Designstoel4u Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

30 juli stoelen besteld die op voorraad waren. Order bevestiging gekregen. Daarna niets meer. 8 augustus mail gestuurd met de vraag waar mijn stoelen bleven of tenminste iets van communicatie.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf. Dochter had bij leenbakker stoel besteld. Zij konden niets voor ons betekenen want wel betaald en order van leenbakker. Gelukkig reageerde designstoel4you meteen met retour label en kon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice! Twee jaar geleden heb ik mijn eetkamerstoelen bij dit bedrijf gekocht. Onlangs brak helaas één van de stoelpoten af. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd direct vr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerder al 4 barkrukken besteld. Erg te spreken over het product en over de goede service. Er zat een naadje los, zonder problemen direct een nieuwe gekregen. Afgelopen vrijdag nogmaals 6 stoelen gekoc... Näytä lisää

1. Huonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Designstoel4u ben je op de juiste plek om mooie, comfortabele en betaalbare design eetkamerstoelen te kopen. Al onze design stoelen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen de laagste prijzen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

30 juli stoelen besteld die op voorraad…

30 juli stoelen besteld die op voorraad waren.
Order bevestiging gekregen.
Daarna niets meer.
Vandaag 12 augustus wederom een mail gestuurd na het krijgen van geen reactie.
Helaas te laat ondergaande reviews gelezen dat dit dus meer gebeurd.
Iets met niet transparant over levertijden.

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Designstoel4u

Hallo Sharon, wat vervelend om te vernemen dat je geen reactie lijkt te krijgen op je mails. Helaas vinden wij op jouw voor- en achternaam geen bestelling bij ons in het systeem. In de mail vinden wij op beide data ook geen mail van jou, ook niet in de ongewenste mailbox. Wellicht is het beter dan je ons even belt via nummer 074-3491551 dan kijken wij graag met je mee. Dit had uiteraard ook gemogen voor het plaatsen van de review. Je kan ons bereiken tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Ook zijn wij bereikbaar via de chat voor vragen.

Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Update 17 aug:

Hi Sharon,
Wij hebben helaas nog niets van je vernomen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan kunnen wij voor je uitzoeken waar je stoelen zijn en dit geeft ons ook de kans om dit op te lossen.

Alvast bedankt.

Designstoel4U

Bonjour, j’ai acheté sur Brico Market Place six chaises de jardin en provenance de Designstoel4U en Hollande, commande passée le 27/07, confirmation de commande dans la foulée. Réception des chaises le 29/07 par DPD. Sur les six une comportait un défaut de soudure. Prise de contact avec le service client de Brico (merci Salma), service qui s’est chargé de réclamer avec mon mail + photo chez Designstoel4U, ce jour 01/08 je reçois un message du partenaire de Designstoel4U se disant désolé pour cette mauvaise expérience et qu’une nouvelle chaise partait directement de chez eux (merci Jill). Réception prévue ce jour 04/08.
Expérience parfaite avec Desigstoel4U. À recommander.

27. heinäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Lijkt een beetje op stiekeme…

Lijkt een beetje op stiekeme dropshipping. Voorradige items die lang laten wachten op levering. Duidt meestal op dropshipping en dus een bedrijf die niet eerlijk en transparant is over hun werkwijze. Aan de andere kant kan het ook slecht voorraad beheer zijn. Hoedan ook de klantenservice doet wel erg haar best, daarvoor nog een enige + De bestelling is uit eindelijke wel in goede kwaliteit geleverd

24. heinäkuuta 2026

Een super ervaring met DS4U

Een super ervaring met DS4U! We kochten de tuinstoelen Max. Bij levering was de kleur niet wat we hadden verwacht. We namen contact op met de klantendienst voor een andere kleur en een paar dagen later stond er een vrachtwagen vanuit Nederland aan de deur voor de ruil. Nieuwe kleur geleverd en de oorspronkelijke bestelling terug meegenomen. Als dat geen service is! Dus DS4U is echt een aanrader!!!

8. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ben zeer tevreden over het bestelgemak…

Ben zeer tevreden over het bestelgemak en service
Korte levertijd van onze tuinstoelen na bezorging bleek een stoel kapot te zijn gegaan tijdens het transport hierover gemaild zoals via de website werd aangegeven met omschrijving van probleem en foto's als bijlage toegevoegd.
Snelle reactie en oplossing aangeboden gekregen en er werd direct een nieuwe stoel toegezonden zonder enig probleem.
Dank voor de goede service ook voor de goede afhandeling kan nu eenmaal gebeuren dat iets tijdens transport mis gaat maar super opgelost.
Dank hiervoor

4. kesäkuuta 2026

Topservice!

Topservice!
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd direct vriendelijk geholpen.
Tot mijn verrassing hebben ze snel een nieuw onderstel voor de stoel toegestuurd. De communicatie verliep vlot en de service was uitstekend.
Het is fijn om te merken dat een bedrijf ook na meerdere jaren nog zo betrokken is bij zijn klanten.
Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling en de geweldige service.
Zeker een aanrader!

1. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Zeer teleurstellende ervaring met …

Zeer teleurstellende ervaring met DS4U.
Op de website stond dat de stoelen op voorraad waren en snel geleverd zouden worden, maar uiteindelijk heb ik er 12 dagen op moeten wachten. Toen de stoelen eindelijk binnenkwamen, bleek de kleur totaal niet overeen te komen met de foto’s en beschrijving op de website. Ik had champagnekleur besteld, maar in werkelijkheid leek het meer goud/groen.

Ik heb hier direct melding van gemaakt en de volgende dag ook telefonisch contact opgenomen. Ik mocht de stoelen wel retourneren, maar moest daarvoor zelf €50 retourkosten betalen, terwijl het probleem juist lag bij de verkeerde weergave van de kleur op de website.

