1. Antiikkiliike
  2. Huonekaluliike
  3. Second hand -huonekalumyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Retro og Antik butik med gamle sjove ting. Klasisk, retro, kitsch og kvalitet i alle priser

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Handel online

Handlede i onlinebutik, og aftalte efterfølgende detaljer telefonisk. Har modtaget varen i perfekt stand, fin professionel emballage. Kan varmt anbefales.

24. marraskuuta 2023

Tømning af dødsbo

Jeg valgte Den Blå Fasan til tømning af min mor’s dødsbo, da hendes hjemmeside gav et godt indtryk af at være et seriøst sted, der giver klar besked og vejledning. Selvom Hanne er flink og imødekommende, havde vi desværre en uheldig oplevelse i forbindelse med tømningen af min mor’s dødsbo. Hanne var selv ude og vurdere dødsboet og jeg blev herefter kontaktet og fik tilbudt en pris for boet på 8.000kr. Dette tilbud accepterede jeg, men valgte desværre blot at acceptere tilbuddet mundtligt i stedet for at få tilbudet på skrift. Et par dage efter gik tømningen af boet i gang. Da tømningen var færdig, bliver jeg kontaktet af Hanne som informere mig om at hun er blevet i tvivl om ægtheden af en stol i min mor’s bo og hvis det skulle vise sig at stolen ikke var ægte, så ville hele tilbuddet på de 8.000kr falde bort.

Mit problem var så at tilbuddet om de 8.000kr. allerede var givet og accepteret og at tømningen allerede var ordnet, så det var ikke længere muligt at få et tilbud fra et andet firma. I sidste ende blev stolen leveret tilbage og jeg fik besked på at jeg intet ville modtage for den resterende del af min mor’s bo, selvom vurderingen som jeg havde modtaget og accepteret var på 8.000kr. for hele boet.

22. syyskuuta 2022

Hold da op …

Hold da op … her kan man tale om en hjemmeside der lover guld og grønne skove … Jeg står med dele af et dødsbo, hvoraf noget af det er vurderet hos Laurits. Jeg har taget billeder og sendt, sammen med en lang beskrivelsen. Returmailen lød : Tak for din mail med fotos. De viste møbler er desværre ikke noget for mig. Beklager.
Øhhh …
Jeg synes det er en meget misvisende hjemmeside, når man kan få sådan et (ufølsomt) svar.
Heldigvis findes der andre i denne branche som behandler folk ordentligt og som ikke skriver ting på deres hjemmeside som ikke passer.

1. helmikuuta 2019

Den Blå Fasan er en fantastisk butik

Den Blå Fasan er en fantastisk butik, ikke mindst takket dens ejer Hanne. Hun er altid venlig, vidende og rar at handle med. Butikken og hjemmesiden har et bredt udvalg af sjove, smukke, trendy, retro og samler objekter. Priserne er yderst rimelige, så det giver et godt flow i butikken. Der er altid noget nyt og spændende.
Jeg har købt meget forskelligt til mig selv igennem årene, men også fundet gaver til venner og familie, som ikke findes andre steder.
Kan VARMT anbefales.
Kh Inger Bischoff

16. huhtikuuta 2018

skrækkelig oplevelse!

Efter aftale kom Den Blaa Fasan ud for at kigge på min fars lejlighed. Vi havde på forhånd sagt pr. telefon at der ikke var noget af nævneværdig værdi og at vi blot gerne ville have en pris for at få det hele ryddet, samt at vi kom fra København for at få ordnet tingene.

Vi kom så for at kigge i boligen og havde kun lavet en aftale med denblaafasan da hun lød reel i telefonen.

Da hun så kom ud til os kiggede hun rundt i under et minut og sagde at det jo bare var skrald og at det havde hun slet ikke tid til at tage sig af.

Vi snakker her om min fars indbo, hans møbler, hans tv o.s.v.

To "børn" der står og er ved og kigge deres døde fars ting igennem og så kommer hun forbi og siger at det bare er skrald og går igen!

Pludselig står vi så akut og skal finde et andet firma der kan hjælpe os med at rydde hans lejlighed. Hvis vi ikke finder nogle den dag skal vi tilbage til Odense en anden dag og det er så lige 1000 kr. i togbilletter!

Jeg vil gerne advare alle mod at bruge den Den Blaa Fasan til dødsboer og det er uanset om i har nogle ting af værdi eller ej. Mere følelsestomt menneske skal man lede længe efter.

30. joulukuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili