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Ik kijk ernaar uit om je ook in de toekomst te blijven ondersteunen!

Groetjes,
Daniel – Digidan

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin