Klanten service moeilijk te bereiken en weinig response over een retourzending ! Reeds bijna een week geleden retour gezonden met een retour label die je moet printen en via DHL laten terug bezorgen... Näytä lisää
Ik was wat pessimistisch door een aantal slechte recensies. Onze ervaring was goed. De bestelling zou vanaf de 23e komen en was er de 25e. De klantenservice een bericht gestuurd omdat ik geen trac... Näytä lisää
De schoenen zelf zou ik absoluut aanbevelen (9/10). Ook de prijs op de site: beter dan via derden. De website zelf, echter... Dat is waar voor mij het probleem zit. Traaaaaaag.... Elke handeling (zoek... Näytä lisää
Very cool store! When I was 16 I was into skateboarding and now, after many years I decided to buy shoes from DC shoes. My choice stopped on sneakers Tribeka E. SE.Very beautiful and comfortable sneak... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
DC Shoes is een iconisch merk dat in 1994 werd opgericht, in het hart van de skatecultuur en de boardsporten. Het werd opgericht in de Verenigde Staten en vestigde zich snel als een wereldwijde referentie dankzij zijn technische expertise en gedurfde stijl. Oorspronkelijk gespecialiseerd in skateboardingschoenen, biedt DC Shoes nu een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires en uitrusting voor riders van alle niveaus. Het merk staat bekend om de kwaliteit, duurzaamheid en het ontwerp van zijn producten, werkt samen met gerenommeerde atleten en draagt actief bij aan de ontwikkeling van extreme sporten. DC Shoes belichaamt een geest van vrijheid, prestatie en authenticiteit en inspireert een gepassioneerde gemeenschap over de hele wereld. Of het nu gaat om skaten, snowboarden of het dagelijks leven, het merk richt zich op mensen die zowel stijl als functionaliteit zoeken.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Klanten service moeilijk te bereiken en…
Klanten service moeilijk te bereiken en weinig response over een retourzending ! Reeds bijna een week geleden retour gezonden met een retour label die je moet printen en via DHL laten terug bezorgen .
DHL geeft aan retour maar van dc shoes niks vernomen alleen maar bedankt voor je aankoop en reclame.
Als je probeert te mailen krijg je loze informatie dus klanten service echt slecht daar ! Nu maar hopen dat geld terug word gestort maar 1 ding zeker nooit meer dat ik daar bestelling plaats!
Altijd leuke schoenen
Altijd leuke schoenen, altijd goede aanbiedingen.
En je hebt de schoenen snel in huis
verkeerde artikel ontvangen
Na levering van verkeerde product en mail gestuurd te hebben, na een week nog altijd geen reactie. Heb produkt teruggestuurd en wacht nu op terugbetaling
Don't order anything here!!!!
Tevreden
Ik was wat pessimistisch door een aantal slechte recensies.
Onze ervaring was goed.
De bestelling zou vanaf de 23e komen en was er de 25e.
De klantenservice een bericht gestuurd omdat ik geen track&trace kon vinden, ze reageerde dezelfde dag nog.
De schoenen zijn mooi, vallen op maat, alles is goed gegaan.
Ik draag ze al jaren
Ik draag ze al jaren, doe meer dan een jaar met een paar schoenen. Passen altijd perfect, zitten heerlijk en zien er nog goed uit ook!
Geweldige schoenen
Geweldige schoenen, prijs kwaliteutsverhouding is uitermate. Na al die jaren zijn mijn favoriete schoenen nog steeds voor 50/80 euro beschikbaar. Geen last van de inflatie op deze pata's!
Nette boots
Produkt is prima. Oogt klein. Nette boot. Afwerking binnen in is niet helemaal soepele pasvorm. Ik twijvel of ik ze behoud. Kleur is niet helemaal mijn smaak, anders dan de foto's op de site, en mijn voeten lijken klein in deze boots.
Verder lekker gevoerd en netjes sfgewerkt. 7/10
Verkeerde schoenen
Verkeerde schoenen gekregen. De schoenen zagen heel anders uit dan het plaatje liet zien.
kwaliteit en verzendingstijd, goed.
Goede verzendtijd, goede kwaliteit producten, boots zijn stijf maar zoals elk goed paar, moet ingelopen worden.
De afmetingen op de website kloppen helemaal.
Prima schoenen
DC Shoes , a very professional company.
DC Shoes heeft perfecte skate gear.
Zeer goede maat aanduiding en topmateriaal.
DC shoes is geweldig
Heldere en duidelijke webshop en snelle…
Heldere en duidelijke webshop en snelle levering
Snelle levering, vriendelijk en makkelijk te bestellen
Contactformulier werkt niet
Schoenen waren toch te klein. Geen retourlabel bij mijn bestelling. Retourlabel is niet online te vinden en het contactformulier wat ze op hun website hebben werkt simpelweg niet. Heel klantonvriendelijk en vermoeiend.
Het is gewoon goed.
Tevreden
Goede duidelijk communicatie! Netjes verpakt, leuke aanbiedingen voor members. Je moet wel geduld hebben van bestellen tot ontvangen duurt +/- 1 week
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.