Super. Havde produktet dagen efter bestilling. Var lidt skeptisk vedr produktet! Men jeg må sige det virker bare!! Mine alu rammer på vinduer og døre blev som nye . Så kan kun anbefale dette produ... Näytä lisää

Jeg har i 20 år kæmpet med at holde alu-vinduesrammer pæne, men uden held. Jeg har prøvet Denwax før vinteren og nu igen. Resultatet er imponerende: bedste produkt af alle. Giver smuk overflade og eff... Näytä lisää

Vi har nu brugt Denwax produkter de sidste mange år. Utrolig glade for deres produkter. Vi bruger det lige fra læderstøvler til seletøj til hestene.

Min lædersofaer fik en naturlig glans og dybde. Alle smårevner i læderet forsvandt. Det er 25 år gamle lædersofaer, der blev som nye. Det er mere end et år siden jeg brugte det, og de ser stadig flott... Näytä lisää

1. Siivousaineet

Denwax er en lille dansk familie drevet virksomhed, som fremstiller de fleste af vores produkter ved håndkraft. Vores produkter, bruges til rensning, pleje, imprægnering af glatter overflader. Lige fra læder, plastik,ubehandlet træ,natursten, alu til beton. Tænk mere bæredygtig, forlæng, levetiden på dine ting. Kendt fra Løvens Hule 2024

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fuldstændig fantastisk

Fuldstændig fantastisk, det er som om jeg har fået helt nye have stole (click) håber det holder efter regn, det er jeg spændt på at se.

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Helle, mange tak for din anmeldelse, det skulle gerne holde efter regn også :)

Jeg er vældig glad for jeres produkter

Jeg er vældig glad for jeres produkter, men leveringstiden er ALT for lang......hvilket jeg har oplevet 2 gange, og det gør det svært at planlægge.

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Alice, mange tak for din anmeldelse, vores leveringstid er mellem 1-3 hverdage, hurtigere kan vi ikke gøre det :)

fantastisk

Fantastisk 👍kan kun sige det er som at få nye havemøbler , det er virkelig godt nem at smøre ud og skinner efterfølgende og vandet praler af . Tak fra en glad kunde

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Mormor Joan, mange tak for din anmeldelse, det glæder os, at du er glad for produktet :)

Normalt er jeg skeptisk på reklamer

Normalt er jeg skeptisk, når jeg støder på reklamer, især på Facebook - Men blev alligevel nysgerrig på produkterne fra Denwax.

Må blot efterfølgende konstaterer, at produktet holder præcis hvad det lover. Alt på terrassen, fra havemøbler, til havelamper har fået nyt liv.

Produktet er ikke billigt, men nogle gange må man bare konstaterer, at det retfærdiggøre prisen. Produktet er unikt. Samt kan se det er drøjt i brug, så får helt klart min anbefaling.

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Mikael, mange tak for din anmeldelse og din anbefaling :)

Mine svenskrøde plastikvinduesrammer…

Mine svenskrøde plastikvinduesrammer var blevet bleget af solen. Står nu som nye i farven, brugte Care.
Den blege brune postkasse fik også en tur med Clean og Care. Er blevet blank igen
Fuld tilfredshed

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Christina, mange tak for din anmeldelse, super at læse :)

Godt produkt

Nemt og hurtig levering produkt er super godt brugte det til et sort havebord som så kedeligt ud flot resultat

20. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Anne Marie, mange tak for din anmeldelse, dejligt at læse :)

Det er et helt fantastisk produkt

Det er et helt fantastisk produkt. Vi bruger det til vores carport, yderdør, vinduer, postkasse, udendørs lamper osv.

20. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Bent, mange tak for din anbefaling, det varmer :)

Meget positivt

Meget positivt. Mine havemøbler er som nye. Ligeledes robot-plæne-klipperens hus.

25. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Dorte, mange tak for din anmeldelse :)

Wow - bare køb det.

Wow - det skal jeg lige ha noget mere af 😃 Skiferpladerne på facaden rundt om indgangen gløder, og postkassen af zink stråler. Min cykel er også sort igen, og min altankasse ser ny ud.

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Luise, mange tak for din anmeldelse :)

Denwax Care er et mirakel middel.

Jeg har en beton bordplade på badeværelset, jeg har prøvet 1000 ting at behandle den med, uden den fulde tilfredshed. Nu har jeg prøvet Denwax og pladen har aldrig været pænere.
Vores haveborde har fået samme behandling(nonwood) de har aldrig stået flottere.
Jeg har købt en bøtte med 300 ml, næste gang bliver det 500 ml.
Stor TAK for Denwax 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Gitte, tusinde tak for din flotte anmeldelse :)

Som at få en ny postkasse!

Som at få en ny postkasse!
Vi var lige ved at købe en ny postkasse, da den gamle var blevet meget grå og trist at se på efter +20 år.
Efter en gang Denwax har den fået farven igen og står knivskarpt.
Næste projekt er vores sorte håndvask og det udendørs nonwood havebord.
Klasse produkt!

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Kim, tusinde tak for din flotte anmeldelse, det gør os rigtig glade at læse :)

Fantastisk!

Hurtig levering. Produkterne lever helt op til det beskrevet og mine forventninger. Absolut anbefalings værdig

11. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Angul, mange tak for din anmeldelse og anbefaling af vores produkter :)

Lækre produkter

Super hurtig levering.
Jeg har brugt det på mit nonwood havebord som er blevet super fint og som nyt efter rengøring og wax med denwax prudukterne. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Tænker der er mange ting der kommer til at skinne i løbet af foråret og sommeren. Mange tak. 🤩

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Anna, mange tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for :)

Super god service

Super god service. Kan klart anbefale Denwax - min postkasse skinner allerede.

13. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej Thom, mange tak for din anmeldelse og din anbefaling :)

Et super godt produkt…

Et super godt produkt som vi bruger privat, i vores virksomhed og hos vores kunder.
Kan stort ses bruges på alt hvad der trænger til at blive piftet op :)

12. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Denwax

Hej John, mange tak for din anmeldelse, det glæder os :)