Derma Space Arvostelua

1 090
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

5 stjerner til Dermaspace! For det første bestilte jeg om aftenen - allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset direkte efter arbejde. Jeg tog deres test ift. hvilke produkter der vil... Näytä lisää

Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Näytä lisää

Derma Space fortjener helt sikkert sine 5 🌟🌟🌟🌟🌟! 🌟 For et supergodt udvalg af produkter i forskellige prisklasser. 🌟 For at leveringen er så hurtig, at jeg faktisk ikke kan følge med. 😆... Näytä lisää

Jeg vil gerne dele min oplevelse med denne fantastiske service! Leveringen var utrolig hurtig, hvilket var en positiv overraskelse. Pakken var omhyggeligt indpakket, og alt var i perfekt stand. Et eks... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(1 090)

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig sending og produkter har gjort…

Hurtig sending og produkter har gjort en kæmpe forskel på min hud!

5. elokuuta 2024

Hej Stine,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at produkterne har gjort en forskel for din hud! Vi sætter stor pris på din anmeldelse.!
Hav en fantastisk weekend,
Venlig hilsen, Laura //Derma Space

Gode forklaringer på de enkelte…

Gode forklaringer på de enkelte produkter

Hurtig levering - glæder mig til at se, om produkterne virker som de lover. Indtil videre ser det lovende ud.

Hej Christina,
Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds indtil videre. Vi håber, at produkterne lever op til dine forventninger. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi her til at hjælpe!🌟
- Kærligst, Laura //Derma Space

Dermaspace er blevet mit faste…

Dermaspace er blevet mit faste indkøbssted for skincare. Stort udvalg til alle typer. Virkelig god og hurtig service. Stærkt vanedannende :)

11. elokuuta 2024

Hej Anja,
Mange tak for de fine ord. Vi forsøger at ramme et bredt sortiment, så der netop er noget til alle hudtyper. SÅ tusind tak for at italesætte dette.. Tak for at handle hos os. Det betyder utroligt meget for os<3
- Skøn dag til dig!
Laura //Derma Space

Altid en god oplevelse

Hjælpsom og tilgængelig kundeservice! Hurtig og nem bestilling og levering. Jeg har handlet hos Dermaspace mange gange, og det er altid en god oplevelse 😊

13. elokuuta 2024

Hej Anna,
Wauw, sikke dine ord varmer. Hvor er det dejligt at læse, at du altid er tilfreds med dine køb hos os.
Tusind tak skal du have<3
Alle de bedste hilsner,
Laura //Derma Space

Hurtig levering

Hurtig levering, hurtig hjælp og svar ang tilføjelse af en vare jeg kom i tanke om jeg ville ha med i ordren, efter min bestilling var gennemført, gratis prøver med i pakken, kan ikke bede om mere 👏

Hej du,
Mange tak for de rosende ord og høje bedømmelse af din oplevelse. Den sætter vi simpelthen så stor pris på. Kan du have en fænomenal dag!
Alle hilsner, Laura /Derma Space<3

Fin butik med en masse spændende…

Fin butik med en masse spændende produkter. Jeg er fuldt ud tilfreds med min handel hos dermaspace.dk.

27. heinäkuuta 2024

Hej Marie,
Tusind tak, fordi du har givet dig tid til at lave en anmeldelse af vores side herinde - det betyder så meget for os.
Skønt at læse, at du er tilfreds med din handel!
Hav en fantastisk weekend!
Venlig hilsen, Laura<3

Har kun godt at sige om DermaSpace

Har kun godt at sige om DermaSpace. Har efterhånden handlet der (lidt for) mange gange og hver gang er alting fuldstændig i orden. Sidst var der en enkelt vare, der var gået i stykker under transporten og i løbet af nul komma fem var der fundet en god løsning.

9. elokuuta 2024

Hej Anne,
Det er så fedt at læse, at du har været tilfreds med dit køb trods den ødelagte vare. Det er selvfølgelig, hvad der kan ske. Så godt at høre, at vi fandt en løsning, der gjorde dig glad.
Tak fordi, du handler hos os.
Hav en skøn weekend!<3
Venlig hilsen, Laura

God oplevelse

Godt udvalg af produkter, hurtig levering. Jeg anbefaler

8. elokuuta 2024

Hej Anna,
Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er vi glade for at høre, at du finder produkterne gode, og at leveringen levede op til dine forventninger.
Tak for at være kunde hos os.
Det betyder meget for os😊
Hav en fantastisk dag!❤️
Kærlig hilsen, Laura

Købt som gave.

Sættet er købt som gave, så jeg kan ikke bedømme produkterne, men gaven vakte meget stor glæde. Jeg kan dog sige at alt omkring køb og forsendelse fungerer upåklageligt.

