Banner for DataNova Sweden AB

DataNova Sweden AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Tacksam att vi fick roboten i tid 🙏 Nu har den åkt runt tomten några varv och ser ut att gå bra än så länge. Tycker att den klipper så fint 🤩 Mvh Yvonne Vestling

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra service när jag hade problem med laddningen av min robotgräsklippare. Dom bytte till och med ut kameran på min robotgräsklippare trots att jag inte klagat på den. Det enda negativa var att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top top Service!! De eneste jeg fandt i Norden der rent faktisk kunne hjælpe mig med reservedele og vejledning omkring min Mammotion Luba 1 - 10/10 ⭐️. Hvis nogen møder gutterne eller gutinderne... Näytä lisää

1. Ruohonleikkurimyymälä
  2. Automaatioyritys
  3. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
  4. Elektroniikkaliike
  5. Puutarha
  6. Ruohonleikkurin huolto

Tietoja yrityksestä DataNova Sweden AB

Yrityksen kirjoittama

Din Nordiska Expert på smart teknik sedan 1992.

I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.

Vi är experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bättre miljö. Vår filosofi är enkel: "Det ska bara fungera!"

Vårt erbjudande sträcker sig från smarta robotar för hem och trädgård till avancerade nätverkslösningar – där vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.

Framtidens Hem & Trädgård:

• Robotgräsklippare från Mammotion:

Vi är Sveriges Officiella Leverantör för Mammotion och experter på satellitstyrda robotgräsklippare utan slinga. Njut av tystgående drift, en perfekt gräsmatta och maximal fritid utan ansträngning.

• Snöröjningsrobotar från Yarbo:

Upplev vintrar utan stress och utan ansträngning! Yarbo Snöslunga är en självkörande robot som sköter trädgården året runt automatiskt – från gräsklippning och lövblåsning till trimming och snöröjning.

• Robotar som rengör poolen:

Upplev kristallklart vatten utan manuellt arbete! Våra självgående poolrobotar rengör och dammsuger effektivt. Du sparar tid och energi och får mer tid för avkoppling.

• Vattentät Smart-TV från Sylvox:

Skapa den ultimata filmupplevelsen utomhus och i badrummet. Sylvox levererar nästa generations IP-klassade, vattentäta underhållning.

Svensk Support & Service:

Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bästa möjliga kundnöjdhet.

Redo att förenkla din vardag?

Upptäck DataNova idag.

Datanova.se

Promotion box for DataNova Sweden AB

Smarta robotar för hem & trädgård

Robotgräsklippare som förenklar din vardag - Svensk verkstad & support

Kaikki arvostelut

175 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snabbare leverans än utlovat

Snabbare leverans än utlovat! Grymt nöjd!

9. kesäkuuta 2026

Stort tack för din fantastiska recension!

Vad roligt att höra att din Mammotion robotgräsklippare levererades snabbare än utlovat och att du är grymt nöjd. Vi arbetar alltid för att få iväg beställningar så snabbt som möjligt och det är extra kul när vi kan överträffa förväntningarna.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare under många år framöver!

Saanut 4/5 tähteä

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår kunskap. På DataNova strävar vi efter att ge personlig service och kunnig rådgivning, oavsett om det gäller val av Mammotion robotgräsklippare, installation eller support efter köpet.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare!

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en vara som inte fanns i…

Beställde en vara som inte fanns i lager. Fick uppskattat leveransdatum till 10/7 men de lyckades skaka fram produkten och få den levererad en hel månad tidigare. Mycket fin service och smidig och snabb hemleverans.

9. kesäkuuta 2026

Stort tack för din fantastiska recension!

Vad roligt att höra att vi kunde överträffa dina förväntningar. Vi vet att väntan på en ny Mammotion robotgräsklippare kan kännas lång, så det är extra kul att vi lyckades få fram produkten och leverera den ungefär en månad tidigare än det preliminära leveransdatumet.

Vi arbetar alltid för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, och det gläder oss att du uppskattade både servicen och den smidiga hemleveransen.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare under lång tid framöver!

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen. På DataNova strävar vi efter att ge personlig service och se till att våra kunder får en smidig upplevelse från beställning till levererad Mammotion robotgräsklippare.

Saanut 5/5 tähteä

Skönt att ha kontakt med en svensk…

Skönt att ha kontakt med en svensk service när roboten stötte på problem.

Positiv och snabb kontakt. Personligt bemötande.

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä DataNova Sweden AB

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattade både den snabba kontakten och det personliga bemötandet. Vi tycker att god service handlar om att vara tillgängliga, lyssna på våra kunder och ge hjälp på ett personligt sätt.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova och Mammotion. Vi hoppas att du får stor glädje av din robotgräsklippare!

