Yritys on vastannut
leuke vriendelijke verkoopster, die met je mee denkt en goede status updates geeft over de bestelling, die snel geleverd wordt. de producten zijn mooie en hip tegen een goede prijs. van het pakketje d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb gisteren op de huishoudbeurs super mooie sieraden gekocht. De prijs & kwaliteit verhouding klopt. Leuke meiden , erg behulpzaam! Zeer tevreden.
Bij DEVENTE shop je de leukste stainless steel sieraden voor een betaalbare prijs!
Amsterdam, Hollanti
Een leuke en fijne verkoopster is Fleur! Fleur heb ik contact mee gehad en heeft mij erg fijn geholpen met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en ondanks wachten was het dat meer dan waard! Dankjewel Fleur, hier ga ik zeker vaker op bestellen

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Superleuk topje besteld, heel snel verzonden!!! Hele leuke, betrouwbare site, die ik kan aanbevelen!

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Ondank dat ik de broeken helaas terug moest sturen was het contact met Devente zeer prettig

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Super snel binnen en compleet en makelijk om te bestelen❤️

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Weer besteld bij Devente Jewellery en ben weer tevreden.

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Zo lief ze helpen je super fijn met de juiste maat van het item kiezen

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Super leuke meid super geholpen fantastisch kwaliteit.
Gr bianca

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Jammer dat je geen bon krijg met garantie
Verders goed verpakt en lekkere chocolaatjes

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Voor de 6e keer besteld. Altijd heel blij met mijn sieraden! Krijg altijd complimenten over mijn sieraden. Goede kwaliteit, douche er altijd mee en verkleurt niet. Snelle levering! En je wordt vriendelijk en snel geholpen bij de klantenservice.
Ik plaats snel weer een nieuwe bestelling!

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Ben zo vedrietig en telleurgesteld, ik had een cadeau hier gekocht voor mijn vriendinnen en alles is stuk gegaan. Ik schaam mij kapot want ze hebben me gebeld dat hun spullen stuk zijn. Hier niet bestellen want je krijgt kapotte sieraden.

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Ik kreeg mijn bestelling netjes ingepakt met en een kaartje voor mooi kerstdagen 2024.. voor de tweede keer heb ik een blazer besteld..ben benieuwd...Dankjewel Devente

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Fantastische collectie juwelen, echt heel mooi 🤩 Hele goede service en super vriendelijk!
De zending wordt heel mooi ingepakt 🥰

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Normaal geef ik niet zo veel eigenlijk mijn pakketje was soort van zoek. Maar de oplossing is erg fijn.
Over de producten die zijn gewoon mooi
Ze is erg behulpzaam in het is op recht
Liefst van uit noorden

Vastaus yritykseltä DEVENTE
ik vind het bedrijf je zelf erg leuk ze heeft leuke sieraden en de eigenaar zelf is ook erg lief en behulpzaam ze helpt je graag ze heeft echt een goeie hart

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Al een aantal keer besteld bij dit bedrijf. Altijd tevreden! Aardige eigenaar en mooie sieraden van goede kwaliteit

Vastaus yritykseltä DEVENTE
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.