5 stjerner til Dermaspace! For det første bestilte jeg om aftenen - allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset direkte efter arbejde. Jeg tog deres test ift. hvilke produkter der vil... Näytä lisää
Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Näytä lisää
Derma Space fortjener helt sikkert sine 5 🌟🌟🌟🌟🌟! 🌟 For et supergodt udvalg af produkter i forskellige prisklasser. 🌟 For at leveringen er så hurtig, at jeg faktisk ikke kan følge med. 😆... Näytä lisää
Jeg vil gerne dele min oplevelse med denne fantastiske service! Leveringen var utrolig hurtig, hvilket var en positiv overraskelse. Pakken var omhyggeligt indpakket, og alt var i perfekt stand. Et eks... Näytä lisää
Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super første købsoplevelse! Jeg havde ikke hørt om dermaspace, men faldt over en reklame for et produkt, der førte mig til deres webshop. Rigtig hurtig levering og fine vedlagte prøver. Jeg handler her gerne igen!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Helt ukompliceret hurtig handel og gode produkter.
Var søde at hjælpe med en rettelse, da jeg havde lavet en fejl i bestillingen.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Glæder mig til at bestille igen 😊

Vastaus yritykseltä Derma Space
Super gode produkter. Eneste creme, jeg har prøvet, som virker på min hud.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Älskar verkligen deras sortiment och även så himla trevlig kundservice! Verkligen 10-10❤️

Vastaus yritykseltä Derma Space
Smuk indpakning, lækre produkter og hurtig levering. Vender altid tilbage jer 😊

Vastaus yritykseltä Derma Space
Jeg har været stamkunde ved Derma Space i tre år (siden 2021), og der er altid styr på tingene. De har også et rigtig bredt udvalg af koreanske produkter, så man ikke kun kan få fat i de "trendy" produkter fra Tik Tok men mere niche. Derudover er deres hjemmeside virkelig overskuelig, så den er inddelt i hudtype og tilstand.

Vastaus yritykseltä Derma Space
My order arrived early and I am happy with the packaging and also they gave me a free sample of the products.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Det er som altid en virkelig god oplevelse at handle hos Dermaspace. Der er god og hurtig kundeservice og gode produkter :)

Lækre produkter, hurtig levering. Kan varmt anbefales ❤️

Vastaus yritykseltä Derma Space
Det er enormt sjældent jeg har fået så god service som hos Derma Space.
Det er nærmest ligemeget hvilke problem du står med, så får du kundeservice i øjenhøjde, og empatiske individer bag.
Jeg vil anbefale alle at handle her.
Vh

Vastaus yritykseltä Derma Space
Som altid en fornøjelse at bestille fra dermaspace.

Vastaus yritykseltä Derma Space
perfekt hjemmeside, nem at navigere i.
hurtig levering

Vastaus yritykseltä Derma Space
Rigtig god service, produktet lever op til forventningerne og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Derma Space
Altid en fornøjelse at handle hos Dermaspace. Hurtig levering, en lille treat vedlagt i form af en sheetmaske (tusind tak, elsker det!), og så Mette og Katrine bare nogen stjerner til at rådgive. Tak

Vastaus yritykseltä Derma Space
Det er altid en god oplevelse at handle hos Dermaspace. Godt udvalg af produktioner og hurtig ekspedition.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Er efterhånden fast kunde. Har brugt Derma Space i løbet af det sidste år og de skuffer aldrig. Altid hurtig levering og super service. Med både mulighed for at ringe og skrive til dem. Det er rent forkælelse når man får gaver med i form af full size produkter.
Helt sikkert min favorit butik når det kommer til hudpleje❤️