Saanut 5/5 tähteä

Varan kom fram hyfsat snabbt så det var…

Varan kom fram hyfsat snabbt så det var ok

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä DataNova Sweden AB

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att varan kom fram snabbt och att du är nöjd med leveransen. Vi arbetar alltid för att få iväg beställningarna så snabbt som möjligt och ge våra kunder en smidig köpupplevelse.

Saanut 3/5 tähteä

Jag tycker det var dålig återkoppling…

Jag tycker det var dålig återkoppling om leveranstiden och när det ändrades fick jag aktivt fråga igen.

7. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä DataNova Sweden AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar när det gäller kommunikationen kring leveranstiden. Du har helt rätt i att vi borde ha informerat tydligare när leveransdatumet ändrades, istället för att du själv skulle behöva kontakta oss för att få en uppdatering.

Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår information till kunderna, särskilt vid förseningar och förändrade leveransdatum.

Tack för ditt tålamod och för att du hjälper oss att bli bättre.

Saanut 5/5 tähteä

Gräsklipparen dök upp innan utsatt tid

Gräsklipparen dök upp innan utsatt tid! 😄
Samt bra support för oss som inte kan!😂

7. kesäkuuta 2026

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att din Mammotion robotgräsklippare dök upp tidigare än väntat! 😄

Det gläder oss också att höra att du är nöjd med supporten. Vi vet att det ibland kan dyka upp frågor längs vägen, och då vill vi finnas där för att hjälpa till så att allt fungerar som det ska.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova och Mammotion. Vi hoppas att du får många bekymmersfria timmar medan roboten tar hand om gräsmattan!

Bra produkt

Bra produkt, lätt att komma igång.
Väntar på nyckelbrickan som ses i reklamen

2. kesäkuuta 2026

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din Mammotion robotgräsklippare och att den var enkel att komma igång med. Vi arbetar för att göra både installation och användning så smidig som möjligt.

När det gäller nyckelbrickan hoppas vi att den snart dyker upp hos dig. Om du har några frågor eller om leveransen dröjer är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova och Mammotion!

Saanut 5/5 tähteä

Utomordentligt bra support och hjälp…

Utomordentligt bra support och hjälp att lösa kundens problem. Rekommenderas varmt!/Håkan H.

13. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä DataNova Sweden AB

Stort tack för din fantastiska recension, Håkan!

Det värmer verkligen att höra att du är nöjd med den hjälp och support du fått. Att hjälpa våra kunder att lösa problem och få ut det mesta av sin Mammotion robotgräsklippare är något vi brinner för.

Tack för rekommendationen och för förtroendet att få hjälpa dig. Det betyder mycket för oss!

Oskar en kanonkille

Oskar en kanonkille. klipparen verkar efter fem timmar jättebra.

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du fått bra hjälp av Oskar och att din Mammotion robotgräsklippare gjort ett så gott första intryck. Efter bara några timmars användning låter det som att den redan lever upp till förväntningarna!

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova och Mammotion. Vi hoppas att du kommer att vara lika nöjd även efter många timmars klippning framöver.

bra klippare

Gick bra att komma igång klipper bra jag är nöjd med köpet

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din Mammotion robotgräsklippare. Det är extra kul att höra att det gick smidigt att komma igång och att klippresultatet lever upp till förväntningarna.

Snabb support

Snabb support, bra leverans.

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår support och leveransen. Vi strävar alltid efter att ge snabb hjälp och en smidig köpupplevelse från beställning till levererad Mammotion robotgräsklippare.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din robotgräsklippare!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb korrekt och lösningsorienterad…

Snabb korrekt och lösningsorienterad service! Allt man kan begära

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba, korrekta och lösningsorienterade service. På DataNova strävar vi alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp, oavsett om det gäller rådgivning, leverans, installation eller support kring deras Mammotion robotgräsklippare.

Höll utlovad leveranstid

29. toukokuuta 2026

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att vi kunde hålla den utlovade leveranstiden. Vi vet hur viktigt det är att få tydlig information och att produkten levereras när den ska.

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen av din Mammotion LUBA 3 AWD 1500. Vi vet hur efterlängtad en ny robotgräsklippare kan vara, så det gläder oss att vi kunde få den till dig snabbt.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får många bekymmersfria säsonger med din Mammotion robotgräsklippare!

Saanut 3/5 tähteä

Lite lång leveranstid

Lite lång leveranstid ca. 1 mån och fraktbolaget var lite dåligt, ingen hemleverans och jag fick hämta på div. Utlämningsställen fast jag har suttit hemma och väntat i flera dagar, inget samtal från Bring trots att jag varit tillgänglig på mobilen hela tiden, SMS kom när frakten var på utlämningsstället.
Produkten är det dock inget fel på.