7. elokuuta 2024

Hej du,
Så skønt at læse, at din gave vakte stor glæde. Sikke nogle fine ord og en høj bedømmelse. Den er vi stolte af.
Du skal have en stor tak - og tillykke til den, der skulle have en gave❤️
God dag til dig!
- Varme hilsner, Laura

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service ved reklamation.
Jeg oplevede en reklamation på min ordre, og fik hurtigt svar og god løsning på dette. Jeg vil klart anbefale Derma Space og ser frem til at handle der igen :-)

5. elokuuta 2024

Hej Lena,
Mange tak for de varme ord. Det betyder utroligt meget for os, at du har givet dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse angående din oplevelse. Dejligt at læse, at vi fandt en god løsning, du blev tilfreds med.
Må du have en skøn dag😊
Venlige hilsner, Laura

God hurtig levering

God hurtig levering, og gode produkter

26. heinäkuuta 2024

Kære Salma,
Tak for dine søde ord vedrørende levering og produkter. Skønt at læse, at du er tilfreds med dit køb.
Hav en fantastisk dag.
Venlig hilsen,
Laura❤️

Super fin oplevelse

Gode produkter, til fornuftig pris og hurtig levering.

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Derma Space

Mange tusind tak for den høje bedømmelse og fine ord, Jette❤️
Den er vi bare glade for. Tak for at handle hos os!
Hav en dejlig dag.
Venlig hilsen, Laura

Derma Space er altid on point

Det er en fornøjelse at være kunde hos Derma Space. Ordrer behandles hurtigt og er fremme to dage senere, altid med samples også og en behagelig besked.
Desuden er det fantastisk at have sådan et udvalg af hudpleje i en dansk webshop!

Hej Esther,
Sikke nogle fine ord.. Wauw, de varmer virkelig at læse. Alle fem stjerner din vej også!😊
Hav en skøn aften!
Venlig hilsen, Laura // Derma Space

Imødekommende og behjælpelig betjening👍🏻

Imødekommende og behjælpelig betjening👍🏻

4. elokuuta 2024

Hej Nour,
Tusind tak for de rosende ord og høje bedømmelse, den er vi så taknemmelige for. Tak fordi, du handler hos os😊
Kærligst, Laura

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Professionelt personale der har informeret om hvor langt mine varer var.
Produkterne er gode.
Køber helt sikkert fra jer igen.

3. elokuuta 2024

Hej Betina,
Mange tak for din søde besked. Hvor dejligt at læse, at du er tilfreds med dit køb!😊
Tusind tak for at være kunde hos os. Hav en skøn aften!❤️
- Laura

Positivt overrasket

Jeg havde lidt udfordringer med at oprette en bruger, men det fik jeg så hurtigt hjælp til. Desuden er der prismatch på produkter - og jeg fik dem hjem superhurtigt! Så positivt overrasket - I har en ny, fast kunde!

Kære Mirjeta,
Mange tak for din fine anmeldelse. Den varmer virkelig❤️
Jeg må dog lige gøre opmærksom på, at vi ikke tilbyder prismatch på vores produkter, men vi altid arbejder hårdt for at sikre, at vores priser afspejler sig i kvaliteten❤️
Hav en helt fantastisk dag! Igen, tak for at være kunde hos os😊
- Laura

Dermaspace har et bredt udvalg af…

Dermaspace har et bredt udvalg af produkter til gode priser. Webshoppen er nem at navigere i, produkterne beskrives grundigt samt hvordan de bruges, og der er altid en ingrediensliste uden tastefejl. Betjening af ordre + forsendelse er lynhurtig og kundeservicen er i top. Kan varmt anbefales!

15. heinäkuuta 2024

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder simpelthen alverden for os, at du har brugt tid på at skrive sådan en!❤️
Jeg vil sige dine rosende ord videre i teamet, da vi altid forsøger at gøre webshoppen så brugervenlig, som muligt - så er sikker på, de vil lande godt.
5 stjerner din vej også,
Kram fra os😊

Rigtig hurtig levering!

Rigtig hurtig levering!

24. heinäkuuta 2024

Hej Nora,
Sikke en høj bedømmelse og fine ord, tusind tak for det.
Kan du have en helt fantastisk dag!❤️
Kærligst,
Laura

Delivery time & variety of products

Quick delivery and variety of products.
One thing I did not like was that I bought a travel size SPF that was not intended for sale but a free sample instead…

22. heinäkuuta 2024

Dear Bianca,
Thank you so much for your feedback! I'm thrilled to hear that you were pleased with our delivery and the variety of products we offer. It means a lot to us!
I’m genuinely sorry about the mix-up with the travel size SPF. I apologize for any inconvenience this may have caused.
Your satisfaction is our top priority, so please contact us at kundeservice@dermaspace.dk. We would love the opportunity to find a solution together and make this right for you.
Thank you again for your support and understanding!
Warmest regards,
Laura