Voor mij geen fijne ervaring qua levertijd, communicatie en service bij een klacht.

18. toukokuuta 2026

Goedemiddag Denise (Leonie) van der Elst,

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet tevreden terug kijkt op uw bestelling bij ons. Zover wij terug kunnen zien zijn de eetkamerstoelen netjes binnen de aangegeven tijd bij u bezorgd, een week eerder dan is bevestigd.

Wij hebben van u foto's ontvangen en de kleur lijkt anders dan de foto's op onze website. Houdt hierbij wel rekening mee dat u een champagne stoel bij uw eigen muurkleur houdt (beetje gelig) en u gebruik maakt (waarschijnlijk) van een smartphone met alleen binnenlicht en weinig licht van buiten. Wij hebben de foto's gemaakt in onze studio/showroom en daardoor kunnen de foto's altijd een minimale afwijking hebben. Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend en teleurstellend is. Onze oprechte excuses dat u dit anders ziet. Telefonisch is er doorgegeven dat wij bij afhaal de stoelen zouden controleren. Als u de juiste kleur had ontvangen zouden de kosten van afhaal voor u zelf zijn, mocht u verkeerde kleur hebben ontvangen zouden wij de kosten niet doorbelasten. Omdat wij de juiste kleur hebben geleverd belasten wij de kosten wel aan u door. Als stoelen niet naar wens zijn dan dient u zelf de kosten te betalen voor het retourneren. De voorwaarden vindt u terug op onze website. Wij hebben ons best gedaan dit positief op te lossen maar helaas is dat in dit geval bijna onmogelijk. Erg jammer dat u dit anders ziet en ons via een 2e kanaal met een andere voornaam exact dezelfde review geeft. Volgens mij hebben wij het niet verdiend dat u ons tot twee maal toe een slechte beoordeling geeft terwijl wij in onze ogen niets verkeerd hebben gedaan en u niet tevreden bent met de stoelen.
Hopelijk vindt u elders stoelen die wel naar wens zijn voor u.

Saanut 3/5 tähteä

Eettafel besteld - 2 weken later - geen nieuws geen communicatie

UPDATE:
Eerlijk de ERVARING ZELF is mij 2 sterren waard, maar de klantendienst is zeer klantgericht en reageert ook snel. Ook de chauffeur is sympathiek. Daarom 3 sterren.

Na drie maanden eindelijk mijn eettafel ontvangen.
Helaas was deze beschadigd.
Direct contact genomen met de klantendienst en een uitleg gekregen. Op het einde op een correcte manier afgehandeld en de tafel naar het recyclagepark gebracht.

Ik heb een eettafel besteld op 23 april en zou op 3 mei een track & trace ontvangen. Ik heb echter niets ontvangen, terwijl alles werd betaald😡 we zijn nu 7 mei en ik nog geen enkel nieuws. Communicatie is dus een probleem!

7. toukokuuta 2026

Goedemorgen Vincent Chu,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niets meer heeft vernomen van ons. Wij kunnen ons voorstellen dat u teleurgesteld bent en zich afvraagt waar de bestelling blijft. De indicatie verzenddatum is 3 mei. Dit is niet per definitie de verzenddatum, maar een indicatie van verzending. Per mail nemen wij contact met u op om u te voorzien van een update. Excuses voor het ongemak wat dit oplevert.

Bestelde en niks ontvangen

Ik heb op 24 april een salontafels besteld en daar staat dat binnen 3 werkdagen leverbaar. Tot op 1 mei heb ik niks van vernomen dat het verzonden.

1. toukokuuta 2026

Goedemorgen B Kharita,

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wij vinden het erg jammer dat wij een 2e slechte review van u ontvangen terwijl wij meerdere malen onze excuses hebben aangeboden en hebben meegedacht aan een passende oplossing. Spijtig genoeg heeft u ons daarna nog een slechte beoordeling gegeven zonder enige toelichting op onze mail die wij nog verstuurd hebben. Wij doen altijd ons best om te kijken naar een passende oplossing helaas ziet u dit anders. Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en het aankoopbedrag wordt aan u teruggestort.

The chairs are beautiful

The chairs are beautiful, soft to the touch, and very comfortable. Plus, at an affordable price, they're definitely worth buying. I had a small problem with the DPD courier, but the company was very involved and quickly helped me resolve the issue. So, kudos for the effort! Thank you!

9. helmikuuta 2026

Topservice

Ik heb een half jaar geleden een zwevende tv meubel gekocht en deze opgeslagen omdat ik op oplevering nieuwbouw moest wachten. Nu wilde ik deze ophangen, maar van 1 lade was een scharnier verkeerd geproduceerd en kon ik deze niet gebruiken. Afgelopen vrijdag na sluitingstijd een mail gestuurd en binnen 5 minuten een mail terug dat dit scharnier reeds bij leverancier verstuurd was. Wat een topservice en trouwens prijs/kwaliteit is ook super. Designstoel4u is een echte aanrader.

3. helmikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Zeer teleurstellend en slechte communicatie

Wat een slecht georganiseerd bedrijf! Ik ontving de verkeerde stoelen vanwege een fout in het magazijn. De klantenservice is verschrikkelijk in communicatie; ik spreek steeds iemand anders en mijn mailtjes blijven weken onbeantwoord. Ik heb nog steeds geen duidelijk antwoord op wanneer de nieuwe stoelen worden bezorgd. Als consument moet ik zelf een enorm pakket terugbrengen naar een PostNL-punt. Het is frustrerend om als consument de dupe te worden van hun fout en in allerlei lastige situaties terecht te komen. Bestel hier absoluut niet!
Update 7 februari: nieuwe stoelen geleverd maar blijken nogmaals de verkeerde te zijn!!

6. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin