Banner for Deurtotaalmarkt

Deurtotaalmarkt Arvostelua

1 206
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bestellen gaat eenvoudig via internet. Wilde achteraf toch een andere maat deur ontvangen, en ook dit was binnen no-time geregeld. Klantenservice reageerde heel snel en adequaat. Superfijn! Ook de b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het advies was super duidelijk, meedenkend en behulpzaam. Resultaat was dat alle deuren in 1x in de juiste maat en uitvoering geleverd zijn. Levering gaat heel soepel met een duidelijke track&trace.

Saanut 3/5 tähteä

Bedrijf is prima denk ik. Alleen één van mijn twee deuren is niet helemaal recht en hangt scheef ih kozijn. Ondanks een volkomen waterpas kozijn zowel horizontaal als verticaal. Nogal jammer wanneer j... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In november binnen deuren uitgezocht. Hierin prima begeleid. Enkele opties gezien en hier uit gekozen. Wel even geduld moeten hebben want de feestdagen zaten tussen bestellen en leveren. Uiteindelijk... Näytä lisää

1. Ovikauppa
  2. ja myös
  3. Ovitoimittaja
  4. Ovivarasto
  5. Sisäovet

Tietoja yrityksestä Deurtotaalmarkt

Yrityksen kirjoittama

Wij hebben in Zevenaar de grootste deurenoutlet van Nederland. Wil jij de deuren uit onze webshop in het echt bekijken, of een kijkje nemen tussen onze 2e keus deuren? Kom naar onze showroom en magazijn in Zevenaar voor binnendeuren, buitendeuren en toebehoren.

Met keuze uit duizenden 2e keuzeproducten en daarnaast het volledige assortiment van CanDo en Skantrae zit er altijd iets tussen voor jou. Onze medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deur voor jouw situatie!

Deurtotaalmarkt.nl - De Grootste deurenoutlet van Nederland

Yrityksen kirjoittama

Meer dan 10.000 deuren op voorraad
Deurtotaalmarkt is de grootste Deurenoutlet van Nederland. We hebben meer dan 10.000 deuren op voorraad. Kom gerust langs in onze Showroom om deuren te bezichtigen of bestel online via onze webshop.
Gratis verzending vanaf €750
De levering van uw deuren is bij ons in goede handen. Orders boven de €750 worden gratis verzonden in NL door onze ervaren chauffeurs.
Showroom in Zevenaar
Wilt u liever een deur in het 'echt' bekijken? Bezoek onze showroom in Zevenaar en laat u adviseren door onze deurenexperts.

Erinomainen

(1 206)

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fijne service

Fijne service, meedenken bij vragen en zelfs na plaatsen van de bestelling werd ik door een medewerker gebeld voor de puntjes op de i.

29. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

De deur werd niet binnen afgeleverd.

De deur werd gewoon in de tuin gelegd. Chauffeur wilde het niet binnen afleveren omdat hij de deur te zwaar vond en hij alleen was.
Daar stond ik dan als vrouw zijnde. Moest maar bekijken hoe ik de deur binnenkreeg.
Hierover een mail gestuurd en geen reactie gehad. Nu wel een paar keer een verzoek om een review. Dus nu maar ingevuld.

3. elokuuta 2025

Tevreden

We zijn keurig geholpen en zeer tevreden over onze nieuwe deur. Een aanrader om naar dit bedrijf te gaan!

15. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een deur besteld

Ik heb een deur besteld hier. De levering is al drie weken achter elkaar fout gegaan. De eerste keer zeiden ze dat er niemand thuis was terwijl ik er de hele dag heb gewacht op hen. De tweede keer kwamen ze aan zonder de deur. Ze hadden mijn deur bij iemand anders geleverd. De derde keer zijn ze helemaal niet meer gekomen. Nadat ik ze zelf heb gebeld gaven ze aan dat me deur nog steeds bij iemand anders stond en hij niet opgehaald kon worden. Maar wel een track en trace sturen waarin ze zeggen dat me deur vandaag geleverd wordt.Ik wacht nog steeds op me deur 3 weken verder nu.

1. elokuuta 2025
Deurtotaalmarkt-logo

Vastaus yritykseltä Deurtotaalmarkt

Goedemiddag,

Zoals telefonisch besproken heel vervelend dat het op deze manier is gegaan. Omdat wij voor het transport afhankelijk zijn van een externe vervoerder hebben wij dit ook met hen besproken en zij geven aan, dat het vanwege extreme drukte en inzet van vakantiekrachten helaas verkeerd is gegaan, waarvoor excuses.
Gelukkig is de deur inmiddels in goede orde ontvangen en wensen wij u veel plezier met uw deur.

Team Deurtotaalmarkt

Saanut 1/5 tähteä

Deur besteld van 112 €

Deur besteld van 112 € . Voor retour moest ik 80 € kosten betalen.

9. heinäkuuta 2025
Deurtotaalmarkt-logo

Vastaus yritykseltä Deurtotaalmarkt

Goedemorgen,

De retourkosten zijn een vast tarief van €80,- ongeacht de prijs van de deur. Dit staat ook vermeld in onze voorwaarden.

U heeft helaas zelf per ongeluk de verkeerde deur besteld. De reden dat de retourkosten €80,- zijn is omdat een deur met speciaal transport wordt ingepland en niet zomaar met een pakketdienst mee kan. Ook rekent onze leverancier handlingskosten naar ons toe.

Het bedrag is op 29-7 netjes aan u gecrediteerd.

Met vriendelijke groet, Deurtotaalmarkt

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin