Derma Space Arvostelua

1 090
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

5 stjerner til Dermaspace! For det første bestilte jeg om aftenen - allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset direkte efter arbejde. Jeg tog deres test ift. hvilke produkter der vil... Näytä lisää

Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Näytä lisää

Derma Space fortjener helt sikkert sine 5 🌟🌟🌟🌟🌟! 🌟 For et supergodt udvalg af produkter i forskellige prisklasser. 🌟 For at leveringen er så hurtig, at jeg faktisk ikke kan følge med. 😆... Näytä lisää

Jeg vil gerne dele min oplevelse med denne fantastiske service! Leveringen var utrolig hurtig, hvilket var en positiv overraskelse. Pakken var omhyggeligt indpakket, og alt var i perfekt stand. Et eks... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.

Erinomainen

(1 090)

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super første købsoplevelse

Super første købsoplevelse! Jeg havde ikke hørt om dermaspace, men faldt over en reklame for et produkt, der førte mig til deres webshop. Rigtig hurtig levering og fine vedlagte prøver. Jeg handler her gerne igen!

5. marraskuuta 2024

Hej Louise,
Sikke nogle pæne ord og en høj bedømmelse. Wauw! Den varmer helt vildt.
Tak for at være kunde hos os. Din støtte betyder utroligt meget for os.
Kan du have en skøn dag!
Mange kærlige hilsner,
Laura//Derma Space<3

Helt ukompliceret hurtig handel og gode…

Helt ukompliceret hurtig handel og gode produkter.
Var søde at hjælpe med en rettelse, da jeg havde lavet en fejl i bestillingen.

Hej Tina,
Hvor er det dejligt at læse, at du fik den rette hjælp til fejlen - og du finder vores produkter gode.
Ihh, hvor det varmer.
1000 tak.
Ha' en fænomenal dag!
Mange gode hilsner,

Super gode produkter

Super gode produkter. Eneste creme, jeg har prøvet, som virker på min hud.

2. marraskuuta 2024

Hej Karsten,
Hvor er det dejligt at læse, at du har fundet et produkt, der virker godt for dig!
Det er vi simpelthen så glade for.
1000 tak for at handle hos os.
Må du få en dejlig dag.
Kærligst, Laura//Derma Space<3

Älskar verkligen deras sortiment och…

Älskar verkligen deras sortiment och även så himla trevlig kundservice! Verkligen 10-10❤️

Hej Julia,
Tusind tak for de søde ord.
Hvor er vi glade for, at vi kunne hjælpe dig!
Hav en skøn dag,
Venlig hilsen, Laura<3

Altid en shoppingoplevelse værd

Smuk indpakning, lækre produkter og hurtig levering. Vender altid tilbage jer 😊

1. lokakuuta 2024

Hej Tracey,
Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Den sætter vi meget stor pris på.
Tak for at pointere indpakningen samt produkterne og leveringen.
Kan du have en fantastisk dag!
Kærligst, Laura<3

Stamkunde i tre år

Jeg har været stamkunde ved Derma Space i tre år (siden 2021), og der er altid styr på tingene. De har også et rigtig bredt udvalg af koreanske produkter, så man ikke kun kan få fat i de "trendy" produkter fra Tik Tok men mere niche. Derudover er deres hjemmeside virkelig overskuelig, så den er inddelt i hudtype og tilstand.

Hej Ella,
Sikke nogle fine ord. Dem vil jeg sige videre i teamet.
Det betyder simpelthen så meget. Tak for at handle trofast hos os.
Du skal have en stor tak.
Kan du have en helt fantastisk dag.
Kærligst, Laura//Derma Space

Happy customer

My order arrived early and I am happy with the packaging and also they gave me a free sample of the products.

3. lokakuuta 2024

Hi Anjali<3
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that your order arrived early and that you're pleased with the packaging. We love to include free samples for our customers to try out new products. If you have any questions or need further assistance, feel free to reach out. Enjoy your purchases!
Best regards,
Laura//Derma Space<3

Det er som altid en virkelig god…

Det er som altid en virkelig god oplevelse at handle hos Dermaspace. Der er god og hurtig kundeservice og gode produkter :)

28. lokakuuta 2024

Hej Iben,
Tusind tak for dine rosende ord vedrørende kundeservice og vores produkter.
Vi håber, at de bringer dig glæde i hverdagen.
Mange gode hilsner,

Fin oplevelse 🤩

25. lokakuuta 2024

Hej Mette,
TAK for at handle hos os.
Din støtte betyder meget.
Mange kærlige hilsner, Laura//Derma Space

Lækre produkter

Lækre produkter, hurtig levering. Kan varmt anbefales ❤️

27. lokakuuta 2024

Hej Camilla,
Mange tusind tak for din fine anmeldelse og høje bedømmelse.
Wauw, den går lige i hjertet.
Kan du have en helt fantastisk dag.
Kærligst, Laura//Derma Space

Det er enormt sjældent jeg har fået så…

Det er enormt sjældent jeg har fået så god service som hos Derma Space.
Det er nærmest ligemeget hvilke problem du står med, så får du kundeservice i øjenhøjde, og empatiske individer bag.

Jeg vil anbefale alle at handle her.

Vh

24. lokakuuta 2024

Hej Jeppe,
Wauw, sikke en fin anmeldelse. Den er vi bare glade for<3
Du skal have et stort tak, fordi du er kunde hos os.
Det er vi meget stolte af.
Mange kærlige hilsner din vej.
Laura//Derma Space

perfekt hjemmeside

perfekt hjemmeside, nem at navigere i.
hurtig levering

2. lokakuuta 2024

Hej du,
Tusind tak for de søde ord.
Dem sætter vi kæmpe meget pris på.
Kan du have en dejlig dag.
Kærlige hilsner, Laura<3

Rigtig god service

Rigtig god service, produktet lever op til forventningerne og hurtig levering

15. lokakuuta 2024

Hej du,
Tusind tak for din anmeldelse og de søde ord vedrørende leveringen og produkterne. Vi håber, de bringer dig værdi i hverdagen.
Kærlige hilsner, Laura //Derma Space

Elsker at handle hos Dermaspace

Altid en fornøjelse at handle hos Dermaspace. Hurtig levering, en lille treat vedlagt i form af en sheetmaske (tusind tak, elsker det!), og så Mette og Katrine bare nogen stjerner til at rådgive. Tak

3. lokakuuta 2024

Hej Ditte,
Tusind tak for din fine, fine anmeldelse og store ros. Jeg vil give din besked videre! Tusind tak.
Kan du have en fantastisk dag.
Mange kærlige hilsner, Laura // Derma Space

Det er altid en god oplevelse at handle…

Det er altid en god oplevelse at handle hos Dermaspace. Godt udvalg af produktioner og hurtig ekspedition.

30. syyskuuta 2024

Hej Pernille,
Tusind tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse af vores udvalg og ekspedition. TAK er et fattigt ord.
Mange hilsner tilbage,
Kærligst, Laura //Derma Space

5 stjernet webshop

Er efterhånden fast kunde. Har brugt Derma Space i løbet af det sidste år og de skuffer aldrig. Altid hurtig levering og super service. Med både mulighed for at ringe og skrive til dem. Det er rent forkælelse når man får gaver med i form af full size produkter.
Helt sikkert min favorit butik når det kommer til hudpleje❤️

10. lokakuuta 2024

Hej Josephine,
Wauw, sikke en anmeldelse. Hvor er vi bare glade for, at have dig som kunde.. 5 stjerner din vej også.
Kærligst alle fra team Derma Space.
Skøn dag til dig<3