Flår dig og bliver ved med at opkræve…
Flår dig og bliver ved med at opkræve selv når du har opsagt
Leder du efter en date? Her vil du finde kvinder og mænd i nærheden af dig. Tilmeld dig nu, gratis!
Flår dig og bliver ved med at opkræve selv når du har opsagt
søger personer der er blevet snydt af date mere jeg er blevet snydt noget så grusomt af datemere, for det første er det en robot de har og for det andet, hvis du melder dig ud bliver de ved med at trække penge på din konto der gik 5 måneder før jeg opdagede det jeg spærrede min konto og så begyndte de at true med advokater bål og brand men jeg er så heldig at alt jeg har sendt til dem er printet ud på parpir, for guds skyld hold dig langt væk fra denne side
Det er et svindel dateing side. Det koster de dobelt af andre dating sider
359 kr per monat. Jeg sagte mit profil op 2 dag efter jeg startet, Slettet mit profil. og tænked det var det.Den næste måned trak det 359 kr fra mit bank konto. Jeg sent 5 emails til dem før jeg fik et pdf hvor der stået jeg skal udfyld alle spørgsmål og send et FAX før jeg kunne være meldt ud. Et fax til Switzerland...Fax..Hvad er der galt med et email...Svindel..Jeg fik et nyt bank kort og det kan F... Mig....Det skrive du kan stadig læse og send post på dine profil ?? Jeg HAR IKKE NOGET PROFIL. Men jeg har betalt til den 19 april..?? Jeg kan ikke kom på mine profil..HELLO.....