5 stjerner til Dermaspace! For det første bestilte jeg om aftenen - allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset direkte efter arbejde. Jeg tog deres test ift. hvilke produkter der vil... Näytä lisää
Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Näytä lisää
Derma Space fortjener helt sikkert sine 5 🌟🌟🌟🌟🌟! 🌟 For et supergodt udvalg af produkter i forskellige prisklasser. 🌟 For at leveringen er så hurtig, at jeg faktisk ikke kan følge med. 😆... Näytä lisää
Jeg vil gerne dele min oplevelse med denne fantastiske service! Leveringen var utrolig hurtig, hvilket var en positiv overraskelse. Pakken var omhyggeligt indpakket, og alt var i perfekt stand. Et eks... Näytä lisää
Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hurtig sending og produkter har gjort en kæmpe forskel på min hud!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Gode forklaringer på de enkelte produkter
Hurtig levering - glæder mig til at se, om produkterne virker som de lover. Indtil videre ser det lovende ud.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Dermaspace er blevet mit faste indkøbssted for skincare. Stort udvalg til alle typer. Virkelig god og hurtig service. Stærkt vanedannende :)

Vastaus yritykseltä Derma Space
Hjælpsom og tilgængelig kundeservice! Hurtig og nem bestilling og levering. Jeg har handlet hos Dermaspace mange gange, og det er altid en god oplevelse 😊

Vastaus yritykseltä Derma Space
Hurtig levering, hurtig hjælp og svar ang tilføjelse af en vare jeg kom i tanke om jeg ville ha med i ordren, efter min bestilling var gennemført, gratis prøver med i pakken, kan ikke bede om mere 👏

Vastaus yritykseltä Derma Space
Fin butik med en masse spændende produkter. Jeg er fuldt ud tilfreds med min handel hos dermaspace.dk.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Har kun godt at sige om DermaSpace. Har efterhånden handlet der (lidt for) mange gange og hver gang er alting fuldstændig i orden. Sidst var der en enkelt vare, der var gået i stykker under transporten og i løbet af nul komma fem var der fundet en god løsning.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Godt udvalg af produkter, hurtig levering. Jeg anbefaler

Vastaus yritykseltä Derma Space
Sættet er købt som gave, så jeg kan ikke bedømme produkterne, men gaven vakte meget stor glæde. Jeg kan dog sige at alt omkring køb og forsendelse fungerer upåklageligt.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Hurtig levering og god service ved reklamation.
Jeg oplevede en reklamation på min ordre, og fik hurtigt svar og god løsning på dette. Jeg vil klart anbefale Derma Space og ser frem til at handle der igen :-)

Vastaus yritykseltä Derma Space
God hurtig levering, og gode produkter

Vastaus yritykseltä Derma Space
Gode produkter, til fornuftig pris og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Det er en fornøjelse at være kunde hos Derma Space. Ordrer behandles hurtigt og er fremme to dage senere, altid med samples også og en behagelig besked.
Desuden er det fantastisk at have sådan et udvalg af hudpleje i en dansk webshop!

Imødekommende og behjælpelig betjening👍🏻

Hurtig levering.
Professionelt personale der har informeret om hvor langt mine varer var.
Produkterne er gode.
Køber helt sikkert fra jer igen.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Jeg havde lidt udfordringer med at oprette en bruger, men det fik jeg så hurtigt hjælp til. Desuden er der prismatch på produkter - og jeg fik dem hjem superhurtigt! Så positivt overrasket - I har en ny, fast kunde!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Dermaspace har et bredt udvalg af produkter til gode priser. Webshoppen er nem at navigere i, produkterne beskrives grundigt samt hvordan de bruges, og der er altid en ingrediensliste uden tastefejl. Betjening af ordre + forsendelse er lynhurtig og kundeservicen er i top. Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Quick delivery and variety of products.
One thing I did not like was that I bought a travel size SPF that was not intended for sale but a free sample instead…