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä DataNova Sweden AB

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Vårt mål är alltid att leverera så snabbt som möjligt, men när en produkt tillfälligt tar slut i lager kan leveranstiden tyvärr bli längre än vi önskar.

Vi beklagar också upplevelsen med frakten. Alla våra robotgräsklippare ska normalt levereras hem, så det låter som att något inte har fungerat som det ska i leveransen. Det kan exempelvis ha berott på att transportören inte lyckats komma i kontakt med dig, men oavsett är det inte den leveransupplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi kommer att ta detta vidare med Bring, som hanterar dessa leveranser åt oss, för att se vad som har hänt och hur det kan undvikas framöver.

Vi är samtidigt glada att höra att du är nöjd med produkten och hoppas att din Mammotion robotgräsklippare fungerar bra framöver.

Saanut 2/5 tähteä

Jag köpte en Mammotion Luba Mini 2 från…

Jag köpte en Mammotion Luba Mini 2 från Datanova. Tyvärr fungerade roboten inte som den skulle, vilket ledde till kontakt med supporten.

Det tog ungefär en vecka innan ärendet var utrett och jag fick besked om hur det skulle lösas. Under den tiden försökte jag nå både säljare och support via telefon vid flera tillfällen, men ingen svarade någon gång. Det var den mest frustrerande delen av upplevelsen.

Kontakt via e-post fungerade, men svarstiderna varierade från några timmar upp till omkring ett dygn. Jag hade önskat snabbare återkoppling och framför allt att det gick att nå företaget via telefon.

Det positiva är att Datanova till slut tog ansvar för problemet och valde att byta ut roboten. Det uppskattar jag och det är anledningen till att jag inte ger ett lägre betyg.

Sammanfattningsvis upplever jag att kundservicen behöver bli mer tillgänglig och snabbare i sin kommunikation, men jag är nöjd med att företaget i slutändan löste problemet genom att ersätta den felaktiga produkten.

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä DataNova Sweden AB

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi vill börja med att be om ursäkt för frustrationen du upplevde under hanteringen av ärendet. Vi förstår att det är extra viktigt att få snabb hjälp när en ny robot inte fungerar som den ska.

Du har helt rätt i att vår tillgänglighet via telefon inte har varit där vi vill att den ska vara. Under högsäsongen har vi haft ett mycket högt tryck på både support och försäljning, vilket tyvärr har påverkat svarstiderna. Det är ingen ursäkt, men en förklaring till varför vi inte alltid kunnat ge den service vi strävar efter.

Samtidigt är vi glada att vi kunde identifiera problemet och hitta en lösning genom att byta ut roboten. Vi tar med oss din feedback kring både telefonitillgänglighet och kommunikation, eftersom det är områden vi arbetar aktivt med att förbättra.

Tack för att du lyfter både det som fungerade bra och det som vi behöver bli bättre på. Vi hoppas att din nya Mammotion robotgräsklippare nu fungerar precis som den ska och att du får en betydligt bättre upplevelse framöver.

Bra produkt.trevligt bemötande.snabba…

Bra produkt.trevligt bemötande.snabba mailsvar.är mycket nöjd.

28. toukokuuta 2026

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkten, bemötandet och vår service. Att kunna ge snabba svar och hjälpa våra kunder på bästa sätt är något vi värdesätter högt.

Tack för förtroendet och vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare under många år framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Grym support och en grym produikt

Snabb leverans, snabb återkoppling när man ville veta status på när den kommer. Men sen framförallt så har jag velat i 5 år om åkgräsklipparen ska pensionera sig. Med en komplicerad tomt (jag trodde den var komplicerad) så har jag inte vågat ta steget till en robot. Men nu när jag i helgen installerade min LUBA 3 AWD 5000 så är jag galet nöjd. Extremt enkel installation och har inte upplevt några som helst problem som man läser om i alla forum på Facebook. Men mina problem kommer säkert men då har jag full tillit att DataNova kommer hjälpa mig.

31. toukokuuta 2026

Stort tack för din fantastiska recension!

Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både supporten och din nya LUBA 3 AWD 5000. Extra roligt är det att höra från någon som funderat på robotgräsklippare i flera år och till slut tog steget.

Många tror att deras tomt är för komplicerad för en robotgräsklippare, men Mammotion har verkligen öppnat upp möjligheter för tomter som tidigare varit svåra att automatisera. Att installationen gick smidigt och att roboten levererat över förväntan är precis den upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Och skulle du någon gång stöta på frågor eller utmaningar framöver så finns vi självklart här för att hjälpa till.

Tack för förtroendet och hoppas att din Mammotion robotgräsklippare får ge åkgräsklipparen en välförtjänt pension!

Teamet på DataNova

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin