Dekoria.nl Arvostelua 1 117

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 4/5 tähteä

Het vervoer vanuit Duitsland ging mis. Het pakketje kwam niet door. Communicatie hierover verliep in het Engels, waarom ? Ik kan het geld terugkrijgen maar wacht dat nog af Inmiddels is de kus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Dekoria heeft laten zien een professioneel en betouwbare leverancier te zijn. Nadat er iets fout was gegaan heb ik een email gestuurd en werd er al snel gereageerd. Na overleg heeft Dekoria de fout k... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Naar aanleiding van mijn vorige review van 23 juni toch een correctie. Vanmorgen werd mij een nieuwe verzending van mijn bestelling toegezegd door Dekoria en o wonder, vanmiddag ontving ik na 11 dag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had tuinkussens besteld en betaald. De dag erna besefte ik dat ik de verkeerde afmetingen had doorgegeven. Dit had ik via de mail aangegeven en het was gelukkig geen probleem. Het werd aangepast,... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Kaihdinkauppa
  3. Verhokauppa
  4. Verhovalmistaja
  5. Olohuonekalusteiden myynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij Dekoria staat de klant altijd centraal. Laat je overtuigen door onze service: gratis stofsamples, gordijnen op maat, tafelkleden, IKEA-hoezen, de leukste interieurtips en nog veel meer. Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag bij het maken van je keuze. Met Dekoria geef je jouw huiskamer een unieke persoonlijke look.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super tevreden!

Goede website, veel keus, duidelijke informatie, snelle levering en erg mooie kussens. Super tevreden!

16. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Placed an order which I never received

Placed an order which I never received. Contacted them was told they would refund me 60% of purchase, when I said I would write a review they then offered 100% refund. Never received not 1% back!

28. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Dear customer,
We assume that this is a mistake. There is no order with your details in our shop. Please check this and verify your review.

Saanut 1/5 tähteä

We zijn heel goed geholpen!

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dekoria.nl

We zijn blij dat u tevreden bent. Eén ster betekent echter dat u niet tevreden bent met uw aankopen in onze winkel. Kunt u dit wijzigen?

Saanut 2/5 tähteä

Kleur van de Kussenhoezen wijkt behoorlijk af

De levering duurde best lang en de kleur van het product week behoorlijk af van de kleur zoals hij online te zien was. Hij was veel rozer dan afgebeeld en was dus een minder goede match dan verwacht in mijn woonkamer. Dat vind ik bijzonder jammer. Had ik de werkelijke kleur op het internet gezien, dan had ii ze niet besteld. Heb besloten ze niet terug te sturen maar ben maar matig tevreden.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dekoria.nl

Het spijt ons dat u niet helemaal tevreden bent met onze producten. De levertijd is echter het gevolg van het feit dat alle stoffenproducten speciaal op bestelling worden genaaid. Om teleurstelling over de kleuren van de stoffen in de toekomst te voorkomen, bieden wij gratis verzending van stofstalen aan, omdat de kleur van het product op elk apparaat kan afwijken van de werkelijke kleur als gevolg van de monitorinstellingen.

Saanut 3/5 tähteä

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Levertijd was wat lang

8. joulukuuta 2025

Geachte klant,

uw bestelling van 6 december is op 8 december verzonden. Helaas hebben wij geen invloed op het werk van koeriersbedrijven. Wij hopen dat u tevreden zult zijn met de bestelde producten.
Dekoria Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin