Diabetes-Rådgivningen havde tid til at lytte på mine spørgsmål og tvivl ift. håndtering af et altfor stærkt svingende blodsukker-tal dagen igennem, som muligvis skyldtes en forkert medicin-dosis fra m... Näytä lisää
I var forstående over hvad jeg henvendte mig til jer og får klare svar der er til at forstå og en god service og behagelige medarbejdere
Super god og venlig hjælp. Giver sig god tid til at lytte, hvilket jeg har oplevet flere gange. Den absolut bedste anbefaling herfra. Det gælder både for social rådgiver sygeplejerske og diætist. Der... Näytä lisää
Mødte støttende, imødekommende og utrolig søde stemmer ved tlf opkald. Blev guidet på faglig og meget omsorgsfuld måde og følte mig meget tryg. Kan absolut anbefale kontakt, hvis du har undren eller... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. Opdage sygdommen i tide. Forebygge at den udvikler sig. På sigt at kunne helbrede den. Og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.
stationsparken 24, 2600, Glostrup, Tanska
- 66129006
- info@diabetes.dk
- www.diabetes.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Perfekt og høj højkompetence
Perfekt og høj højkompetence, .
Service på meget højt niveau 🙏
Rigtig god svar fra sygeplejerske
venlig og konkret behandling
venlig og konkret behandling. kort ventetid.
Rådgivningen er eminent og let forståelig
Eminent rådgivning
Dygtig og indlevende rådgiver
Dygtig og indlevende rådgiver - jeg følte, at hun ville gøre alt for at hjælpe mig
Dejligt at have stor opbakning i…
Dejligt at have stor opbakning i baggrunden
Alle gode råd jeg fik vedr. diabetes
MAN KAN IKKE KOMME AF MED DEM!!
MAN KAN IKKE KOMME AF MED DEM!!
Jeg bliver kontaktet hele tiden, selvom jeg har ringet og svinet dem til utallige gange, og sagt at de skal slette ALLE oplysninger om mig og ALDRIG kontakte mig igen. De fatter intet. Lige før man burde have politihold mod dem! FØJ!
hurtigt svar på mit spørgsmål
et hurtigt svar på mit spørgsmål
Jeg er ny med diabetes og har været i…
Jeg er ny med diabetes og har været i kontakt med foreningens rådgivere. Oplever en rådgivning som lytter og giver gode svar på spørgsmål. Jeg er meget tilfreds med den rådgivning jeg har modtaget
Positiv! 🌹🌹🌹🌹
Meget dygtige og venlige rådgivere - hver gang jeg har kontaktet Foreningen 💝
Rådgiveren var sød og forstående
Rådgiveren var sød og jeg forstod alt hvad hun forklarede mig
God information fra socialrådgiver
God saglig forklaring
gode til oplysninger mm.
gode til oplysninger mm.
gør et stort stykke arbejde for diabetikere
Med venlig hilsen
Kirsten Valet
Imødekommende og vidende
Kan absolut anbefale kontakt, hvis du har undren eller spørgsmål. Mange anbefalinger herfra
God information i rådgivningen
Hjælp på højt plan
Hjælp på højt plan. Masser af hjælp og vejledning på hjemmeside.
God telefon support
Den meget flotte information om min…
Den meget flotte information om min forespørgsel